• سه‌شنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۴:۵۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402111712983
  • خبرنگار : 50107

یک مسئول شهری مشهد:

سرمایه‌گذاری در حوزه طلای کثیف به محیط‌زیست کمک می‌کند

سرمایه‌گذاری در حوزه طلای کثیف به محیط‌زیست کمک می‌کند
عکس آرشیوی است.

ایسنا/خراسان رضوی رئیس کمیسیون خدمات‌ شهری و محیط‌ زیست شورای اسلامی شهر مشهد گفت: از همه سرمایه‌گذاران مشهدی و کشوری دعوت می‌کنم در حوزه طلای کثیف سرمایه‌گذاری کنند؛ زیرا حوزه پردرآمدی است و به محیط زیست نیز کمک کرده و حال مشهد را خوب خواهد کرد. 

حسن کریمدادی امروز ۱۷ بهمن‌ماه، در افتتاحیه بهره‌برداری از پنج پروژه سازمان مدیریت پسماند، اظهار کرد: ما در حوزه مدیریت پسماند چند سیاست کلان را از ابتدای دوره به شهرداری ابلاغ کردیم که در برنامه میان‌مدت و بودجه سال ۱۴۰۲ وارد شده است.

وی بیان کرد: یکی از کارهایی که برای شهر مهم بوده و باید مدیریت شود، تفکیک از مبدا است. روزی که شورا را تحویل گرفتیم ۳۰ هزار مشترک داشتیم که امروز به ۳۲۰ هزار نفر رسیده؛ یعنی بیش از ۱۰ برابر شده است. این سیاست‌ شورا عملی شده است. ما سقف را ۴۰۰ هزار مشترک گذاشتیم که می‌توانیم به ۵۰۰ هزار مشترک هم افزایش دهیم. شرکت‌هایی پای کار آمدند، امروز هفتمین شرکت پای کار آمد که هشتمین شرکت را نیز در دستور کار داریم.

کریمدادی افزود: کارهای بزرگی در حوزه پسماند انجام می‌شود. وظیفه ما و همکاران ما در شهرداری و همه مردم این است که زباله را به میزان کم تولید کنیم؛ زیرا دستور اسلام هم هست. اسراف ما در حوزه سوخت، انرژی، غذا، مصرف میوه و سایر موارد بیش از دنیا است.

رئیس کمیسیون خدمات‌ شهری و محیط‌ زیست شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه سیاست دوم ما در حوزه کارخانه زباله‌سوز است، عنوان کرد: این موضوع در کشور سابقه اجرایی ندارد که ما در دستور کار خود قرار دادیم. همکاران ما در شهرداری در حوزه معاونت اقتصادی، پشتیبانی و خدمات شهری ماهانه جلسات تخصصی و کارشناسی برگزار می‌کنند تا کارخانه زباله‌سوز را به نتیجه برسانند.

وی ادامه داد: ما انتظار نداریم همه ۲۰۰۰ تن تولید زباله را به این کارخانه وارد کنید، هدف را یک‌سوم یعنی حدود ۶۰۰ تن قرار دادیم. شهردار در این زمینه تاکید جدی داشته باشند که کار پر درآمدی است. شهرداری به تنهایی امکان انجام این کار را ندارد و منابع زیادی نیاز دارد.

کریمدادی خاطرنشان کرد: کارخانه بعدی بیوگاز است که دنبال آن هستیم. تجربه تلخی در این زمینه داریم؛ زیرا در سال ۱۴۰۰ کلنگ‌زنی کردیم اما اتفاقی نیفتاده و پیمانکار پای کار نیامده که باید تکلیف آن روشن شود.

رئیس کمیسیون خدمات‌ شهری و محیط‌ زیست شورای اسلامی شهر مشهد اضافه کرد: کارخانه سوم تفکیک خاک نخاله بوده که زحمات زیادی کشیده شده و به موفقیت‌هایی هم رسیده اما همت شهردار را می‌طلبد تا تاکید بیشتری در اجرای کار شود. روزانه ۱۷ تا ۱۸ هزار تن خاک و نخاله تولید می‌شود که بخشی را می‌توان در کشاورزی استفاده کرد و بخشی نیز قابل تفکیک است.

وی با اشاره به اینکه طرح جامع پسماند در حال انجام است، تصریح کرد: امیدواریم در این دوره به نتیجه برسد. از همه سرمایه‌گذاران مشهدی و کشوری دعوت می‌کنم در حوزه طلای کثیف سرمایه‌گذاری کنند؛ زیرا حوزه پردرآمدی است و به محیط زیست نیز کمک کرده و حال مشهد را خوب خواهد کرد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha