• چهارشنبه / ۹ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۶:۲۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1402120906203
  • خبرنگار : 50225

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان خبر داد

کاهش ۱۵ درصدی پرونده‌های ورودی طلاق در خوزستان

کاهش ۱۵ درصدی پرونده‌های ورودی طلاق در خوزستان

ایسنا/خوزستان معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان از کاهش ۱۵ درصدی پرونده‌های ورودی طلاق در سطح استان خبر داد.

علیرضا باوی در نشست خبری که امروز (۹ اسفندماه) برگزار شد، با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه کودکان، زنان و خانواده اظهار کرد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان اقدامات مطلوبی در حوزه اطفال، زنان و خانواده انجام داده است که ارائه خدمات مشاوره به زنان آسیب‌دیده با موضوعات مختلف خانوادگی به بیش از ۸۴۲ نفر در ۱۱ ماهه امسال یکی از این اقدامات بوده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: همچنین ثبت‌نام بیش از ۱۲۲ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در مدارس از طریق مکاتبه امور زنان، کودکان و خانواده با آموزش و پرورش در سطح استان خوزستان و دریافت اطلاعات آماری کودکان کار شناسایی شده به صورت ماهیانه انجام شده است. شناسایی ۴۵۹ کودک کار در موسسه گلشن آل طاها و ۲۵۰ کودک کار مرکز طلوع مهر آفرینان نیز انجام شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان گفت: توسعه کمی و کیفی مرکز مهر خانواده (مرکز ملاقات فرزندان طلاق) در خوزستان نیز با محوریت برگزاری جلسات هم‌اندیشی و تجهیز این مراکز در جامعه هدف یعنی خانواده‌های در آستانه طلاق و یا کاملا جدا شده انجام شده است.

وی بیان کرد: تعداد کل پرونده‌های مرکز مهر خانواده در مرکز استان خوزستان ۸۰۰ پرونده است که در شش ماهه نخست امسال ۳۰ خانواده و در سه ماهه سوم ۳۸ خانواده پس از برگزاری دوره‌های والدگری مثبت و دوره‌های مشاوره که تقریبا هر دو هفته یک بار در مرکز مهر خانواده برگزار می‌شود، به زندگی مشترک بازگشته‌اند.

باوی گفت: با برگزاری دوره‌های آموزشی ارتقای دانش ویژه مشاوران خانواده در سراسر استان خوزستان، برگزاری ۱۰ کارگاه مهر ویژه زوجین متقاضی طلاق، انجام مشاوره‌های فردی و گروهی برای متقاضیان طلاق در مراکز مهر خانواده و استفاده از ظرفیت مصلحین، ریش سفیدان و بزرگان طوایف، در ۱۱ ماهه امسال پرونده‌های درخواست طلاق در محاکم استان خوزستان نسبت به مدت مشابه در سال گذشته  ۱۵درصد کاهش داشته است.

وی بیان کرد: بیشترین کاهش آمار پرونده‌های طلاق استان خوزستان مربوط به شهرستان باوی با کاهش ۷۹ درصدی بوده است. پس از باوی، شهرستان‌های اندیکا و هندیجان به ترتیب ۵۸ و ۴۱ درصد کاهش پرونده‌های طلاق را داشته اند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان با اشاره به دیگر اقدامات انحام شده در خصوص کاهش طلاق گفت: در شهرستان باوی به دلیل عدم عضویت این شهرستان در سامانه تصمیم، در انتهای سال گذشته آمار طلاق این شهرستان با رشد فزاینده و نگران‌کننده طلاق روبه‌رو شد که با تعیین مراکز مشاوره منتخب اهواز به عنوان شهرستان معین، آمار طلاق شهرستان باوی کاهشی شد و در ۱۰  ماهه سال ۱۴۰۲ شاهد کاهش ۷۹ درصدی طلاق در این شهرستان هستیم.

وی با اشاره به برگزاری ۳۱ کارگاه در ۱۹مدرسه در سطح استان خوزستان با شرکت بیش از ۹۴۰ دانش‌آموز گفت: این کارگاه‌ها با هدف آشنا کردن دانش‌آموزان با عوامل وقوع آسیب‌ها و جرایم ناشی از خشونت و آسیب‌های آن در قالب طرح قاضی در مدرسه برگزار شده‌اند.

باوی عنوان کرد: در حوزه پیشگیری‌های حقوقی - قضایی در تمامی ۳۱ شهرستان، دفتر حمایت از زنان خانواده و دفتر حمایت از اطفال و نوجوانان دایر است و طبق قانون در محاکمی که متهم زیر سن قانونی است، حضور مشاور الزامی است. در این خصوص کارگاه مجازی بازآموزی ویژه قضات و مشاوران دادگاه اطفال و نوجوانان عملیاتی کردن راهنمای فنی و شیوه‌نامه اجرایی ارائه خدمات مشاوره در دادگاه اطفال و نوجوانان نیز انجام شد.

وی افزود: از دیگر اقدامات، برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه قضات و کارمندان متخب محاکم خانواده اهواز با موضوع شیوه‌های حمایتی قضایی از افراد تراجنستی با رویکرد پیشگیری از گسترش فساد اخلاقی بوده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان گفت: دوره آموزشی ویژه افراد موثر در فرآیند ازدواج و طلاق با حضور قضات و کارمندان متخب محاکم خانواده اهواز و سردفتران ازدواج و طلاق سراسر استان خوزستان نیز از دیگر دوره‌های برگزار شده هستند.

وی بیان کرد: با همکاری دانشگاه اهواز از ابتدای امسال تاکنون حدود یک هزار و ۴۸۳ دوره آموزش‌های حقوقی پیش از ازدواج در سراسر استان خوزستان برگزار شده است که در این دوره‌ها ۱۵ هزار و ۵۳۵ زوج شرکت داشته‌اند.

باوی با اشاره به مهم‌ترین اقدامات اداره اطلاع‌رسانی و ارتقای آگاهی های عمومی گفت: ارسال پیام‌هایی با محتوای پیشگیری از وقوع جرم، نشر ۲۱۹ پوستر و اینفوگرافی و عکس نوشته در فضای مجازی، انتشار ماهنامه الکترونیکی تخصصی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم با عنوان «پیشخوان پیشگیری» و ارسال به تمامی معاونت‌های پیشگیری در کشور و همچنین برگزاری ۲۸ کارگاه آموزشی حقوق خانواده در سرای محلات شهر و پایگاه‌های بسیج اهواز برخی از اقدامات این اداره هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha