به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی امور عشایری استان ایلام امین دوستمحمدی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام در این نشست با بیان اینکه برای توسعه استان باید به یک ضریب اطمینان از جهتگیریهای توسعه در استان برسیم، اظهار کرد: بر اساس رویههای گذشته نمیتوانیم به توسعه متوازن دست پیدا کنیم، لذا باید همه کمک کنیم تا با رفع موانع، زمینه تحقق اهداف و برنامهها فراهم شود.
وی افزود: یک سوم ارزش افزوده غیرنفتی استان متعلق به جامعه عشایری است و این قشر نقش چشمگیری در اقتصاد غیرنفتی استان ایفا میکنند.
دوستمحمدی یکی از ویژگیهای محصولات حوزه عشایری را مهار تورم دانست.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان ایلام همچنین بر ادامه نشستهای نقش عشایر در زمینههای مختلف و تداوم ارتباط دانشگاه و فنی حرفهای با اداره کل امور عشایر استان در جهت بهبود خدمات به جامعه عشایر تأکید کرد.
دکتر «تاب»، معاون پژوهش و فناروی دانشگاه ایلام نیز در این نشست با بیان اینکه پایه و اساس تمدن ایرانی – اسلامی به زندگی عشایری بر میگردد، گفت: روحیه سلحشوری عشایر یکی از ارکان دفاع از مرزهای ایران در طول تاریخ بوده است.
وی تولید محصول ارگانیک، سالم و پاک را یکی از ویژگیهای اصلی جامعه عشایری دانست و بیان کرد: عشایر نقش محوری در حفاظت از طبیعت دارند، لذا دولت باید با تمام توان از آنها حمایت کند.
دکتر مرادنژادی و دکتر مهدیزاده، دو تن از اساتید دانشگاه ایلام نیز به بیان مطالب مهم و کاربردی حوزه عشایر از جمله، آینده پژوهی، تغییر اقلیم، تغییر نرخ ارز، تغییر سبک زندگی، برندسازی و حضور در بازار پرداختند.
انتهای پیام
نظرات