• سه‌شنبه / ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ / ۲۰:۰۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402122216167
  • خبرنگار : 50590

مدیرکل ورزش و جوانان استان:

مطالبه ورزشکاران همدان ساخت طرح‌های نیمه‌تمام ورزشی است

مطالبه ورزشکاران همدان ساخت طرح‌های نیمه‌تمام ورزشی است

ایسنا/همدان مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان گفت: ۲۱۸ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی در سفر رئیس جمهور و هیأت دولت سیزدهم به استان همدان مصوب شد که تاکنون بیش از ۸۳ میلیارد تومان آن جذب شده است.

علی حقیقی سه‌شنبه ۲۲ اسفند در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: خوشبختانه تعداد ورزشکاران سازمان‌یافته استان از ۸۶ هزار نفر در سال ۱۴۰۱ به ۹۳ هزار نفر در سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است.

 وی افزود: در سال ۱۴۰۲ خدمات ارزشمندی به مردم استان به ویژه خانواده ورزش و جوانان‌ ارائه شد و در حوزه ورزش همگانی با تلاش هیأت‌ این رشته ورزشی، شرایط مناسبی برای برقراری نشاط ایجاد شد.

حقیقی با بیان اینکه در راستای تشویق مدال‌آوران بازی‌های آسیایی کمک هزینه‌ای به آنها پرداخت شده است، خاطرنشان کرد: ۱۹ نفر از ورزشکاران و مربیان استان همدان به مسابقات آسیایی و پاراآسیایی فرستاده شدند که هفت ورزشکار توانستند مدال کسب کنند و به افرادی که موفق به کسب مدال طلا شدند مبلغ ۱۳۰ میلیون تومان پرداخت شد و امیدواریم در مسابقات المپیک پاریس نیز بتوانیم همچون بازی‌های آسیایی برای کشورمان افتخارآفرین باشیم.

وی بابیان اینکه از ۱۰ شهرستان همدان در رشته‌های مختلف حمایت می‌شود، تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی مورد توجه است به طوریکه تلاش شده اماکنی که نیاز به بازسازی دارند، بازسازی شوند و امکانات مورد نیاز هم در شهرستان‌ها برای ورزشکاران مهیا شود.

حقیقی با بیان اینکه یکی از مطالبات ورزشکاران ساخت و بهره‌برداری از طرح‌های نیمه‌تمام ورزشی در استان همدان است، تصریح کرد: دولت سیزدهم توجه ویژه‌ای به این موضوع دارد به طوریکه از ۱۰۲ طرح نیمه‌تمام ۷۱ طرح باقی مانده است که در اولویت قرار دارند و تلاش می‌شود مکان‌های ورزشی که مورد توجه نبوده، بازسازی شوند تا ورزشکاران بتوانند نهایت استفاده را داشته باشند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان با بیان اینکه در طول دو سال گذشته بیش از ۹۰ هزار مترمربع به فضای ورزشی استان اضافه شده است، توضیح داد: با بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی نیمه‌کاره سرانه ورزشی استان از ۶۴ به ۷۲ سانتی‌مترمربع به ازای هر نفر افزایش یافته است و تلاش می‌شود که به یک مترمربع برسد.

وی یادآور شد: شش میلیارد تومان اعتبار به سازمان‌های مردم‌نهاد اختصاص داده شده است به طوریکه امروز ورزش می‌تواند عامل جلوگیری‌کننده از معضلات اجتماعی باشد و جوانان را بیش از پیش به خود جذب کند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان تأکید کرد: ۱۶ میلیارد تومان اعتبار نیز برای هیأت‌های ورزشی استان جذب و برای توسعه رشته‌های مختلف ورزشی پرداخت شد.

وی ادامه داد: اقدامات ورزش و جوانان در سراسر استان نتیجه تلاش همه دست‌اندرکاران است و در جشنواره شهید رجایی توانستیم رتبه نخست را در بین ۶۳ دستگاه اجرایی استان در راستای جذب اعتبارات کسب کنیم و ۱۶ میلیارد اعتبار برای توسعه هیأت‌های ورزشی در رشته‌های مختلف جذب شد.

حقیقی خاطرنشان کرد: ۱۱ میلیارد تومان تسهیلات در سال ۱۴۰۱ و ۹۳ میلیارد تومان نیز در سال ۱۴۰۲ برای واگذاری تسهیلات به باشگاه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد مصوب شده است و مجوز فعالیت باشگاه‌های ورزشی به صورت مجازی هم صادر می‌شود به طوریکه در سال‌جاری ۸۳ مجوز جدید صادر شده و ۱۱۰ مورد مجوز تمدید فعالیت شده و باشگاه‌های درجه یک می‌توانند تا سقف یک میلیارد تومان تسهیلات دریافت کنند.

معاون توسعه ورزش اداره‌کل ورزش و جوانان استان همدان نیز گفت: ارتباط خوبی با هیأت‌های ورزشی در همدان و ۱۰ شهرستان‌ برقرار شده به طوریکه موجب توسعه ورزش استان شده است.

علی ضمیری‌کامل اظهار کرد: اجرای طرح آمایش سرزمینی در استان‌ها موجب شناسایی استعدادهای برتر ورزشی در همه مناطق کشور می‌شود و این طرح از هدررفت بودجه در ورزش جلوگیری می‌کند و زمینه تحول اساسی در ورزش در بحث قهرمانی می‌شود.

وی مطرح کرد: ضرورت تجمیع و استفاده بهینه از امکانات، ظرفیت‌ها و اماکن ورزشی سازمان‌ها و نهادهای مختلف به منظور افزایش بهره‌وری و صرفه‌جویی در بودجه و اعتبارات کشور، یکی از مسائل مهم در نظر گرفته شده در طرح آمایش سرزمینی ورزش است که با استفاده از آن، همه امکانات ورزشی موجود در هر منطقه‌ای مورد بررسی قرار گرفته تا در آینده از همه این ظرفیت‌ها برای ارتقاء ورزش در جامعه استفاده شود.

معاون امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان همدان نیز بیان کرد: محور اصلی فعالیت ستاد ساماندهی امور جوانان است که در سال ۱۴۰۱ تعداد ۴۳ ستاد برگزار شده و امسال به ۵۴ ستاد افزایش یافت است.

میلاد مرادی تصریح کرد: در موضوع ازدواج و خانواده براساس سیاست‌های دولت سیزدهم در سال‌جاری ۳۰۰ کارگاه پیش از ازدواج با حضور ۹۰۰۰ نفر در استان برگزار شده به طوریکه پنج مرکز همسان‌گزینی هم در سال‌جاری با مشارکت سازمان تبلیغات اسلامی راه‌اندازی شده است.

وی با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ تعداد مراکز مشاوره به ۱۶ مورد رسید، توضیح داد: در حوزه تسهیلات ازدواج و فرزندآوری با توجه به اعتبارات ویژه دولت، صفوف بانک‌های استان کاهش یافته است.

مرادی تصریح کرد: ۱۳۷ سازمان مردم‌نهاد در استان همدان فعال است و شش میلیارد تومان اعتبار برای حمایت از آنها اختصاص یافت و کارکنان مجرد دستگاه‌های دولتی شناسایی شدند و برنامه‌های ویژه‌ای برای تسهیل شرایط ازدواج آنها فراهم شده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha