• یکشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۵:۳۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402111511317
  • خبرنگار : 50182

سرپرست مخابرات استان خبر داد:

افتتاح ۲۱۷ پروژه مخابراتی در کرمانشاه/ ۱۰۰ هزار پورت «فیبرنوری» تا پایان سال ایجاد می‌شود

افتتاح ۲۱۷ پروژه مخابراتی در کرمانشاه/ ۱۰۰ هزار پورت «فیبرنوری» تا پایان سال ایجاد می‌شود

ایسنا/کرمانشاه سرپرست مخابرات استان کرمانشاه از افتتاح ۲۱۷ پروژه مخابراتی در ایام دهه فجر با اعتباری بالغ بر ۲۹۵ میلیارد تومان خبر داد.

مهندس حمیدرضا امیری در نشست خبری امروز(۱۵ بهمن) با تبریک ایام مبارک دهه فجر، از افتتاح ۲۱۷ پروژه در استان به همین مناسبت خبر داد و افزود: برای این پروژه ها ۲۹۵ میلیارد تومان اعتبار صرف شده است.

وی راه اندازی ۱۲ سایت نسل 5G، ارتقا نسل ۱۰۷ سایت از نسل دو به نسل های سه و چهار و نصب و راه اندازی هفت سایت جدید همراه اول را از جمله مهمترین این پروژه ها عنوان کرد.

امیری گفت: همچنین ایجاد ۱۲ هزار پورت فیبر نوری در استان هم از دیگر پروژه های مهمی است که در این ایام آماده بهره برداری است.

۱۰۰ هزار پورت فیبرنوری تا پایان سال در کرمانشاه ایجاد می شود

به گزارش ایسنا، سرپرست مخابرات استان کرمانشاه در ادامه از فیبرنوری خانگی به عنوان یکی از مهمترین پروژهای مخابراتی دولت سیزدهم یاد کرد و افزود: در این طرح قرار بر ایجاد ۲۰  میلیون پورت خانگی طی چهارسال است که در استان کرمانشاه تا پایان سال جاری ۱۰۰ هزار پورت ظرفیت فیبرنوری خانگی ایجاد می شود.

وی افزود: در حال حاضر سه هزار پورت به متقاضیان واگذار شده و ۱۲ هزار پورت آماده واگذاری است و تا پایان سال هم که ظرفیت به ۱۰۰ هزار پورت خواهد رسید.

امیری گفت: سرعت فیبر نوری بسیار بالاست و هزینه آن نیز نسبت به بسته های اینترنت تلفن همراه ارزانتر است.

وی افزود: اگر افراد درخواست دهند در سال اول با وجود هزینه خرید مودم و فیبرکشی داخل منزل و هزینه سرویس حداقل سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان پرداخت می کنند، اما در سال دوم که هزینه مودم و فیبرکشی و... حذف می شود افراد سالانه تنها ۱.۷ میلیون تومان هزینه اینترنت پرداخت می کنند.

سرپرست مخابرات استان کرمانشاه گفت: این قیمت نشان دهنده این است که یک خانوار در طول ماه حدود ۱۳۰ هزار تومان هزینه اینترنت پرداخت می کند و این درحالیست که اعضای همان خانوار اگر هرکدام در طول ماه بسته های اینترنت را خریداری کنند هزینه بیشتری داشته و از طرفی سرعتی که فیبرنوری به آنها می دهد بسیار بالاتر است.

به گفته امیری، در حال حاضر در سطح استان هشت هزار کیلومتر شبکه فیبرنوری اجرا شده است.

اجرای چتر wifi در یازده نقطه استان/ خسارت ۱۲ میلیارد تومانی سارقان به مخابرات

این مسئول در ادامه با اشاره به اجرای پروژه چتر wifi در یازده نقطه استان گفت: این پروژه در نقاط پرتراکمی مانند میدان آزادی، میدان فردوسی، غار قوری قلعه و ... اجرایی شده، اما چون استقبالی نشد چندان توسعه پیدا نکرده است.

امیری در پاسخ خبرنگاران در خصوص عدم اطلاع رسانی مناسب در خصوص این پروژه به عموم و عدم فعال بودن آن در نقاط مذکور گفت: شاید باید تبلیغات بیشتری در این زمینه صورت می گرفت، اما در خصوص غیرفعال بودن آن در نقاط مذکور حتما این موضوع را بررسی خواهیم کرد.

سرپرست مخابرات استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به خسارت های بسیار سارقان به مخابرات گفت: سارقان سالانه حدود ۱۲ میلیارد تومان به ما خسارت وارد می کنند و این جدای از وقت و انرژی است که باید بابت برقراری مجدد خطوط سرقت شده صرف کنیم.

به گفته امیری، در سال جاری سارقان تاکنون بیش از ۱۰ میلیارد تومان به زیرساخت های مخابراتی خسارت وارد کرده اند.

این مسئول در ادامه با اشاره به فعال بودن ۵۰۰ هزار مشترک تلفن ثابت در استان گفت: ۳.۲ میلیون سیم کارت همراه اول هم در استان فعال داریم.

وی افزود: از این تعداد سیم کارت ۴۲۰ هزار دائمی و مابقی اعتباری هستند.

۱۰۰ روستای استان تا پایان سال به اینترنت وصل می شوند

به گفته امیری در حال حاضر ۱۷۰۰ روستای استان به اینترنت وصل شده اند و این تعداد تا پایان سال به ۱۸۰۰ روستا می رسد.

امیری در خصوص مشکلات آنتن دهی در برخی نقاط استان هم گفت: متاسفانه در این زمینه با مقاومت مردمی برای نصب سایت های جدید تلفن همراه مواجه هستیم.

وی افزود: همین الان ۳۴ سایت بلاتکلیف داریم که مردم اجازه نصب نمی دهند و این درحالی است که بارها به لحاظ علمی ثابت شده امواج این سایت ها آسیب رسان نیست.

امیری گفت: با توجه به این معضل در برخی نقاط که مشکل آنتن دهی داریم کاری نمی توانیم انجام دهیم، جز اینکه آگاه سازی و فرهنگ سازی صورت گرفته که مردم بدانند  این سایت ها آسیب رسان نیستند و ما در همین مخابرات خودمان سایت داریم.

سرپرست مخابرات استان کرمانشاه گفت: در سطح استان هم بحث پوشش و آنتن دهی در شهرها و جاده ها با ما است و در روستاها برعهده دولت است. ما در نقاطی که برعهده داریم تمام الزامات رگولاتوری را انجام داده ایم. البته ممکن است گَپ های ۲۰۰ متری داشته باشیم، اما نمی توانیم برای این گپ ها یک سایت نصب کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha