• دوشنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۱
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1402113021174
  • خبرنگار : 50154

دعوت به مشارکت در انتخابات وظیفه دانشگاهیان است

دعوت به مشارکت در انتخابات وظیفه دانشگاهیان است

ایسنا/قم عضو هیئت علمی دانشگاه قم گفت: دشمن با عَلَم کردن برخی از معضلات به ویژه مشکلات اقتصادی و مسائلی که در نسل جوان مطرح است و تمرکز بر نقاط ضعف و ناکارآمدی هایی که در برخی از دستگاه‌ها وجود داشته است، بر این موج سوار می‌شوند در حالی که هدف اصلی آن‌ها مخالفت با جمهوریت، مردم سالاری و اصل نظام است که باید در برابر این مسئله روشنگری شود و این برای دانشگاهیان یک وظیفه است.

استاد دانشگاه قم گفت: دشمن با عَلَم کردن برخی از معضلات به ویژه مشکلات اقتصادی و مسائلی که در نسل جوان مطرح است و تمرکز بر نقاط ضعف و ناکارآمدی هایی که در برخی از دستگاه‌ها وجود داشته است، بر این موج سوار می‌شوند در حالی که هدف اصلی آن‌ها مخالفت با جمهوریت، مردم سالاری و اصل نظام است که باید در برابر این مسئله روشنگری شود و این برای دانشگاهیان یک وظیفه است.

دکتر محمد تولمی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن تبریک اعیاد شعبانیه عنوان کرد: دو وظیفه عمده برای دانشگاهیان در رابطه با ترغیب به شرکت در انتخابات متصور است که یکی از آن‌ها همان جهاد تبیین است که این کار وظیفه اندیشمندان و دانشگاهیان است، این افراد باید برای مردم اهمیت انتخابات را بیان کنند.

وی افزود: باید برای نسل جوان این امر روشن شود که به سادگی این انقلاب به دست نیامده است و دشمنانی که در دهه‌های مختلف مخالف مردم سالاری بوده اند، همچنان همان‌ها هستند که مخالفت می‌ورزند اما امروز این مخالفت رنگ و لعاب جدیدی به خود گرفته است.

عضو هیئت علمی دانشگاه قم تصریح کرد: هم اکنون با عَلَم کردن برخی از معضلات،مشکلات به ویژه مشکلات اقتصادی و مسائلی که در نسل جوان مطرح است و تمرکز بر نقاط ضعف و ناکارآمدی هایی که در برخی از دستگاه‌ها وجود داشته است و بر این موج سوار می‌شوند در حالی که هدف اصلی آن‌ها مخالفت با جمهوریت، مردم سالاری و اصل نظام است که باید در برابر این مسئله روشنگری شود و این برای دانشگاهیان یک وظیفه است.

تولمی اضافه کرد: در انجام این وظیفه یک اختلالی وجود دارد که عمده این اختلال‌ها به سیاست‌های نادرست وزارت علوم در هدف گزاری فعالیت‌های اعضای هیئت علمی و همچنین شورای انقلاب فرهنگی برمی گردد.

وی گفت: در واقع این عوامل باعث شده آن رسالتی که به عهده دانشگاه است یعنی پاسخ به نیازها، حل مسائل و مشکلات کشور و تمدن‌سازی به حاشیه رفته و کمرنگ شود و این یکی از ریشه‌های مشکلات کشور است که باید حل شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه قم تاکید کرد: باتوجه به اینکه جایگاه علم، دانشگاه است و متولی فعالیت عالمانه دانشگاهیان هستند به همین چهت نقش آن‌ها در هر زمینه ای پرنگ و موثر است و دانشجویان باتوجه به انگیزه‌های جوانی، نشاط، انرژی و خلوصی که در آن‌ها است انگیزه بیشتری برای تبیین دارند تجربه نیز نشان داده است که دانشجویان در این زمینه موفقیت‌های بسیاری داشته‌اند.

تولمی عنوان کرد: آن فضای تک بعدی که دشمن به دنبال آن هست حول محور دنیاطلبی، آزادی های فردی و شخصی کردن مسائل اجتماعی است و به دنبال ارائه این الگو برای جوامع دیگر نیز از جمله جامعه ما هستند، در این میان آن الگویی که جایگزین است و به مسئولیت های اجتماع در برابر مردم، خداوند و آیندگان اهمیت می‌دهد، همان الگویی است که ما به دنبال آن در جهان هستیم که جذابیت‌های خاص خود را دارد.

وی افزود: عقلانی بودن، فطری بودن، وجدانی بودن و منطبق بر معارف دینی بودن از ویژگی های مهمی است که نظام انقلاب اسلامی دارد، بزرگترین چالشی که نظام دیکتاتوری استکباری درعالم با آن مواجه است همین مبانی و آرمان‌هایی است که انقلاب اسلامی منادی آن است.

تولمی تصریح کرد: تنها مبانی که در دنیا این ظرفیت را دارد تا با مبانی حاکم بر اندیشه‌های غربی مقابله کند و حتی آن‌ها را محکوم به شکست کند اندیشه‌های نابی است که در انقلاب اسلامی وجود دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه قم تاکید کرد: ما جهاد تبیین را به روز و عالمانه انجام ندادیم، دشمن به روز، عالمانه و با تمام توانمندی خود به دشمنی می‌پردازد اما مقابله ما این طور نیست، بخش دیگری که ما باید جهاد تبیین کنیم تا نگرش جوانان و نوجوانان را تغییر داده و آن‌ها را روشن کنیم در رابطه با عملکرد مسئولین نظام است، در واقع عملکردها برخی افتخار آفرین در سطح جهانی، برخی در سطح معمولی، اما برخی نیز بسیار ضعیف بوده است که ناشی از عواملی همچون عدم شایسته‌سالاری، منفعت طلبی و دور شدن از مبانی صحیح بوده است.

تولمی تاکید کرد: یک انقلابی که توسط عموم مردم انجام می‌شود باید مبانی مشخص داشته باشد، ثانیا آن مبانی مورد پذیرش مردم باشد و سوم اینکه مردم احساس کنند این مبانی دارای کارآمدی است و می‌تواند مشکلات آن‌ها راحل کنند، تداوم اهداف آن انقلاب و نهایت تحقق آن این است که این سه رکن حفظ شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha