• دوشنبه / ۷ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۰:۱۱
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1402120703805
  • خبرنگار : 50675

انتخاب اصلح/۲/

شهردار اسبق قم: رای ممتنع در مجلس، یعنی عدم تخصص نماینده

شهردار اسبق قم: رای ممتنع در مجلس، یعنی عدم تخصص نماینده

ایسنا/قم شهردار اسبق قم در خصوص لزوم تخصص داشتن نماینده در تصمیماتش اظهار کرد: نمایندگان مجلسی که رای ممتنع می‌دهند یعنی قدرت تصمیم‌گیری و تخصص لازم را ندارند از همین رو مردم باید تخصص نمایندگان را قبل از ورود به مجلس بررسی کنند.

محمد وکیلی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص وظایف نمایندگان مردم گفت: قبل از رای دادن باید انتظاراتمان را از نمایندگان مجلس روشن سازیم، وظیفه نماینده، پیگیری انجام کارهای قابل تحقق است برای مثال اگر در شهر قم نیازمند ساخت بیمارستان باشیم کسی به عنوان نماینده نمی‌تواند ادعا کند که بیمارستان می‌سازد چرا که نماینده مجلس وظیفه اجرایی ندارد و باید از تمام ظرفیت‌های خود جهت ساخت بیمارستان استفاده کند و هر کس وعده غیر قابل اجرا داد اصلح نیست.

وی تصریح کرد: به طور کلی مجلس وظیفه ایجاد بستر برای کارهای اجرایی کشور را دارد و نباید وعده کار اجرایی بدهد چرا که وظیفه اجرا به عهده وزارت‌خانه‌های دولت به کمک بخش خصوصی است و هر نماینده‌ای که وعده کار اجرایی داد این نماینده حرف‌های دور از واقعیت زده و اصلح نیست.

فضای انتخاباتی به دور از تخریب دیگران

شهردار اسبق قم با بیان ویژگی‌های نماینده اصلح گفت: هر کس که از فیلتر شورای نگهبان عبور کرد، فرد تایید شده محسوب می‌شود و در بین صالحین مردم باید اصلح را انتخاب کنند اولین ویژگی فرد اصلح مومن بودن وی است،  یعنی دروغ نگوید و با تخریب دیگر نمایندگان خود را به مراتب بالا نرساند برای مثال کسی که تمام ارزش‌های ملی و دینی را کنار می‌گذارد و دائما در حال انتقاد برای رای جمع کردن است این فرد را نمی‌توان صالح نامید.

وی افزود: نماینده مجلس باید دانش کافی داشته باشد چرا که نماینده وارد فضایی می‌شود که باید برای مردم با تصویب قوانین تعیین تکلیف کند و از این رو نماینده مجلس باید قانونی جامع و مانع را تصویب کند و برای تحقق این امر باید از دانش کافی برخوردار باشد. دومین معیار تخصص داشتن نماینده است، یعنی قدرت تصمیم‌گیری و تشخیص بد و خوب را داشته باشد.

مقبولیت مهم‌ترین عنصر یک نماینده

وکیلی با اشاره به بی‌معنا بودن رای ممتنع در مجلس اظهار کرد: برخی نمایندگان در مجلس رای ممتنع می‌دهند، که نشان از عدم قدرت تصمیم‌گیری آن نماینده مجلس است چرا که نمایندگان مجلس باید قدرت تصمیم درباره طرح‌ها و لوایح مجلس را داشته باشند و بر تصمیم خود ایستادگی کند، همچنین نماینده مجلس باید مورد قبول مردم نیز واقع شود چرا که مقبولیت مهم‌ترین عنصر یک نماینده مجلس است.

وی درباره تعداد کاندیداهای انتخابات مجلس در شهر قم اظهار کرد:‌ در شهر قم ۲۷۴ نفر کاندید برای مجلس وجود دارد که تنها سه نفر از این تعداد می‌تواند به مجلس راه پیدا کند،‌ در نتیجه این سه نفر باید منافع ملی و جهانی شهر قم را تامین کنند، پس لازم است افرادی وارد این فضا شوند که تخصص لازم برای تصدی به نمایندگی مردم را داشته باشند.


شهردار اسبق قم با اشاره به میزان مشارکت مردم در انتخابات تشریح کرد: حضور مردم در ۲۲ بهمن نشان داد که مردم با حاکمیت مشکل ندارند اما فضای جامعه حاکی از بیٰ اعتمادی مردم به برخی مسئولان است، شاید دولت‌ها نتوانند نیازهای مردم را برطرف کنند اما باید نور امید را در دل مردم روشن کنند.

مستکبر به دنبال فرصت سو استفاده از شرایط کشور

وی تصریح کرد: اگر نا امیدی در دل مردم رخنه کند آنگاه مهاجرت را انتخاب می‌کنند و چرخ پیشرفت ممکلت باز می‌ایستد، پس رفتار نمایندگان مجلس باید به گونه‌ای باشد که مردم را به آینده امیدوار کنند. تجربه نشان داده مردم ایران با سختی‌ها سازگار می‌شوند مثال آن را می‌توان در زمان جنگ تحمیلی مشاهده کرد.

وکیلی در پایان با بیان عوامل ناامیدی مردم اشاره کرد: بخشی از نا امیدی مردم به دلیل برخی سوءمدیریت‌های داخلی است اما بخشی از آن هم به نظام استکبار برمی‌گردد، آن نظام همیشه با استفاده از ابزارهایی که در دست دارد در پی ناامید کردن مردم از کشور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha