• چهارشنبه / ۹ اسفند ۱۴۰۲ / ۲۱:۳۸
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402120906411
  • خبرنگار : 50513

در سومین روز از مناظرات انتخاباتی در دانشگاه زنجان:

کارهای نماینده مردم نباید از مردم پنهان باشد

کارهای نماینده مردم نباید از مردم پنهان باشد

ایسنا/زنجان آخرین مناظره انتخاباتی کاندیداهای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شهر زنجان در دانشگاه زنجان با موضوع برنامه‌های انتخابانی، همراه با پرسش و پاسخ دانشجویی برگزار شد.

رضا رحیم‌پور امروز، ۹ اسفندماه در سومین روز مناظره انتخاباتی کاندیداهای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شهر زنجان که به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان و خبرگزاری ایسنا در زنجان برگزار شد، با بیان اینکه شفافیت یعنی با صداقت حرف بزنیم، اظهار کرد: در مجلس یازدهم که شفافیت آرا مطرح شد، اگر توفیق خدمت و حضور در مجلس را داشته باشم با شفافیت آرا موافق هستم. نماینده مردم نباید کارهای پنهان از مردم داشته باشد.

وی با بیان اینکه مردم حق دارند بدانند نماینده آنها به چه طرح‌ها و قانون‌هایی رای می‌دهد، تصریح کرد: متاسفانه مافیا در اغلب عرصه‌ها وجود دارد و طرح شفافیت آرا در مجلس یکی از راهکارهای مبارزه با مافیا است. مشارکت مردم باید در تمام عرصه‌ها مانند مبارزه با فساد و مافیا مورد توجه قرار گیرد.

کارهای نماینده مردم نباید از مردم پنهان باشد

مرتضی واحدپور دیگر کاندیدای حاضر در رقابت‌های انتخابیه حوزه زنجان و طارم در خصوص طرح شفافیت آرا نمایندگان مجلس، ادامه داد: علی‌رغم اینکه همه نمایندگان با وعده شفافیت به مجلس راه یافتند؛ در ابتدا که این طرح عنوان شد بسیاری از نمایندگان با این طرح مخالفت کردند. هر نماینده باید شفاف عمل کند و سپس از دیگر نمایندگان و ارگان‌ها انتظار شفافیت داشته باشد.

حجت‌الاسلام اسحاق اسماعیلی نیز کاندیدای دیگر در این رابطه تصریح کرد: همه نامزدها پیش از انتخابات باید شفاف عمل کنند تا انتظار شفافیت عمل پس از انتخابات و ورود به مجلس را از آنها داشته باشیم.

حجت‌الاسلام علی باقری نیز با بیان اینکه شفافیت در مقابل مخفی‌کاری است، متذکر شد: مخفی‌کاری از جانب نمایندگان عامل ایجاد بی‌اعتمادی در مردم است. کسانی که اکنون کاندیدای انتخابات هستند باید شفافیت مالی داشته باشند؛ کسانی که به هر قیمتی می‌خواهند وارد مجلس شوند، توانایی خدمت به مردم را نخواهند داشت.

در ادامه واحدپور با ارزیابی به ردپای باندهای قدرت و ثروت در روابط انتخاباتی مجلس، یادآورد شد: این مسئله دو جنبه ملی و استانی دارد. لابی‌گری در استان غوغا می‌کند.

کارهای نماینده مردم نباید از مردم پنهان باشد

رحیم‌پور در نقد این نظر افزود: تصمیم‌گیری‌های ما سیستمی نبوده و قائم به شخص است؛ اغلب نواقص و ضعف‌هایی که در کشور وجود دارد از این مسئله نشأت می‌گیرد. برای مدیریت نیز باید آزمون‌هایی باشد و برای رسیدن به مدیریت از فیلترهای گوناگون گذشت.

اسماعیلی با بیان اینکه همه چیز باید در مسیر درست و قانونی باشد، اضافه کرد: خروج از  روابط و ضوابط در هر جایی که باشد مشکل‌ساز است. نماینده باید در چارچوب قانون و وظایف خود عمل کند. قانون بد بهتر از بی‌قانونی است و باید در هر شرایطی قانون را رعایت کرد.

باقری در ادامه گفت: لابی‌گری سیستمی نبوده و در واقع شبکه‌ای است؛ ۵ درصد اقتصاد کشور در دست همین لابی‌گری‌ها است.

همچنین اسماعیلی با بیان اینکه مشکل اصلی جامعه سوءمدیریت است، گفت: اگر من مورد اعتماد مردم قرار بگیرم و وارد مجلس شوم، اولین دستور کار و اولویت‌ام رفع نابسامانی‌ها در حوزه مدیریتی است.

این نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اغلب رنج‌های مردم از سوءمدیریت نشأت می‌گیرد، تصریح کرد: هر مسئول مسیر خود را می‌رود و این مسیرهای متفاوت از هم، برای مردم خوب نیست.

واحدپور با بیان اینکه من معتقدم مشکل کلان جامعه رعایت نکردن اخلاق است، اذعان کرد: بی‌اخلاقی موجب کاهش اعتماد مردم به مسئولان شده است. عمل اغلب مسئولان با گفتارشان یکسان نیست و مردم، مسئولان را نسبت به مشکلات‌شان بی‌تفاوت می‌بینند. باید انقلابی در اخلاقیات صورت بگیرد تا اعتماد مردم نسبت به مسئولان افزایش پیدا کند.

رحیم پور با بیان اینکه مهم‌ترین چیزی که مردم از آن رنج می‌برند معیشت است، افزود: یکی از راهکارهای حل این مشکل مهار تورم است که مقام معظم رهبری به آن تاکید بسیاری دارند.

کارهای نماینده مردم نباید از مردم پنهان باشد

باقری با بیان اینکه تورم یک بیماری است، اظهار کرد: باید اقتصاد مقاومتی را جدی بگیریم. اقتصاد مقاومتی راهکار درمان اقتصاد و تورم است و در این خصوص هیچ کدام از کاندیدها صحبت نمی‌کنند. یک جراحی با دست متخصصان باید در خصوص تورم انجام شود.

واحدپور با بیان اینکه کلان‌ترین معضل اقتصادی ما نبود چرخه تولید است، متذکر شد: در اقتصاد باید ثبات قانون‌گذاری داشته باشیم؛ قوانین اقتصادی باید سبک باشند. با قوانین موجود زمان زیادی لازم است که یک سرمایه‌گذار بتواند خود را هماهنگ کند.

وی با بیان اینکه تولید در بلندمدت جوابگو است، ادامه داد: با روند دشوار تولید، سرمایه‌گذاران نیز به سمت راه‌های کوتاه‌ و راحت‌تر مانند دلالی می‌روند.

باقری با اشاره به برخی معضلات اساسی شهرستان‌های زنجان و طارم، عنوان کرد: مسئله آب از مهم‌ترین و اصلی‌ترین مشکلات استان است. مشکل دیگر راه‌ها از روستاها به بخش‌ها است. مشکل دیگری که در استان داریم کیفیت پایین صنعت است؛ استان زنجان ظرفیت‌های بسیار خوب و بالایی در خصوص صنعت دارد اما به نحو احسنت از آن استفاده نمی‌شود.

اسماعیلی در ادامه با اشاره به راهکارهای صنعتی شدن استان، عنوان کرد: استان زنجان توانایی صنعتی شدن را دارد. روند کند صنعتی شدن استان باید از راس و در مجلس پیگیری و حل شود؛ اگر دیگر استان‌ها توانستند به قطب صنعتی تبدیل شوند با وجود پیگیری، نظارت و جذب بودجه و امکانات لازم بوده است. نمایندگان مجلس در هر دوره اگر به نحو احسن وظیفه خود را انجام دهند قطعا زیرساخت‌های استان بهبود پیدا می‌کند و مسیر توسعه نیز هموار می‌شود.

کارهای نماینده مردم نباید از مردم پنهان باشد

وی افزود: استقرار صنایع پایین‌دستی و زود بازده یکی از راهکارهای صنعتی شدن است. درهای صنعت با دست‌های اندیشمندان متخصص هر حوزه باز می‌شود و باید از نخبگان بهره گرفت.

واحدپور با اشاره به معضل محیط‌زیستی سرب و روی زنجان، اظهار کرد: سرب روی یکی از صنعت‌های پیشرو در استان زنجان است؛ آلودگی محیط‌زیست در این صنعت دیده می‌شود؛ با لابی‌گری برخی مدیران شرکت روی تولید افزایش یافته و در راستای آن آلودگی نیز بیشتر شده است. سرب و روی علاوه بر آلودگی باید آورده دیگری نیز برای مردم داشته و محرک توسعه استان باشد. صنعت سرب و روی باید ساماندهی و دست واسطه‌گران قطع شود.

رحیم‌پور با اشاره به گرانی شدید مسکن و اجاره بها، یادآورد شد: مسکن یک نیاز اصلی شمرده می‌شود. گرانی مسکن و بیکاری از دغدغه‌های مهم جوانان است و آینده و ازدواج جوانان را نیز تحت‌شعاع قرار داده است.

وی با بیان اینکه دست دلالان باید از مسکن کوتاه شود، متذکر شد: تعاونی‌های مسکن باید اصلاح شوند و نوع واگذاری مسکن باید تغییر یابد و کنترل و نظارت جدی روی آن صورت بگیرد.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha