• یکشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۱:۵۲
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402111511018
  • خبرنگار : 50184

رئیس کل دادگستری کرمانشاه:

مدیران مراقب رفتارهای انتخاباتی خود باشند

مدیران مراقب رفتارهای انتخاباتی خود باشند

ایسنا/کرمانشاه رئیس کل دادگستری کرمانشاه از مدیران و مسئولین ادارات و دستگاه‌های دولتی استان خواست تا از وقوع تخلفات انتخاباتی در شهرستانها پیشگیری کنند و گفت: تخلف انتخاباتی در هر شهرستان به پای مدیر استانی نوشته می‌شود.

شهرام کرمی، امروز(۱۵ بهمن) در همایش پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخابات - ویژه مدیران و کارکنان ادارات و ارگان های دولتی- با اشاره به اهمیت انتخابات، اظهارکرد: انتخابات نماد جمهوریت و مردم سالاری در کشور ما است، لذا اهمیت بالایی دارد.

وی افزود: اولین نکته ای که در مورد انتخابات به عنوان یک اولویت مد نظر است، مسئله تامین امنیت آن است که در این زمینه مسئولین ذیربط وظیفه دارند آن را فراهم کنند.

رئیس کل دادگستری استان با بیان اینکه سلامت انتخابات اولویت مهم دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد، عنوان کرد: این مسئله بیشتر به عملکرد ما مسئولین بر می‌گردد که چگونه در بحث انتخابات عمل کنیم. اگر یک شهروند عادی در جامعه مرتکب تخلفات بسیاری هم شود، به دید مردم بسیار کوچکتر از آن است که یک مسئول تخلف کوچکی انجام دهد، بنابراین مدیر و مسئولی که نماینده حاکمیت است باید مراقب رفتار و کردار خود باشد.

کرمی افزود: مدیران و مسئولین باید توجه داشته باشند مطالبی را که در رسانه ها و دیگر جمع ها بیان می کنند و یا موضع گیری هایی که دارند، برای مردم اهمیت دارد، لذا اگر کوچکترین اشتباهی از آنها در رفتار و یا گفتار سربزند، سوژه رسانه ای برای دشمنان نظام خواهد شد.

وی در ادامه بر لزوم تلاش برای جلب مشارکت حداکثری مردم در انتخابات تاکید کرد و گفت: از مدیران و مسئولین دستگاه های مختلف می خواهیم  که برای نیروهای خود در خصوص اهمیت شرکت در انتخابات روشنگری داشته باشند، چرا که مشارکت حداکثری ضامن کیان نظام است و آن را در مقابل تهدیدات دشمنان ایمن می کند.  

رئیس کل دادگستری استان با بیان اینکه مسئولین دستگاه ها باید مانع استفاده از اموال بیت المال برای تبلیغات نامزدهای انتخابات شوند، اظهار کرد: اگر در شهرستانی هم تخلفی صورت گیرد، آن را باید به پای مدیر استانی خواهیم نوشت،  بنابراین همه مدیران استانی باید مراقب باشند که در این ایام مدیران زیردستشان در شهرستانها مرتکب فعل یا افعالی نشوند که کل مجموعه یا کل حاکمیت مورد سوال قرار گیرد.

کرمی یادآور شد: گزارشاتی از برخی شهرستانها مبنی بر وقوع برخی تخلفات دریافت کرده ایم و در این زمینه هم شعب ویژه ای را برای رسیدگی به این نوع تخلفات تشکیل داده ایم، اما باید پیش از وقوع پیشگیری کنیم.

وی  در بخش دیگری از سخنانش بااشاره به فرارسیدن ایام دهه مبارک فجر، اظهار کرد: هیچکس منکر وجود پاره ای از مشکلات همچون مشکلات اقتصادی در کشور نیست، اما در طول این بیش از چهار دهه خدمات زیادی انجام شده که باید آنها را به مردم معرفی کنیم.

رئیس کل دادگستری کرمانشاه تصریح کرد: دشمنان تلاش می کنند شبهاتی را در میان مردم و بویژه نسل جوان ایجاد کنند، لذا ما باید با یک لطافت و ظرافت خاصی برای آنها روشنگری کنیم.

وی ادامه داد: باوجود اینکه وجود تورم را در کشور انکار نمی کنیم، اما باید پیشرفت های انجام شده در حوزه های مختلف همچون کشاورزی، صنعتی و پزشکی برای مردم نمایان شود.

کرمی خاطرنشان کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری تاکید کردند، در فضایی که دشمن به جنگ رسانه ای و ترکیبی روی آورده، باید با جهاد تبیین به مردم واقعیت ها را نشان دهیم و نقش مسئولین در این میان بیش از دیگران است.

تبلیغ مدیران و کارکنان برای کاندیداها چه جرمی دارد؟

در ادامه این نشست، نیکزاد عباسی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نیز با تاکید براینکه مسئولین و کارکنان دستگاه های اجرایی در ایام انتخابات باید مراقب رفتار و اقدامات خود باشند، عنوان کرد: گاها رفتارهایی از سوی مسئولین و کارکنان ادارات و ارگان های مختلف رخ می دهد که قانون آن را جرم می داند، اما آنها خودشان از جرم بودن آن اطلاعی ندارند.

وی افزود: طبق قانون مسئولین ادارات و ارگان های دولتی چه در ساعت اداری و چه غیر اداری حق تبلیغ به نفع و یا علیه هیچ کاندیدایی را ندارند، اما کارمندان ادارات در ساعات غیراداری و بدون لحاظ کردن جایگاه خود می توانند فعالیت انتخاباتی داشته باشند.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمانشاه تصریح کرد: انجام هرگونه فعالیت یا تبلیغات انتخاباتی توسط مدیران و کارکنان در ساعات اداری، مجازات نقدی درجه ششم و انفصال موقت از خدمت دولتی از شش ماه تا یکسال را بدنبال د ارد.

وی با بیان اینکه هیچکدام از ادارات و ارگان های دولتی حق ندارند اموال و امکانات دولتی را در اختیار کاندیدایی قرار دهند، گفت: درصورتی که اموال دولتی یک دستگاه در اختیار یک کاندیدای انتخابات قرار گیرد، مرتکب جرم سوء استفاده از اموال و امکانات دولتی شده و محکوم خواهد شد.  

عباسی با تاکید بر اینکه همه دستگاه ها و مدیران و کارکنان آنها در ساعات اداری باید بی طرفی کامل خود را حفظ کنند، عنوان کرد: همچنین نصب پوستر، اعلامیه و تبلیغات کاندیداها روی تابلو مدارس، بیمارستان ها، موسسات آموزشی، ادارات دولتی، خودروها و اتوبوس های درون شهری، باجه‌های پست و برق و ... ممنوع بوده و در صورت اثبات جرم به مجازت درجه هفتم محکوم خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha