• شنبه / ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ / ۰۲:۰۱
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1402121208074
  • منبع : نمایندگی قزوین

/برای وطن/

مردم آمدند برای وطن... برای سربلندی ایران

مردم آمدند برای وطن... برای سربلندی ایران

ایسنا/قزوین حضور همه مردم به ویژه رأی اولی‌ها در انتخابات ۱۴۰۲ علاوه بر اینکه استکبار را ناامید کرد برای مسئولین و نمایندگان مجلس نیز رسالت‌های بزرگی را به همراه داشت، مردم آمدند تا نماینده‌ای را انتخاب کنند که بتواند تصمیمات درستی برای کشور اتخاذ کند و نمایندگان منتخب باید قدر قدم‌هایی که مردم برای آن‌ها برداشتند را بدانند.

به گزارش ایسنا، حضور مردم پای صندوق‌های رأی و انتخابات همواره در بردارنده جاذبه‌های ویژه‌ای است که معمولاً از نگاه اصحاب رسانه دور نمی‌ماند اما وجه تمایز انتخابات مجلس دوازدهم با سایر انتخابات در آن بود که استاندار قزوین در لحظات ابتدایی همراه با اجتماعی از جوانان، ورزشکاران، هنرمندان و رأی اولی‌ها در یکی از مدارس قزوین پای صندوق‌های رأی حاضر شدند.

حضور قشر جوان و نوجوان پای صندوق‌های رأی نشاطی ویژه را در محیط مدرسه ایجاد کرد و در این فضا شاهد نوجوانانی بودیم که هنوز به سن قانونی برای شرکت در انتخابات نرسیده بودند اما در کنار دوستان رأی اولی خود حضور داشتند. از تعدادی آن‌ها می‌پرسیم که می‌توانند در انتخابات شرکت کنند و همه به اتفاق سری به نشانه نفی تکان می‌دهند و ما را به سوی دوستان رأی اولی خود راهنمایی می‌کنند.

امیرحسین که در حال عکس برداری از صحنه رأی است، با دیدن ما به کار خود پایان می‌دهد و در پاسخ به سؤال ما مبنی بر علت حضورش در انتخابات می‌گوید: امسال اولین سالی است که می‌توانیم در انتخابات شرکت کنیم و از این که حالا ما هم در اجتماع افراد بالغ جامعه قرار گرفتیم و می‌خواهیم در سرنوشت کشور اثرگذار باشیم احساس خوبی داریم و حالا هم می‎‌خواهیم از صحنه این اتفاق مستندات تهیه کنیم و در شبکه‎‌های مجازی به اشتراک بگذاریم.

وی ادامه می‌دهد: حضور ما همانقدر که مشت محکمی به دهان استکبار است برای مسئولین و نمایندگان مجلس نیز رسالت‌ها و وظایف بزرگی را به همراه دارد به گونه‌ای که امروز همه ما گردهم آمدیم تا نماینده‌ای را انتخاب کنیم که بتوانیم تصمیمات خوبی برای کشور و ما جوانان که آیندگان این کشور هستیم اتخاذ کند و به مراتب فردی که در جایگاه نماینده حاضر می‌شود باید نسبت به وظایف خود آگاه باشد و نسبت به تمام مردم احساس مسئولیت کند.

انتظار اقدام اجرایی از نمایندگان درست نیست

این جوان دهه هشتادی می‌گوید: معنای انتخاب این است که ما انتخاب کنیم چه کسی به‌جای ما در سرنوشت کشور تصمیم بگیرد پس لازم است ابتدا نسبت به افرادی که می‌خواهیم به آن‌ها رأی دهیم آگاهی داشته باشیم اما این آگاهی به تنهایی کافی نیست، ما باید نسبت به وظایف مجلس و نمایندگان نیز مطلع باشیم و بدانیم که وظیفه مجلس تصمیم‌گیری است و ارائه خدمات اجرایی نیست پس هم نمایندگان باید از دادن وعده‌های خارج از اختیار خود اجتناب کنند و مردم نیز انتظار اقدامات اجرایی از نمایندگان نداشته باشند.

وی ادامه می‌دهد: دادن وعده‌های دروغین و انتظار اقدامات خارج از اختیار سبب دلسردی مردم می‌شود که این اقدام در سرنوشت کشور اثرگذار است و سبب می‌شود تا مردم نسبت به مشارکت در انتخابات ناامید شوند.

امیرحسین در پایان صحبت‌هایش بیان می‌کند: انتخابات برای نسل ما چنان اهمیتی دارد که آینده خود را در آن تعریف می‌کنیم و حالا در کنار هم حاضر شدیم تا اتحاد و جایگاه دهه هشتادی‌ها را به رخ جهانیان بکشیم.

مشارکت مردم در انتخابات اقتدار ملی را در پیش دارد

یکی از معلمان حاضر در مدرسه که در کنار دانش‌آموزان برای شرکت در انتخابات حاضر شده بود، در گفت‌وگو با ایسنا می‌گوید: در حوزه اجتماعی اگر بخواهیم انقلاب اسلامی را بررسی کنیم متوجه می‌شویم که احزاب مختلف با وجود سلایق مختلف ذیل هدفی مشترک در جامعه مسئولیت دارند که این نشان از میزان آزادی انتخاب مردم است که در انتخابات جلوه پیدا می‌کند.

وی بیان می‌کند: امروز نیز در زمان انتخابات قرار داریم و شرکت در انتخابات امروز وظیفه و تکلیف شرعی ما است اگرچه وضعیف اصلی ما در ابتدا مشارکت است اما نکته دوم در انتخابات، انتخاب صحیح نمایندگان است که این امر مستلزم آن است که همه با آگاهی، علم و دانش و تحقیقات جامع بتوانیم نگاه صحیحی از وظایف و اختیارات نمایندگان به مردم ارائه دهیم و مؤلفه‌های فرد اصلح را مطرح کنیم و به همان میزان که نسبت به مشارکت تأکید داریم در انتخاب فرد اصلح نیز توجهات لازم را داشته باشیم.

این معلم در پایان صحبت‌هایش گفت: حضور و مشارکت مردم علاوه بر بعد اجتماعی بعد ملی نیز دارد و در سطح کشوری و ملی اقتدار جمهوری اسلامی را نشان می‌دهد.

شرکت مردم در انتخابات یک حق طبیعی است

فضای دیگری از مدرسه به اجتماع اقشار مختلفی از مردم اختصاص یافته است که برای شرکت در انتخابات در صف ایستاده‌اند، یکی از حاضرین که جوانی دانشجو است در گفت‌وگو با ایسنا می‌گوید: حضور مردم در انتخابات جنبه داخلی و خارجی دارد به این معنا که شرکت مردم در انتخابات یک حق طبیعی است.

این دانشجو بیان می‌کند: یکی از نشانه‌های مقبولیت نظام هر کشور حضور مردم در انتخابات است که باتوجه به این شرایط می‌توان گفت حضور مردم در انتخابات وجهه خارجی نیز دارد که البته میزان انتخابات در کشور و مشارکت مردم تاکنون در جایگاه خوب قرار داشته است.

وی در پایان صحبت‌هایش می‌گوید: دشمن اکنون در تلاش است که در ذهن مردم چنین تداعی کند که حضور مردم در انتخابات تأثیری نخواهد داشت؟ ساده‌ترین پاسخ این شبهه آن است که اگر انتخابات مسئله مهمی نبود دشمنان هیچ‌گاه روی آن سرمایه‌گذاری نمی‌کردند و به دنبال کمرنگ شدن جایگاه آن در بین مردم نبودند.

گزارش از: مطهره میرزایی

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha