• دوشنبه / ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ / ۲۲:۰۸
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1402122115377
  • خبرنگار : 50660

دلیل برگزاری رویدادهای اجتماعی، ترویج فرهنگ مشارکت در حل مسائل اجتماعی است

دلیل برگزاری رویدادهای اجتماعی، ترویج فرهنگ مشارکت در حل مسائل اجتماعی است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: دلیل برگزاری رویدادهای اجتماعی، ترویج فرهنگ مشارکت مردم در حل مسائل اجتماعی است.

شهرام خواجوی امروز، ۲۱ اسفندماه در مرحله حضوری رویداد نوآوری اجتماعی راهی‌نو در استان، برگزاری رویدادهای نوآورانه در استان و کشور را ایده نو و کاربردی در سال ۱۴۰۲ دانست و اظهار کرد: دلیل برگزاری رویدادهای اجتماعی، ترویج فرهنگ مشارکت مردم در حل مسائل اجتماعی است.

 مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری چهارمحال و بختیاری افزود: بسیاری از مشکلات اجتماعی به گونه‌ای هستند که مسئولین نمی‌توانند به طور کامل به آن موضوع دسترسی داشته باشند و به طور کامل مورد بررسی قرار دهند و این موضوع لزوم آن را می‌رساند که گروه‌های مردمی و تشکل‌های مردم نهاد با حمایت ارگان‌های مختلف بتوانند تصمیم سازی کنند تا موضوعات بهتر و سریع‌تر حل شود.

خواجوی نقش آفرینی مردم را در حوزه امور اجتماعی حائز اهمیت دانست و تصریح کرد: یکی از اهداف برگزاری رویدادهای نوآورانه در استان و سراسر کشور، آموزش دادن و افزایش کنشگری اجتماعی گروه‌های دغدغه‌مند مردمی و سازمان‌های مردم نهاد است.

وی در پایان ادامه دادن ایده‌های مطرح شده را بهانه اصلی برگزار شدن این‌گونه رویدادها دانست و گفت: ما به دنبال بازخوردگیری از ایده‌های مطرح شده هستیم و تا جای ممکن و با کمال میل، حمایت‌های لازم را از این گونه گروه‌های دغدغه‌مند و ایده‌های آن‌ها انجام می‌دهیم.

در ادامه محمد کریمی، دبیر رویداد نوآوری-اجتماعی راهی‌نو از اجرا شدن رویداد نوآوری-اجتماعی با عنوان راهی‌نو در استان چهارمحال و بختیاری با ثبت شدن بیش از ۱۰۰ ایده نوآورانه‌ی اجتماعی خبرداد و اظهار کرد: این رویداد با حمایت و پشتیبانی دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری چهارمحال و بختیاری و حمایت محتوایی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) استان برگزار شد.

وی گفت: شرکت کنندگان در این رویداد، در ابتدا ایده‌های خود را با وارد کردن در فرم‌افزار ثبت اولیه کردند و پس از آن طی داوری استانی انجام شده و با نظارت دبیرخانه کشوری این طرح، ۳۰ ایده منتخب برای توضیحات بیشتر به رویداد حضوری راه یافتند. 

کریمی اهداف این رویداد را توانمندسازی کنشگران اجتماعی و گروه‌های مردمی دغدغه‌مند در راستای حل مسائل اجتماعی و پرداختن و جمع آوری ایده‌های نوآوران از گروه‌های مختلف اجتماعی عنوان کرد و افزود: در مرحله داوری ابتدایی و برگزیدن آثار، شرکت کنندگان ایده‌ خود را با جزئیات کامل از جمله عنوان کلی طرح، ضرورت و اهداف اجرای طرح، سابقه اجرای طرح و موارد مشابه، محدوده اثربخشی طرح، روش و شیوه اجرایی، مسائل اقتصادی و نقش دولت و گروه‌های پشتیبان در تحقق طرح را در فرم‌افزار بارگذاری کردند.

وی درباره‌ی جزئیات برگزاری رویداد حضوری گفت: پس از گذراندن مراحل ابتدایی و بارگذاری در فرم افزار و داوری توسط داوران استانی، ۳۰ ایده منتخب برای توضیحات بیشتر و دفاع از طرح ارائه شده خود به رویداد حضوری که در روز دوشنبه، ۲۱ اسفند ماه از ۸ صبح تا ۱۸ عصر برگزار شد دعوت شدند تا طرح آنها در پنج چالش به صورت کامل مورد بررسی قرار گیرد.

دبیر رویداد نوآوری اجتماعی راهی‌نو تصریح کرد: شرکت کنندگان در رویداد حضوری ابتدا طرح خود را به واسطه چالش‌های طراحی شده به صورت کامل طرح خود را از لحاظ لزوم اجرا و دیگر ملاک‌ها از جمله قشر هدف مورد برسی قرار دادند و در مواردی که طرح آن‌ها با نواقصی روبرو بود، شرکت کنندگان طرح خود را در یک کارگاه ۴۰ دقیقه‌ای با حضور اساتید منتخب استانی رفع نقص می‌کردند تا بیشترین بازخورد ممکن از طرح‌های آن‌ها دریافت شود.

کریمی ادامه داد: پس از آن از بین ۳۰ گروه شرکت شده در رویداد حضوری، شش گروه منتخب شده توسط داوران ایده‌های خود را در حضور تمام شرکت کنندگان مطرح کردند و پس از آن شرکت کنندگان نیز از طریق فرم‌افزار، در نظرسنجی و انتخاب شدن سه ایده منتخب، نظرات خود را ارائه دادند. 

وی از اهدای جوایز و لوح یادبود به سه ایده منتخب نهایی خبر داد درباره موضوعات سه ایده منتخب گفت: ویژگی ایده تیم منتخب در رویداد حضوری، دارا بودن برنامه زمانبندی مشخص، طرح عملیات مناسب و نیروهای دغدغه‌مند محلی برای حل مشکلات منطقه با استفاده از ظرفیت‌های موجود بود و موضوع ایده تیم دوم منتخب برنامه‌ریزی برای استفاده از ظرفیت‌های استان با استفاده از ایجاد کردن نظام تربیتی برای آن‌ها بود و تیم سوم نیز با ارائه برنامه‌ی هدفمند برای افزایش نشاط اجتماعی منتخب مرحله حضوری این رویداد شد.

کریمی همچنین در پایان یکی از نکات قابل توجه این رویداد را نداشتن اختتامیه عنوان کرد و گفت: این رویداد که در دو مرحله به انجام رسید، اختتامیه ندارد و دبیرخانه این رویداد با پیگیری‌ها تلاش دارد موضوعات مطرح شده را به مرحله اجرا برساند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha