• پنجشنبه / ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۷:۲۵
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1402112618911
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

معرفی ظرفیت‌ها و استعدادهای استان اصفهان به هیئت عالی رتبه تاتارستان روسیه

معرفی ظرفیت‌ها و استعدادهای استان اصفهان به هیئت عالی رتبه تاتارستان روسیه

ایسنا/اصفهان استاندار اصفهان در همایش بررسی فرصت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری اصفهان_تاتارستان، ظرفیت‌های استان اصفهان در حوزه‌های مختلف را به رئیس جمهور و وزرای تاتارستان معرفی کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان، پنجشنبه ۲۶ بهمن‌ماه، در جریان این همایش ضمن خیرمقدم به هیئت عالی رتبه تاتارستان، گفت: بسیار خرسند هستیم که استان اصفهان را به‌عنوان دومین مقصد خود قرار دادید و ضمن این سفر فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های استان برای ما فراهم شد.

وی ادامه داد: میان جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه شرایط جدیدی شکل گرفته است و این ظرفیت‌ها می‌تواند فرصتی فراهم کند تا میان استان اصفهان و جمهوری تاتارستان، افق‌های روشنی برای آینده‌ای درخشان در روابط و تعاملات آینده تعریف شود.

استاندار اصفهان، جمعیت این استان را بیش از ۵ میلیون نفر معرفی کرد و گفت: وسعت استان اصفهان بیش از ۱۰۷ هزار کیلومتر مربع است و می‌تواند بضاعت‌های خوبی را برای این فصل جدید همکاری فراهم کند.

 مرتضوی گفت: این استان دارای اقلیمی متنوع است و همین موضوع جذابیت‌های بسیاری برای گردشگران دارد.

وی ضمن اشاره به ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان اصفهان، عنوان کرد: ۴۵ درصد ورق‌های فولادی کشور، ۳۵ درصد از تجهیزات دارویی و بهداشتی کشور و ۵۵ درصد از تولیدات زیورآلات کشور در استان اصفهان تولید می‌شود.

استاندار اصفهان ادامه داد: این استان، قطب مطلق تولید لوازم خانگی در کشور و حدود ۳۰ درصد از ظرفیت تولید منسوجات و صنعت نساجی کشور را دارا است.

وی متذکر شد: استان اصفهان ۳۰ درصد از مصالح ساختمانی و لوازم بهداشتی ساختمانی کشور را تولید می‌کند و ظرفیت‌های بسیار زیادی در حوزه صنایع غذایی نیز دارد.

استاندار اصفهان اظهار کرد: همچنین این استان غنی از سرمایه انسانی مجرب و متخصص است که این شاخصه را مهمترین دارایی استان اصفهان می‌دانیم.

 مرتضوی خاطرنشان کرد: استان اصفهان ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای در حوزه گردشگری طبیعت و تاریخی را در قلب خود جای داده است.
وی ادامه داد: این موارد مرور کوتاهی بر ظرفیت‌ها و استعدادهای استان اصفهان است که می‌تواند در تعاملات خود با جمهوری تاتارستان به میدان بیاورد.

استاندار اصفهان گفت: ضمن این سفر می‌توانیم مسیری را برای ارتقاء همکاری‌ها میان اصفهان و تاتارستان روسیه در آینده فراهم کنیم.

تاتارستان و ایران در مسیر توسعه روابط

رستم مینیخانوف، رئیس جمهور تاتارستان روسیه نیز در این همایش گفت: در جریان سفر به اصفهان، تحت تأثیر زیبایی و سطح توسعه استان اصفهان قرار گرفتیم.

وی ادامه داد: هدف ما از این سفر ایجاد روابط نزدیک و دوستانه‌تر با جمهوری اسلامی ایران است.
رئیس جمهور تاتارستان روسیه ضمن قدردانی از رئیس جمهور و سایر مقامات ایران، بیان کرد: ما قدردان این روابط دوجانبه را هستیم و ارزیابی بالایی از توسعه روابط نیز داریم.

رستم مینیخانوف خاطرنشان کرد: تاتارستان و ایران فرهنگ غنی و پرباری در حوزه همکاری دارند، همچنین در سال‌های گذشته ارتباطات ما قوت بیشتری گرفته است که جای خرسندی دارد.

وی افزود: از عوامل تاثیرگذار در پیشرفت روابط دو کشور، پیشینه و پیوندهای مذهبی دو کشور است.
رئیس جمهور تاتارستان روسیه اظهار کرد: در سال ۲۰۲۰ ما جشن ۱۱۰۰ سالگی ورود اسلام به تاتارستان را گرفتیم و گروه استراتژیک چشم‌انداز روسیه و جهان اسلام تأسیس شده است که من ریاست آن گروه را بر عهده دارم.

رستم مینیخانوف ادامه داد: همکاران ایرانی ما به نشست‌ها و نمایشگاه‌های کشور روسیه حضور می‌یابند و از حضور و فعالیت آنها بسیار خرسند هستیم.

وی تصریح کرد: آمادگی داریم تا در قالب همکاری‌های صورت گرفته، درصدد گسترش روابط تلاش کنیم.

رئیس جمهور تاتارستان خاطرنشان کرد: همکاری میان اتاق‌های بازرگانی اصفهان و تاتارستان نیز بایستی با جدیت دنبال شود.

پیشنهادات اصفهان برای گسترش روابط با تاتارستان

محمود حقیقت سرشت، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان نیز گفت: امیدوارم این سفر مقدمه‌ای برای تعاملات بیشتر میان اصفهان و تاتارستان باشد.
وی ادامه داد: باتوجه به توضیحات استاندار اصفهان از ظرفیت‌ها و استعدادهای اصفهان، چند راهکار عملیاتی جهت گسترش روابط پیشنهاد می‌شود.

حقیقت سرشت بیان کرد: به منظور تأمین و توسعه تعاملات میان اصفهان و تاتارستان در حوزه گردشگری ضمن تأکید بر ضرورت راه‌اندازی خط پروازی مستقیم میان اصفهان و کازان، پیشنهاد می‌شود تعدادی از آژانس‌های گردشگری معتبر و توانمند از طرف اصفهان و تاتارستان برای شروع فعالیت‌های گردشگری معرفی شوند.

وی ادامه داد: برای فعالیت‌های فرهنگی میان اصفهان و تاتارستان پیشنهاد می‌شود هفته فرهنگی اصفهان در کازان و هفتگی فرهنگی کازان در اصفهان برگزار شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان بیان کرد: باتوجه به بازدید هیئت عالی رتبه تاتارستان از ظرفیت‌های دانش‌بنیان اصفهان پیشنهاد می‌شود برای شروع همکاری‌های صنعتی و تولید برخی محصولات صنعتی و دانش‌بنیان، تفاهم‌نامه علمی میان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با طرف متقابل تاتارستانی تهیه و امضاء شود.

وی گفت: همچنین شهرک‌های صنعتی اصفهان آمادگی امضاء تفاهمنامه همکاری با همتایان تاتارستانی خود برای شروع همکاری را دارند.
حقیقت سرشت اظهار کرد: با توجه به امکانات و ظرفیت‌های بهداشتی و پزشکی اصفهان پیشنهاد می‌شود تفاهم‌نامه همکاری در تبادل اساتید و دانشجویان میان دو طرف امضاء شود.

وی ادامه داد: شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان آمادگی دارد که به‌صورت متقابل فضایی را برای تاتارستان روسیه قرار دهد و در این زمینه همکاری دو جانبه‌ای با این کشور داشته باشد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha