• سه‌شنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402120100323
  • خبرنگار : 50378

معاون گردشگری اداره‌‎کل میراث فرهنگی استان:

گردشگری زیارت اولویت خراسان رضوی در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران بود

گردشگری زیارت اولویت خراسان رضوی در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران بود

ایسنا/خراسان رضوی معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: حضور خراسان رضوی در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران چندجانبه، هدفمند و با اولویت گردشگری زیارت بود.

یوسف بیدخوری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: غرفه خراسان رضوی در زمینی به مساحت ۶۰۸ متر مربع در سالن ۳۸B نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران که از ۲۳ بهمن ماه ۱۴۰۲ الی ۲۶ بهمن ۱۴۰۲ در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد با به نمایش گذاشتن ایوان و گنبد طلای حرم مطهر رضوی جلوه زیبایی را در معرض دید تماشاگران قرار داد.

وی ادامه داد: اگرچه غرفه استان با توجه به سیاست‌های ابلاغی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در خصوص مقاصد زیارتی دارای محتوا و موضوع زیارتی بود، اما به گردشگری پزشکی، گردشگری شهری، گردشگری تاریخی و فرهنگی، گردشگری ورودی و گردشگری مبتنی بر اقامتگاه‌های بوم‌گردی و گردشگری روستایی و توجه ویژه‌ای شده بود.

بیدخوری یادآور شد: با توجه به حضور فعال و استقرار تجهیزات پزشکی بیمارستان رضوی با بیش از ۱۰۰ متر مربع فضا در مجاورت درب ورودی غرفه استان، نشانگر توانمندی‌های ویژه استان در حوزه گردشگری سلامت بود و استقبال و مشارکت بازدیدکنندگان از این بخش از غرفه استان مثال‌زدنی و بی‌نظیر بود.

گردشگری زیارت اولویت خراسان رضوی در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران بود

وی تصریح کرد: حضور موسسه توسعه گردشگری به عنوان موسسه وابسته به سازمان همیاری شهرداری‌های استان که با حضور شهرداری‌های شهرستان‌های استان با مساحت ۱۵۰ متر مربع در غرفه استان حضور پیدا کرده بود، نشانگر اهمیت نقش شوراهای شهر و شهرداری‌ها در توسعه گردشگری شهری و ایجاد زیرساخت‌های لازم در این زمینه بود.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی اظهار کرد: حضور شرکت‌های خدمات مسافرتی و گردشگری فعال در حوزه گردشگران ورودی که با دعوت از شرکای خارجی خود از کشورهای همسایه خصوصا عربستان، بحرین و عمان همراه بود موجب پویایی و تعامل هرجه بیشتر بازدیدکنندگان شد.

وی ادامه داد: حضور تعدادی از هتل‌ها و شرکت‌های خدمت مسافرتی فعال در زمینه رزرواسیون واحدهای اقامتی، برگزاری تورهای داخلی و خارجی  و تورهای ورودی و شرکت‌های تجهیز هتل و همچنین معرفی مراحل تولید ابریشم و زعفران توسط متولیان تربیت‌حیدریه در زمینه گردشگری کشاورزی، معادن عقیق و طلا در حوزه ژئوتوریسم و کاروانسراهای تاریخی در حوزه تاریخی و فرهنگی فعالیت داشتند.

بید خوری تاکید کرد: در غرفه شهرستان فریمان با معرفی کاروانسراهای تاریخی فریمان، سنگ بست و مقبره ارسلان جاذب، سد فریمان و ... در زمینه معرفی جاذبه‌های گردشگری تاریخی و فرهنگی، کشاورزی این شهرستان فعالیت داشتند.

وی افزود: حضور معاونان و کارشناسان تخصصی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خراسان رضوی در بیش از ۶ کارگاه آموزشی گردشگری به عنوان مدرس، نشان از توجه استان به موضوع آموزش‌های تخصصی حوزه گردشگری بود.

بیدخوری ادامه داد: معرفی بسته‌های سرمایه‌گذاری گردشگری، رونمایی از کتب دیجیتال شهرستان‌های استان، اختصاص کانتر ویژه آستان قدس رضوی جهت معرفی موزه‌ها و اماکن دیدنی حرم مطهر رضوی، کانتر ویژه پایگاه‌های میراث فرهنگی جهت معرفی کاروانسراهای ثبت جهانی و ملی، کانترهای اختصاصی جهت معرفی مشهد به عنوان شهر جهانی گوهرسنگ‌ها و همچنین اقامتگاه‌های بوم‌گردی و سنتی استان از اهم بخش‌های فعال در غرفه استان در نمایشگاه بود.

وی به انعقاد تفاهم‌نامه بین اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی با سازمان پسماند شهرداری مشهد و جامعه حرفه‌ای هتلداران استان اشاره کرد و گفت: مشارکت در زمینه کاهش اثرات مخرب زیست محیطی و گردشگری سبز از دیگر دستاوردهای این نمایشگاه بود.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی تصریح کرد: معرفی جاذبه‌های مختلف استان در زمینه گردشگری تاریخی و فرهنگی، اکوتوریسم، گردشگری روستایی، عشایری و کشاورزی در قالب کلیپ‌های دیجیتال و از طریق ویدئو وال‌های مستقر در غرفه مورد اقبال بازدیدکنندگان قرار می‌گرفت.

تولید ملزومات یک بار مصرف هتلی از ابتکارات بخش خصوصی گردشگری خراسان رضوی بود

وی افزود: تعدادی از غرفه‌های خراسان رضوی در قالب هتل، شرکت‌های کارگزار، شرکت خدمات مسافرتی، تجهیزات هتلی و نرم‌افزارهای گردشگری به صورت جداگانه در سالن‌های تخصصی نمایشگاه حضوری فعال داشتند که توجه به موضوع گردشگری سبز در زمینه تولید ملزومات یک بار مصرف هتلی و توجه به تجزیه‌پذیری و بازیافت مواد مورد استفاده و همچنین استفاده از هوش مصنوعی در تولید نرم‌افزارهای هتلی جزء ابتکارات بخش خصوصی خراسان رضوی در حوزه گردشگری بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha