• جمعه / ۴ اسفند ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۳
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1402120402239
  • خبرنگار : 50214

رئیس مرکز نوسازی و توسعه مدیریت وزارت اقتصاد:

چابکی از ویژگی‌های راهبری تحول اقتصادی در دولت سیزدهم است

چابکی از ویژگی‌های راهبری تحول اقتصادی در دولت سیزدهم است

ایسنا/یزد رئیس مرکز نوسازی اداری و توسعه مدیریت وزارت اقتصاد چابکی در طراحی و اجرا را از ویژگی‌های راهبری تحول اقتصادی در دولت سیزدهم برشمرد و گفت: ساماندهی انبارهای اموال تملیکی، ایجاد اطلس سرمایه‌گذاری خارجی، توسعه نظام اعتبارسنجی و ساماندهی صدور برخط مجوزهای کسب و کار از دستاوردهای دولت سیزدهم هستند که روزگاری نه چندان دور، آرزویی دست‌نیافتنی برای دغدغه‌مندان این حوزه محسوب می‌شدند.

«سید حسین رضوی پور» شامگاه پنجشنبه در گردهمایی حراست‌های وزارت اقتصاد در یزد اظهار کرد: از ابتدای دولت سیزدهم، رویکرد جدیدی در طراحی و راهبری و نظارت بر اجرای برنامه‌های راهبردی و عملیاتی وزارت امور اقتصادی و دارایی و دستگاه‌های اجرایی زیرمجموعه و تابعه اتخاذ شد که می‌توان آن را به جرأت تجربه‌ای منحصر به فرد در میان دستگاه‌های اجرایی برشمرد.

وی با تاکید بر ضرورت ایجاد تحول در حوزه اقتصادی کشور، رفع چند ناترازی از جمله ناترازی عمیق در منابع و مصارف پایدار بودجه، ناترازی در بانک‌ها و صندوق‌های بازنشستگی، تداوم تورم دورقمی، و پایین بودن میزان نرخ تشکیل سرمایه را ضروری برشمرد و افزود: این چالش‌های اقتصاد در حالی رخ داده و بغرنج‌تر نیز شده بود که سیاست‌های کلی نظام ابلاغی مقام معظم رهبری، به درستی راه عبور از بسیاری از این چالش‌ها را ترسیم کرده است.

رئیس مرکز نوسازی اداری و توسعه مدیریت وزارت اقتصاد برخی از ویژگی‌های راهبری تحول اقتصادی در دولت سیزدهم را چابکی در طراحی و اجرا، رعایت سطح بهینه‌ای از استانداردهای برنامه‌ریزی راهبردی، وجود تیم کارشناسی و مشاوره‌ای همفکر و همگرا، تعامل موثر با ستاد تحول دولت، و حمایت و پیگیری شخص وزیر دانست.

وی افزود: دستاوردهایی نظیر پرداخت به ذی‌نفع نهایی، ساماندهی انبارهای اموال تملیکی، ایجاد اطلس سرمایه‌گذاری خارجی، توسعه نظام اعتبارسنجی، ساماندهی صدور برخط مجوزهای کسب و کار، ایجاد بیمه تکافل، راه‌اندازی سامانه مودیان، انتشار صورت‌های مالی شرکت‌های دولتی و ایجاد داشبورد جامع اطلاعات اقتصادی، روزگاری نه چندان دور، آرزویی دست‌نیافتنی برای دغدغه‌مندان این حوزه محسوب می‌شدند که اکنون به لطف خداوند متعال تا حد قابل قبولی محقق و دست یافتنی شده‌اند.

رضوی‌پور در پایان با تاکید بر آن که کوتاهی برخی از مدیران دولت قبل در ایجاد زیرساخت اصلاح نظام مالیاتی، و گره زدن حل مسائل اقتصادی کشور به معامله ومصالحه با مستبدین و مستکبرین مدعی و زورگو، یکی از مهم‌ترین دلایل پیدایش وضعیت کنونی در اقتصاد کشور است، افزود: مسیر تحول مسیری دائمی است که در هر مرحله نیازمند بازنگری، تکامل، توسعه و پیشرفت است و هر مدیری موظف است در دوره مسئولیت خود بدان اهتمام بورزد چرا که کوتاهی در پیگیری و راهبری تحول، صدمات جبران‌ناپذیری را می‌تواند به کشور تحمیل کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اقتصاد و دارایی یزد، در حاشیه برگزاری این رویداد، نمایشگاه فعالیت ها و دستاوردهای مرکز حراست های وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز دایر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha