• چهارشنبه / ۹ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۰:۰۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402120905679
  • منبع : نمایندگی همدان

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه صنعتی همدان:

مجلس به تخصیص ۳ درصد از درآمد ناخالص ملی به پژوهش توجه کند

مجلس به تخصیص ۳ درصد از درآمد ناخالص ملی به پژوهش توجه کند

ایسنا/همدان معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه صنعتی همدان گفت: در نقشه جامع علمی کشور سهم پژوهش از درآمد ناخالص ملی کشور ۳ درصد تعیین شده اما متأسفانه هنوز به این هدف دست نیافته‌ایم که باید مجدانه مورد توجه نمایندگان قرار داشته باشد.

مجید رضایی‌والا با اشاره به اینکه اکنون در آستانه دو انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری هستیم، اظهار کرد: قانونی که رکن اساسی در حکومت‌داری و حفظ جامعه است، از مکانی به نام مجلس شورای اسلامی صادر و لوایح و طرح‌ها در مجلس بررسی و تصویب می‌شود، بنابراین برای رسیدن به این هدف باید افراد متفکر، عالم، مؤمن، متخصص و آگاه به مسائل روز کشور و دنیا در مجلس حضور داشته باشند. 

وی افزود: اگر بدانیم مجلس شورای اسلامی چه جایگاه رفیعی دارد و قوانینی که در آنجا تصویب می‌شود در همه شئون فردی و اجتماعی ما و فرزندان ما تأثیرگذار است نه تنها خودمان آگاهانه در انتخابات شرکت می‌کنیم بلکه دیگران را نیز ترغیب به مشارکت می‌کنیم تا نسبت به انتخاب افراد اصلح اهتمام ورزند و اگر از این موضوع غفلت کنیم و افرادی در مجلس قرار گیرند که آشنا به وظایف و قوانین نباشند، در آینده آسیب خواهیم دید. 

رضایی‌والا تصریح کرد: نقش دیگر نماینده‌های مجلس، نظارت بر اجرای قوانین است که در این مورد هم نیاز است افرادی اندیشمند، آگاه، بصیر، وظیفه‌شناس و آشنا به قوانین انتخاب شوند که بر اجرای قوانین نظارت کرده و از ابزار تحقیق و تفحص به درستی در مجلس استفاده کنند. 

وی در ادامه مطرح کرد: اگر نگاهی به رتبه‌های علمی ایران در منطقه و جهان بیندازیم متوجه می‌شویم که در بسیاری از حوزه‌ها مایه افتخار و از دید ناظران خارجی شگفت‌آور است؛ به عنوان مثال در فناوری فضایی یکی از ۱۲ کشور دارای چرخه کامل فناوری فضایی هستیم، در فناوری هسته‌ای نیز یکی از ۹ کشور دارای چرخه کامل سوخت هسته‌ای بوده و در سلول‌های بنیادی، پزشکی بازساختی و نانوفناوری و زیست داروها هم رتبه‌های قابل افتخاری داریم. 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه صنعتی همدان، عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی همدان با بیان اینکه اگر به دنبال جامعه‌ متعالی هستیم باید مجلس متعالی نیز داشته باشیم، خاطرنشان کرد: اگر مجلسی متفکر و آینده‌نگر داشته باشیم که معتقد به رشد ایران از مسیر علم باشد و به توسعه علمی کشور باور داشته باشد، به طور قطع قوانینی تصویب خواهد کرد که این افتخارات تداوم داشته باشد.

وی افزود: البته‌ مجلس تاکنون نیز قوانین خوبی در حوزه حمایت از صنایع دانش‌بنیان داشته‌ است که باید تداوم پیدا کند؛ به عنوان مثال در نقشه جامع علمی کشور سهم پژوهش از درآمد ناخالص ملی کشور ۳ درصد تعیین شده اما متأسفانه هنوز به این هدف دست نیافته‌ایم که باید مجدانه مورد توجه نمایندگان قرار داشته باشد همچنین مسائل دیگری مانند اشتغال، ازدواج و جوانی جمعیت باید مورد توجه جدی نمایندگان مجلس قرار گیرد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha