• پنجشنبه / ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۹:۳۸
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1402112618585
  • خبرنگار : 50652

گزارش ایسنا از نگاه بانوان گلستانی به میعادگاه انتخابات؛

رفع چالش‌های کشور با انتخاب درست/ قهر با صندوق رای منفعلانه است

رفع چالش‌های کشور با انتخاب درست/ قهر با صندوق رای منفعلانه است

ایسنا/گلستان حضور حداکثری در انتخابات مانند طی کردن پله های یک نردبان بوده که مقصد این نردبان اوج گرفتن و سکونت در قله‌های پیشرفت است.

در آستانه دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در گلستان شاهد تلاش مردم برای رصد و بررسی مشکلات موجود و همچنین یافتن فرد اصلح به منظور حل این مشکلات هستیم، امیدی که با هر انتخابات در دل مردم جوانه می‌زند و نوید نزدیک شدن به راه حلی برای باز کرده گره ‌ها را می‌دهد، در این میان زنان به عنوان نیمی از جمعیت فعال در جامعه که از ابتدای پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی سنگینی مسئولیت این پرچم عزیز را بر دوش دارند و خلق سرنوشت ایران عزیز بدون آنها مسیر نیست سهمی عظیم در تحولات، انتصابات و انتخابات دارند، بستر فعلی سببی شد تا به گفت‌وگو با بانوان فعال و نمونه گلستانی پرداخته و علل و انگیزه‌های کنشگری در این بستر را جویا شویم.

وعده‌های انتخاباتی نباید خارج از محدوده اختیارات نامزدها باشد

بانوی خبرنگار گلستانی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اشاره به اینکه عموما وعده‌های انتخاباتی خارج از محدوده اختیارات نامزدها است، عنوان کرد: متعاقب آن بعد از انتخاب  نیز نمی‌توانند آن را عملی کنند و اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی که پس از سالیان برای نظام ایجاد شده است را به راحتی از بین می‌برند لذا مهم است رصد جدی بر نحوه تبلیغات و وعده‌های نامزدها صورت بگیرد.

فریده ستایشگر، مسائل و مشکلات موجود را عامل گله مندی مردم دانست و گفت: حقیقت این است که راهی غیر از صندوق ‌های رای برای حل مشکلات وجود ندارد و ایجاد دوقطبی‌ها برای عدم حضور مردم، نتیجه ای غیر از نافرمانی‌های اجتماعی ندارد، لیکن ایجاد وحدت و عدم دو یا چند قطبی سازی بسیار مهم است چرا که در غیر این صورت خیانت جدی علیه مردم و امنیت آنها اتفاق افتاده است.

به هیچ عنوان نمی‌شود شرکت در انتخابات را به عدم وجود مشکل در جامعه تلقی کرد

یکی از بانوان معلم گلستانی با اشاره به اینکه باید در انتخاب نماینده اصلح واقع بین بوده و عملکرد نمایندگان قبلی را نیز بررسی کنیم، گفت: نمایندگان فعلی و همچنین ادوار گذشته آنطور که باید عملکردی شایسته و رضایت بخش نداشته و تغییرات چشمگیر و آنچنانی که مربوط به پیگیری مسائل و مشکلات نمایندگان در مجلس است را در سطح شهرستان و استان شاهد نبودیم.

الهام امینی با اشاره به اینکه گلستان به واسطه جاذبه های فراوان و دارا بودن نعمت های فراوان از ظرفیت و پتانسیل بالایی جهت رشد و ترقی برخوردار است، افزود: نمایندگان باید ضمن شناخت این ظرفیت‌ها و حفظ آنها در جهت ارتقا، شناساندن و مطرح ساختن آنها در کشور تلاش و همت کنند که متاسفانه طی چند ساله گذشته آنطور که انتظار می‌رفت اتفاق نیفتاد.

وی با بیان بر اینکه گلستان رنگین کمان اقوام است، گفت: از ضعف‌های بزرگ نمایندگان حفظ وحدت و یکپارچگی جهت پیشرفت بوده که از ارکان اساسی محسوب می‌شود اما متاسفانه در برخی موارد نمایندگان به اختلافات قومیتی دامن زده و با قومیت گرایی زمینه ساز مشکلات عدیده بعدی می‌شوند که امیداوریم با انتخاب نماینده اصلح استان ما درگیر این قسم از مسائل نشود.

این معلم فعال گلستانی با تاکید بر اینکه به هیچ عنوان نمی‌شود شرکت در انتخابات را به عدم وجود مشکل در جامعه تلقی کرد، افزود: نباید فراموش کرد بخشی از مشکلات به انتخاب اشتباه در ادوار گذشته مربوط شده و این خود دلیل محکمی برای حضور پرشورتر و با بصیرت‌تر جهت انتخاب صحیح و منطقی است و حضور ما در انتخابات همراه با انتخاب درست شاهراه خروج از مشکلات است.

رفع چالش‌های کشور با انتخاب درست/ قهر با صندوق رای منفعلانه است

وظیفه ما مطالبه‌گری به حق از نمایندگان است

بانوی کارآفرین گلستانی ضمن بیان این پرسش که آیا کشوری در دنیا سراغ دارید که بدون مشکل باشد، گفت: مسلما مشکل وجود دارد مخصوصا کشور عزیز ما که در طی این سالها با تحریم‌های ظالمانه روبروست و تحریم‌ها مشکلات مضاعفی خصوصا در زمینه اقتصادی ایجاد کرده‌اند اما با توجه به رهنمون‌های رهبر فرزانه انقلاب، انتخاب نمایندگان بر عهده خودمان بوده و باید انتخابی اصلح باشد.

سیده گوهرشاد صالحیان با اشاره به اینکه ما باید مطمئن باشیم نمایندگان اصلح برای حل مشکلات مردم تمام سعی و تلاش خود را می‌کنند، گفت: در عین حال ما نیز باید مطالبه گر بوده و آنچه را که حق است از آنها طلب کنیم.

نایب رئیس کمیسیون بانوان اتاق تعاون کشور، نقش داشتن در سرنوشت کشور را حق مسلم هر ایرانی دانست و گفت: اگر سرنوشتمان را دوست داشته و با آگاهی به نماینده دلسوز و اصلح رای دهیم هیچ‌گاه پشیمان نخواهیم شد چرا که در غیر این صورت کسانی بر صندلی مجلس می‌نشینند که شاید و خدای ناکرده نمی‌توانند به خواست‌ها و مطالبات مردم رسیدگی کنند و به سمت ایران آباد پیش روند.

راه‌حل چالش‌ها رابطه مستقیم با حضور حداکثری مردم دارد

یکی از بانوان کنشگر رسانه‌ای در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اشاره به اینکه تلاش های نمایندگان خدمتگزار مردم در ادوار گذشته برای برآورده کردن انتظارات و کمک به توسعه، رشد و آبادانی استان ستودنی است، گفت: اما باید در حوزه وحدت قوی‌تر و در برآورده کردن انتظارات تمام اقشار مردم توجه جدی تری شود که بی شک برآورده کردن توقعات همه اقشار مردم مستلزم تلاش هر چه بیشتر نمایندگان است.

زهرا قزلسفلی با بیان اینکه بدون شک در هر جامعه‌ای مشکلاتی وجود دارد، خاطرنشان کرد: شرکت در انتخابات و انتخاب فرد اصلح راهگشای برطرف کردن چالش های موجود است و راه‌حل این چالش‌ها رابطه مستقیم با حضور حداکثری مردم و انتخاب افراد صالح، عادل و کارآمد دارد و باید با این نگاه در مسیر درست قدم برداشت. 

وی مشارکت اقشار و قومیت‌۹۰۰۰ مختلف در انتخابات را فرصتی ویژه عنوان کرد و گفت: انتخابات بستری است برای افراد تا بتوانند نظرات خود را مستقیم بیان کنند؛ همچنین میزان مشارکت در انتخابات نه تنها در داخل شهرستان، استان و کشور تاثیرگذار بوده بلکه در عرصه جهانی نیز می‌تواند ضامن اقتدار نظام سیاسی باشد و در رفع مشکلات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی تاثیرگذار باشد.

رفع چالش‌های کشور با انتخاب درست/ قهر با صندوق رای منفعلانه است

نگاه مسئولین نسبت به نظام مسائل مردم باید شمولگرا باشد

بانوی فعال و کنشگرفرهنگی با بیان اینکه مردم نیاز دارند زیرساخت‌های قانونگذاری در حوزه بانکی، اشتغال، مسکن، بیمه ها، فرهنگ و بخصوص آموزش و پرورش درست شود، اظهار کرد: نماینده فعال و کاردان آن فردی است که در گزارش عملکرد سالانه و یا چهارساله اش فهرست بلندی از تذکرات و سوالات از وزرا و حتی رییس جمهور ارائه کند و مشارکت فعالی در تصویب لوایح و تهیه طرح‌های مهم ملی و استانی و محلی داشته باشد.

مائده قمبرپور، حجم چالش‌ها در زمینه های مختلف را نیازمند زمان و نیروی لازم دانست و عنوان کرد: نقش حلقه‌های میانی و همراهی با دولت و مجلس به عنوان نیروی اثرگذار در حصول نتایج و رفع مشکلات حائز اهمیت است و در هر مقطعی مردم با نگاه امیدوارانه بعنوان بازویی مددکار به کمک مسئولین شتافتند شاهد تسریع در رفع مشکلات بوده ایم.

وی با اشاره به اینکه زنجیره بهم تنیده حوزه های مختلف باعث می‌شود که اگر درجایی مساله ای فرهنگی حل شود خیلی از مسائل اقتصادی و اجتماعی هم به پیوست آن حل شود، افزود: این به معنای موجه سازی عملکرد یک نماینده در رسیدگی تک ساحتی به مشکلات مردم نیست و نگاه مسئولین نسبت به نظام مسائل مردم باید شمولگرا باشد.

این بانوی گلستانی حضور حداکثری در انتخابات را مانند طی کردن پله های یک نردبان دانست که مقصد این نردبان اوج گرفتن و سکونت در قله های پیشرفت است و توضیح داد: این که در انتخابات چه کسانی انتخاب شوند و چه کسانی قلم تصمیم‌گیری و تصمیم سازی در نظام را بدست بگیرند از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است ولی حضور گسترده مردم نبض حیاتی‌تری دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha