• یکشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۱:۵۳
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1402111511022
  • خبرنگار : 50652

مدیرکل صمت گلستان خبر داد:

راه اندازی پایگاه امداد و نجات معدنی در آزادشهر

راه اندازی پایگاه امداد و نجات معدنی در آزادشهر

ایسنا/گلستان مدیرکل صمت گلستان عدم وجود پایگاه امداد و نجات در حوزه معادن را یکی از مشکلات مهم دانست و خاطرنشان کرد: خطرات بسیاری در زمان وقوع حوادث کارگران معادن استان را تهدید می‌کرد که با پیگیری‌هایی که انجام شده این پایگاه بزودی در شهرستان آزادشهر و در نزدیکی معادن ذغال سنگ شرق استان مستقر خواهد شد. 

درویشعلی حسن زاده صبح امروز، ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۲ در نشست صمیمی روسای ادارات صنعت، معدن و تجارت و اتاق‌های اصناف شهرستان‌های شرق استان گلستان که با حضور دکتر شاه میرزایی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و فرماندار شهرستان آزادشهر در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته پایگاه امداد و نجات معدنی بزودی در شهرستان آزادشهر مستقر می‌شود. 

وی نبود پایگاه امداد و نجات در حوزه معادن را یکی از مشکلات مهم دانست و خاطرنشان کرد: خطرات بسیاری در زمان وقوع حوادث کارگران معادن استان را تهدید می‌کرد که با پیگیری‌هایی که انجام شده این پایگاه بزودی در شهرستان آزادشهر و در نزدیکی معادن ذغال سنگ شرق استان مستقر خواهد شد. 

مدیرکل صمت گلستان با اشاره به تلاش‌ها و پیگیری‌های صورت گرفته وزارت صنعت، معدن و تجارت در رفع این مشکل عنوان کرد: یک دستگاه آمبولانس، یک دستگاه ماشین آتش نشانی و یکسری تجهیزات معدنی مرتبط  جهت راه اندازی پایگاه امداد و نجات در شرق استان گلستان و در شهرستان آزادشهر اختصاص داده شده است که بزودی این پایگاه امداد و نجات در شهرستان آزادشهر افتتاح، راه اندازی و مستقر می‌شود. 

حسن زاده با بیان اینکه بیشتر معادن استان گلستان در شرق استان واقع شده است، گفت: ۱۵ درصد ذغال سنگ کشور در استان گلستان استخراج می‌شود که می‌توان از فعالیت‌های شاخص شهرستان آزادشهر استخراج این ماده معدنی را نام برد. 

وی با اشاره به اینکه در سال ۵۷ تعداد ۹ معدن با میزان استخراج ۲۵۰ هزار تن و اشتغال ۵۰۰ نفر در استان گلستان مشغول به فعالیت بودند، گفت: در حال حاضر تعداد ۶۷ پروانه بهره برداری معدن با میزان استخراج ۲.۹ میلیون تن و اشتغال ۱۸۰۹ نفر در استان وجود دارد. 

مدیرکل صمت گلستان تعداد معادن استان نسبت به سال ۱۳۵۷ را با  رشدی ۷.۵ برابری عنوان کرد و توضیح داد: معادن استان از نظر میزان استخراج ۱۱.۶ برابر و از نظر اشتغالزایی نیز ۳.۶ برابر رشد داشته است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha