• چهارشنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۲ / ۰۱:۱۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402120200772
  • خبرنگار : 50310

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان:

بیش از ۵۰ درصد اراضی کشاورزی لرستان سند تک برگ دریافت کردند

بیش از ۵۰ درصد اراضی کشاورزی لرستان سند تک برگ دریافت کردند

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: بیش از ۵۰ درصد اراضی کشاورزی استان سند تک برگ دریافت کرده‌اند.

سید عماد شاهرخی، یکم اسفندماه، در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی که با حضور وزیر کشور در اتاق بازرگانی لرستان برگزار شد، اظهار کرد: در دولت سیزدهم در بخش کشاورزی ۲۳۹ واحد که به سرمایه‌ در گردش نیاز داشتند به چرخه تولید بازگشتند.

وی با اشاره به اینکه حلقه مفقوده ما پایانه صادراتی است که در حال حاضر سرمایه‌گذار آن را داریم و نیاز به تسهیلات دارد که پایانه صادراتی را برای کل محصولات استان داشته باشیم، افزود: در بحث محصولات کشاورزی رشد خوبی داشتیم، تولید ما در گندم آبی ۱۱ تن در هکتار و گندم دیم ۶.۲ تن در هکتار است.

شاهرخی ادامه داد: در دولت سیزدهم از ۱۲۳ هزار تن به ۵۳۰ هزار تن برداشت گندم با ۴.۵ برابر رشد داشتیم و برنامه دو ساله داریم که برداشت میانگین به شش تن برسد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تصریح کرد: سال زراعی قبل ۱۱ درصد افزایش تولید گندم داشتیم که طبق تفاهم نامه که با ستاد اجرای فرمان امام داریم باید به ۲۵ درصد برسیم.

وی افزود: در بحث یکپارچه‌سازی تا امروز ۱۲۴۳ هکتار زمین یکپارچه‌سازی شده است و این طرح مورد استقبال کشاورزان قرار گرفته است.

شاهرخی اضافه کرد: کار بزرگی که در دولت سیزدهم انجام شده رفع تداخلات بوده که تا قبل از ۷۶ پلاک انجام شده و طی دو سال بیش از ۵۰۰ درصد رشد داشته است و ۸۰ درصد رفت تداخلات استان انجام شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان افزود: تا قبل از دولت سیزدهم چهار درصد اسناد کشاورزی صادر شده بود و الان بیش از ۵۰ درصد اراضی کشاورزی سند تک برگ دریافت کردند.

وی بیان کرد: در حوزه آب نیز کار دانش‌بنیان انجام شده است، اعتبارت قطره‌چکانی داریم بیش از حدود دو همت پروژه‌های شناسایی شده و مطالعات در حوزه آبخیزداری داریم، در طرح‌هایی که با قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی(ع) داریم یکی از اولویت‌های ما پروژه‌های آبخیزداری است.

شاهرخی تصریح کرد: در شهرستان ازنا قطب تولید لوبیای کشور هستیم، الان یک دستگاه آمده که همزمان با کشت لوبیا نوار تیپ را نیز کار می‌گذارد که ۷۰ درصد صرفه‌جویی آب و ۳۰ درصد افزایش بازدهی دارد اگر بتوانیم تسهیلات لازم را در اختیار کشاورزان جهت تهیه این دستگاه‌ها قرار دهیم می‌تواند در افزایش تولید لوبیا در کشور و استان تأثیرگذار باشد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha