• یکشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402111511037
  • خبرنگار : 50310

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد:

گزارش ۱۴۸۸ مورد تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی در لرستان

گزارش ۱۴۸۸ مورد تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی در لرستان

ایسنا/لرستان مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی لرستان از گزارش ۱۴۸۸ مورد تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی در استان خبر داد.

بهرام میردریکوند در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: وظیفه اصلی ما حفاظت از اراضی کشاورزی به عنوان بستر تولید بوده و هر جایی که بحث کشاورزی می‌شود اراضی حرف اول را می‌زند که این وظیفه بر عهده ما گذاشته شده است.

وی افزود: براساس گزارشات مردمی، گشت‌های میدانی و ماهواره‌ای ۱۴۸۸ مورد گزارش تغییر کاربری داشتیم که ۱۴۶۳ مورد تا امروز مورد بررسی قرار دادیم که ۱۰۵۰ مورد شناسایی شده و اخطار توقف عملیات دادیم که ۳۱۹ مورد بدون توجه بودند و ما در قالب تبصره دو ماده ۱۰ تبدیل به قبل کردیم و تا امروز ۱۹ مورد حکم قطعی را اجرا کردیم و در برخی از موارد حدود ۴۸۳ مورد به محاکم قضایی مراجعه کردیم که منتظر صدور رأی هستیم.

میردریکوند بیان کرد: یک سری مجوز تغییر کاربری نیز ارائه دادیم که هر هفته کمیسیون در حال برگزار شدن است و تا امروز حدود ۵۴۶ مورد نظارت داشتیم و یک سری طرح نیز در اراضی ملی داریم که تا امروز ۵۷۳ مورد نظارت بر واگذاری طرح‌های ملی را داشتیم.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی لرستان در ادامه گفت: در برابر قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی افرادی سودجو و فرصت‌طلب وجود دارند که ممکن است برای سود شخصی خود اقدام به تغییر کاربری غیرمجاز کنند.که در این صورت ما با هر فرد متخلفی در هر رده‌ای درحوزه تغییر غیرمجاز کاربری اراضی ،طبق قانون برخورد خواهد شد. 

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به اینکه پروژه دیگر ما بعد از کاداستر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی است، تصریح کرد: زمانی کشاورزی مملکت ما اقتصادی بود و توجیه اقتصادی داشت، بعد از مدتی کشاورزی در راستای عدم اجرای اصلاحات ارضی به کشاورزی معیشتی تبدیل شد.

این مسئول تصریح کرد: امروز کشاورزی به سمتی می‌رود که نام آن را می‌توان تفننی گذاشت، اراضی کشاورزی خُرد شده‌اند که امنیت غذایی مملکت را هدف قرار داده و  دولت در مقابل آن طرح یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی را در دستور کار قرار داده است.

وی یادآور شد: علی‌رغم اینکه سازمان در هر شهرستان یک پایلوت ۱۰۰ هکتاری را مشخص کرده ولی در سطح استان تا امروز در سال جاری ۴۴۶۰ هکتار شامل ۲۳ پایلوت شناسایی کردیم و کار آنها در دستور کار است و چهار منطقه را به مساحت‌های ۱۵۶۰ هکتار تا امروز یکپارچه کردیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha