• سه‌شنبه / ۱ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۹:۳۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402120100690
  • خبرنگار : 50616

توزیع تجهیزات اشتغالزایی بهزیستی در مناطق کم‌برخوردار آمل

توزیع تجهیزات اشتغالزایی بهزیستی در مناطق کم‌برخوردار آمل

ایسنا/مازندران رئیس اداره بهزیستی آمل، از توزیع تجهیزات اشتغالزایی در اجرای طرح «توانمندسازی اجتماع محور محله‌های کم‌برخوردار» بهزیستی برای ساکنان جامعه هدف این نهاد در مناطق کم‌برخوردار این شهرستان خبر داد.

کبری اسفندیاریان امروز در جمع خبرنگاران گفت: این تجهیزات شامل چندین دستگاه جوجه‌کشی، دستگاه تنور نان، سبزی خردکن صنعتی، دستگاه پرس، خمیرگیر و میوه خشک‌کن برای توانمندسازی خانوارها و ایجاد اشتغال به ساکنان جامعه هدف بهزیستی در منطقه کم‌برخوردار «اسپیاری» شهر آمل توزیع شد.

وی با اشاره به اینکه در هر منطقه کم‌برخوردار یک کارشناس و مددکار اجتماعی، پیگیر وضعیت اجتماعی خانواده‌ها هستند، تصریح کرد: افرادی که توانمندی‌های ایجاد اشتغال داشته و علاقمند به یادگیری در دوره‌های آموزش فنی‌وحرفه‌ای و کسب‌وکارهای خانگی باشند، شناسایی و معرفی شده و در قالب پرداخت تسهیلات حمایتی و یا توزیع تجهیزات مورد نیاز برای تولید و اشتغال حمایت می‌شوند.

رئیس اداره بهزیستی آمل با اشاره به اینکه این نهاد همچنین با توجه به علاقمندی خانوارهای مناطق کم‌برخوردار، پیگیر بازار فروش محصولات و تولیدات آن‌ها نیز هست، اضافه کرد: در همین راستا با پیگیری‌هایی که با مسئولان شهری به خصوص شورای اسلامی این شهر شده، بازار فروش در مکان جدید بزودی فراهم خواهد شد.

اسفندیاریان در بخش دیگر با اشاره به اینکه بهزیستی به عنوان یکی از متولیان اجرای طرح توانمندسازی محلات از همه ظرفیت‌ها به نحو احسن استفاده خواهد کرد، گفت: برای خدمات‌رسانی به جامعه هدف محلات کم‌برخودار، اکیپ‌های کارشناسی اعزام خواهد شد.

وی اضافه کرد: با توجه به بررسی‌های انجام شده هر منطقه کم‌برخوردار با مشکلات خاص خود دست و پنجه نرم می کند.

به گزارش ایسنا، طرح توانمندسازی و تحول محلات در ۲۰۲۰ محله کم‌برخوردار کشور، طرحی است که از سال گذشته توسط ۴ نهاد کمیته امداد حضرت امام(ره)، ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، سازمان بهزیستی و جمعیت هلال احمر به مرحله اجرا درآمده و می‌تواند گره بسیاری از چالش‌های موجود در مناطق حاشیه‌ای را باز کند.

در اجرای این طرح با توجه به مشکلات اقتصادی، فرهنگی و ساختاری که در محلات هدف وجود دارد، تاکید بر بهره‌گیری از ظرفیت ساکنین محلات برای توانمندسازی ساکنان با شناسایی نوع نیازها و برطرف کردن آن‌ها توسط تیم‌های ارزیاب است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha