• سه‌شنبه / ۸ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۰:۵۳
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1402120804787
  • خبرنگار : 50649

قائم مقام شورای وحدت فارس مطرح کرد:

شور انتخاباتی با حضور گروه‌های سیاسی / نمایندگان تنها دغدغه حوزه انتخابیه را نداشته باشند

شور انتخاباتی با حضور گروه‌های سیاسی / نمایندگان تنها دغدغه حوزه انتخابیه را نداشته باشند

ایسنا/فارس قائم مقام شورای وحدت نیروهای انقلاب اسلامی فارس حضور سلایق و گروه‌های مختلف سیاسی را موجب ایجاد شور انتخاباتی دانست و در عین حال از نمایندگان مجلس آتی خواست تا تنها دغدغه حوزه انتخابیه خود را نداشته باشند بلکه مسائل کلان کشور هم مدنظر قرار دهند.

جابر مهدیار امروز، ۸ اسفندماه با حضور در خبرگزاری ایسنا به ارائه گزارشی از فعالیت‌های انتخاباتی شورای وحدت استان فارس پرداخت و گفت: در ایام انتخابات، یکسری اقدامات و فعالیت‌هایی از سوی گروه‌های مختلف سیاسی انجام می‌شود که باعث می‌شود تنور انتخابات گرم شود.

وی با بیان اینکه در این ایام گرایش‌ها و سلیقه‌های مختلف وارد بحث انتخابات می‌شوند که موجب می‌شود در مباحث مختلف به موضوعات جدیدی دست یابند، افزود: در سنوات گذشته یک لیست به مردم ارائه می‌شد و در نهایت هم خود مردم تصمیم می‌گرفتند که به چه کسی رأی دهند اکنون به دلیل تنوع قبایل و سلایق مختلف،‌ تعداد لیست‌ها بیشتر شده است که باز هم تصمیم‌گیرنده خود مردم هستند.

مهدیار با تصریح اینکه برای ارائه لیست انتخاباتی شورای وحدت در استان بنا گرفتیم تا تجدیدنظری در چگونگی چینش لیست داشته و نظم نوینی به آن دهیم، گفت: شورای وحدت نیروهای انقلاب اسلامی زیر مجموعه جامعه روحانیت مبارز است و جمعیت رزما هم به عنوان یکی از سازمان‌ها در کنار آن است و ائتلاف امنا هم از ابزارهای کاری این شوراست که ترکیبی از این شورا را در استان گردهم آوردیم و ۲۱ نفر را تعیین کردیم که با یکدیگر مذاکره کرده تا مشخص شود به چه روش نظم نوینی برای انتخاب لیست برسیم.

قائم مقام شورای وحدت نیروی انقلاب اسلامی فارس با اشاره به تأیید صلاحیت بیش از ۸۰۰ نفر برای انتخابات مجلس در این استان گفت:‌ با شناختی که از افراد داشتیم و شناختی که کاندیداها هم از ما داشتند، به تدریج جمع‌آوری لیست ۹۰ نفری صورت گرفت و ۱۰ درصد این افراد به سیستم مصاحبه آمدند.

وی با بیان اینکه برای انتخاب لیست هم مصاحبه هم آزمون کتبی از متقاضیان انجام دادیم و ۱۰۰ نمره را برای افراد لحاظ و مشخص کردیم که افراد باید دو سوم از این ۱۰۰ نمره را اخذ کنند، گفت: ۳۰ نمره برای آزمون کتبی لحاظ کردیم که اوراق آن بدون سربرگ توسط اساتید دانشگاه‌ها تصحیح شد. ۲۰ نمره برای رزومه کتبی فرد و یکسری سئوالات غیرتخصصی، ۴۰ نمره برای مصاحبه حضوری و ۱۰ نمره هم برای افرادی که اعضای شورا آنان را می‌شناسند و در نهایت این ارقام با یکدیگر معدل‌گیری شد و بالاترین معدل‌ها به لیست انتخاباتی شورای وحدت راه یافتند.

مهدیار با تصریح اینکه مراجعات زیادی برای مصاحبه داشتیم اما دیگر وقتی برای انجام مصاحبه نداشتیم چرا که برخی‌ها خارج از بازه زمانی تعیین شده درخواست داشتند، گفت: سئوالات مصاحبه چند وجهی بود و در آن مباحث فراملی، ملی، ملی استانی و موضوعات حوزه  انتخابیه مطرح می‌شد.

قائم مقام شورای وحدت استان فارس با تأکید بر اینکه موارد مختلف حوزه آب، معیشت، اقتصاد و... را در سئوالات خود لحاظ کرده و کاملاً تخصصی برخورد کردیم، گفت: در تمام سطوح و اقشار اعم از بانوان و طلاب هم متقاضی ورود به لیست داشتیم اما حدنصاب نمره را کسب نکردند.

هیچ سفارشی را برای لیست‌بندی نپذیرفتیم

وی با بیان اینکه افراد مدعی برای حضور در لیست شورای وحدت در استان کم نداشتیم و افراد زیادی تمایل به حضور در این لیست داشتند، گفت: ما به هیچ عنوان هیچ سفارشی را برای لیست‌بندی نپذیرفتیم.

مهدیار با یادآوری اینکه فارس ۱۸ کرسی در مجلس شورای اسلامی گفت: برای لیست‌بندی دبیران شهرستان‌های استان را فعال کرده و معین شهرستان‌ها را هم انتخاب کردیم و تحقیق و تفحص از حوزه  انتخابیه برای مشخص کردن لیست هر حوزه انجام دادیم. در همین راستا کاندیدا را به سه دسته کاندیدای مستقر، ادواری و نوظهور تقسیم‌بندی کردیم و جمع‌بندی نمرات را انجام دادیم.

قائم مقام شورای وحدت استان فارس با یادآوری اینکه سه کمیسیون نیز برای بازنگری نمرات در نظر گرفتیم، گفت: در نظم نوینی که برای ارائه لیست انجام دادیم،‌ نتیجه این شد که نگاه کاندیدا و افرادی که می‌خواهند نظر دهند، ۵۰ به ۵۰ شد و در نهایت در لیست شیراز ۲ نفر از کاندیدای مستقر و ۲ نفر نوظهور وارد لیست شورای وحدت شدند.

وی با تأکید بر اینکه در لیست‌بندی بین طوایف تفاوتی قائل نشدیم، اظهار کرد: ۶ نفر بانو متقاضی ورود به لیست شورای وحدت استان بودند که امتیاز لازم را کسب نکردند اما به طور کلی ضوابط جدیدی برای لیست‌بندی داشتیم تا در نهایت از کسانی که حتی وارد مجلس هم نمی‌شوند بتوان به عنوان مدیران استانی در مراکزی که نیاز دارند، استفاده کرد و حتی از هم‌اکنون هم می‌توانیم برای شورای شهر آینده نظر داده و حتی پیشنهاد دهیم که چه کسانی نامزد انتخابات شورای شهر شوند.

مهدیار با بیان اینکه خروجی اقدامات ما این بود که در جلسه هیچ نوع اعتراض و درگیری نداشتیم، افزود: این روند طی شد و به این نتیجه رسیدیم که قادری، عزیزی، مرزوقی و سیداسماعیل حسینی در شیراز انتخاب شدند و در شهرستانها هم لیست شورای وحدت استان اعلام شد.

قائم مقام شورای وحدت استان فارس با تأکید بر اینکه مجلس باید در کمیسیون‌ها تخصصی عمل کند نه فله‌ای گفت:‌ برآورد ما بر روی افراد لیست آن است که این‌ها می‌توانند تخصصی عمل کنند لذا کسانی که در لیست شورای وحدت قرار گرفتند، هر کدام مجلس بروند، تخصص لازم را دارند.

وی در ادامه بخشی از انتظارات از نمایندگان مجلس را برشمرد و گفت: از نمایندگان مجلس انتظار داریم تا مباحث معیشت،‌ سلامت،‌ درمان و امنیت مردم را مدنظر قرار داده و در موضوعات صنعت، معدن، گردشگری،‌ کشاورزی، سیاست خارجی، اقتصاد دریا محور و... اقدامات موثری انجام دهند.

قائم مقام شورای وحدت استان فارس تأکید کرد: همچنین از نمایندگان مجلس انتظار می‌رود که تنها دغدغه رفع مسائل و مشکلات حوزه انتخابیه خود را نداشته باشند بلکه مسائل کلان کشور هم مدنظر قرار دهند.

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha