سید میکائیل محمدی در گفت و گو با ایسنا، به اهمیت رشد تعالی انسان در مکتب اسلام اشاره کرد که مشارکت در انتخابات، زمینه این رشد را فراهم میکند.
وی به ساختار قانون اساسی و حقوق اقلیتهای دینی نیز اشاره کرد و افزود: حضور اقشار مردم در انتخابات، موجب میشود که نظام مشروعیت لازم را پیدا کند و در عرصههای بینالمللی ایدئولوژی و برنامه های خود را به انجام برساند.
مشارکت مردم، پایه و اساس حاکمیت است
محمدی با بیان اهمیت مشارکت در این انتخابات گفت: مشارکت مردم، پایه و اساس حاکمیت است. حضور مردم در صحنههای مختلف پس از انقلاب در حد مطلوب بوده و در این انتخابات نیز تکرار خواهد شد.
وی بهروزرسانی و نوآوری قوانین انتخابات را از جمله اقدامات مناسب عنوان کرد و گفت: قانونگذار با جزئیات بیشتر موارد را بررسی و وضع کرد تا حق مردمی، استانی یا شهری ضایع نشود و به طور یقین با چنین حساسیتهایی، مشارکت بیشتر میشود. بر این اساس قانون جدید از بروز تخلفات انتخاباتی جلوگیری میکند.
اجبار به شرکت در انتخابات در بعضی کشورها/ حضور خودجوش مردم در ایران
وی با تاکید بر اینکه انتخابات، عالیترین مظهر حضور مردم در عرصه سیاسی است، ادامه داد: چشم دنیا روی مشارکت مردم است و مشارکت مردم، همان قانون است.
محمدی افزود: در بسیاری از کشورها، رای دادن در انتخابات اجباری است اما در کشور ما مردم خودجوش و داوطلبانه به پای صندوقهای رای میروند.
وی بیان کرد: در عرصههای انتخاباتی هر وقت حضور پررنگتر باشد و موضعگیری خارجی علیه کشورمان عوض میشود، حرف ایران در مجتمع بین المللی به کرسی مینشیند.
وی گفت: رهبر معظم انقلاب بر حاکمیت قانون تاکید دارند؛ قانون فصل الخطاب همه است و مشارکت هرچه زیادتر باشد یعنی مشروعیت بیشتر مورد قبول است.
رئیس خانه احزاب استان تصریح کرد: احزاب شناسنامهداری که از وزارت کشور پروانه فعالیت دارند، میتوانند به شور انتخاباتی بیفزایند.
محمدی گفت: در ۴۵ سال گذشته باید به سوی حزبی شدن میرفتیم. مزایای آن بیشتر از معایب است. مردم در انتخابات حزبی به جای فرد به فکر و اندیشه رای میدهند و این بزرگترین مزیت حزبی شدن انتخابات است.
وی ادامه داد: برخی مشکلات امروز مردم به انتخاب مردم برمیگردد که به نظرم حزبی شدن میتواند این معضل را بر طرف کند.
انتهای پیام
نظرات