• پنجشنبه / ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۶:۰۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402122417420
  • خبرنگار : 30147

مدیر واحد فرآورده‌ها در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور:

تجویز و فروش داروی گیاهی و شیمیایی در عطاری‌ها غیرقانونی است

تجویز و فروش داروی گیاهی و شیمیایی در عطاری‌ها غیرقانونی است

ایسنا/خراسان رضوی مدیر واحد فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور تاکید کرد: تجویز و فروش داروی گیاهی و شیمیایی در صنوف عطاری، غیرقانونی است و این صنف فقط اجازه فروش مفردات گیاهان دارویی را دارد.

نادیا روان‌بخش در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، از تداوم رصد فروش داروهای خارج از زنجیره تأمین داروهای طبیعی، سنتی و مکمل خبر داد و گفت: عطاری‌ها مجاز به ارائه مشاوره‌های پزشکی نیستند و دخالت آنها در امور درمانی خلاف قانون است.

وی اظهار کرد: فروش اقلام دارویی بسته‌بندی‌شده، عرقیجات سنتی، هر نوع فرآورده‌ای با ادعای درمانی که بدون مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو باشد، ممنوع است. 

مدیر واحد فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور بیان کرد: داروهای وارداتی فقط باید با مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با برچسب معتبر اصالت کالا، در داروخانه‌ها عرضه شود.

او گفت: بازرسی کارشناسان نظارتی این معاونت به‌صورت ادواری است و در هر بازرسی، موارد لازم به متصدی آموزش داده می‌شود و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، طبق ضوابط و آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های قانونی برخورد می‌شود.

امحای ۱۳ تن گیاه دارویی غیرقابل مصرف انسانی

روان‌بخش اظهار کرد: یکی از اهداف این واحد، نظارت بر زنجیره تأمین و پایش اصالت داروهای طبیعی، سنتی و مکمل در سطح عرضه  است که در همین زمینه، امسال ۳۷۴ مورد بازرسی از عطاری‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور و ۳۰ مورد بازرسی از انبارهای مجاز و غیرمجاز انجام شده است.

وی از کشف سه انبار غیرمجاز و حدود ۱۳ تن گیاه دارویی غیرقابل مصرف انسانی و دو تن داروهای طبیعی سنتی و مکمل‌های ورزشی تاریخ گذشته خبر داد و بیان کرد: تنها عرضه‌کننده مورد تأیید سازمان غذا و دارو برای داروهای طبیعی، سنتی و مکمل، داروخانه است.

روان‌بخش به مردم توصیه کرد که برای حفظ سلامت خود، این فرآورده‌ها را از سایر عرضه‌کنندگان تهیه نکنند.

دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه به جمعیت ۵۸۰ هزار نفری زیر پوشش، خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha