• سه‌شنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۳:۵۸
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402120100400
  • خبرنگار : 50163

کودکان و نوجوانان بخشی عمده‌ای از اعضای کتابخانه‌های عمومی در خرم‌دره هستند

کودکان و نوجوانان بخشی عمده‌ای از اعضای کتابخانه‌های عمومی در خرم‌دره هستند

ایسنا/زنجان رئیس نهاد کتابخانه‌های عمونی خرم‌دره گفت: ۶۵ درصد از اعضای کتابخانه‌های عمومی خرم‌دره کودکان و نوجوانان هستند که همین امر ضرورت برنامه‌ریزی برای این گروه سنی را افزایش می‌دهد. 

عبدالحسین بختیاری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، عنوان کرد: ۶۵ درصد از اعضای کتابخانه‌های عمومی خرم‌دره کودکان و نوجوانان هستند که همین امر ضرورت برنامه‌ریزی برای این گروه سنی را افزایش می‌دهد. 

وی با بیان اینک خوشبختانه عضوگیری خوبی در بخش  کودک و نوجوان وجود دارد، افزود: در حال حاضر ۳۵ درصد را نوجوان و ۳۰ درصد از کل اعضای کتابخانه‌های عمومی خرم‌دره کودکان هستند.  

این مسئول از مدارس به عنوان یکی از کانون‌های اصلی گسترش فرهنگ مطالعه یاد کرد و گفت: از مهم‌ترین راهکارهای افزایش فرهنگ مطالعه در بین کودکان و نوجوانان می‌توان به وجود زنگ کتابخوانی با حضور حداقل یک جلسه ماهانه در کتابخانه عمومی و اهل مطالعه بودن معلمان و مربیان بویژه در مقطع ابتدایی اشاره کرد زیرا معلمان در همه امور الگوی دانش‌آموزان هستند.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان خرم‌دره ادامه داد: کتابخانه‌های عمومی نیز در کنار خانواده و مدرسه به عنوان باشگاه اجتماعی می‌توانند با تقویت کتابخانه‌های عمومی به فضا، منابع و تجهیزات استاندارد با اجرای برنامه‌ها و مسابقات فرهنگی و کتابخوانی، نشست‌های کتابخوان، کارگاه‌های آموزشی و مشاوره و نمایشگاه کتاب به ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی بپردازند.

این مسئول با اشاره به تغییر رویکرد نهاد به کتابخانه‌های عمومی و باز تعریف کتابخانه عمومی به عنوان باشگاه فرهنگی و اجتماعی، گفت: در جامعه امروزی کتابخانه‌های عمومی رویکرد جدیدی در پیش گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین نهاد تاثیرگذار در ایجاد انگیزه کتابخوانی خانواده است، افزود: پیشنهاد می‌شود شهروندان به صورت خانوادگی عضو و به کتابخانه مراجعه و ضمن شرکت در برنامه‌های فرهنگی کتابخوان کتاب امانت گرفته و مطالعه کنند؛ چرا که اولین و موثرترین الگوی کودکان پدر و مادر بویژه مادر است.

به گزارش ایسنا، در شهرستان خرم‌دره هفت کتابخانه فعالیت دارد که از کل کتابخانه‌های فعال شهرستان ۴ باب شهری و سه باب روستایی است که کتابخانه‌های شهری شامل کتابخانه کوثر، افق، شهید مدرس و دکتر اصغر عزیزی و کتابخانه‌های روستایی نیز شامل استاد شهریار قلعه حسینیه، پیام نصیرآباد، توحید سوکهریز است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha