• شنبه / ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۶:۲۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402122618505
  • خبرنگار : 50549

رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی:

تلاش می‌کنیم چهره مشهد را به چهره‌ای قدسی تبدیل کنیم

تلاش می‌کنیم چهره مشهد را به چهره‌ای قدسی تبدیل کنیم

ایسنا/خراسان رضوی رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی گفت: نگاه ما نگاه فرهنگی به مشهد است و تلاش می‌کنیم چهره این شهر را به چهره‌ای قدسی تبدیل کنیم و زائر با ورود به مشهد حال و هوای حرم مطهر رضوی را احساس کند.

عبدالحمید طالبی امروز ۲۶ اسفندماه، در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به دغدغه تولیت آستان قدس رضوی برای نوروز ۱۴۰۳ اظهار کرد: برای این موضوع جلسات متعددی با دستگاه‌های استانی برگزار شد و سند محتوایی برای نوروز در نظر گرفته شد.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه شعار امسال آستان قدس رضوی «آرام جان‌ها، بهار حرم، بهار زندگی» است، در ماه مبارک رمضان توجه به قرآن و سیره اهل بیت(ع) مورد توجه بوده و در دستور کار قرار دارد و برنامه‌های مختلفی نیز تدارک دیده شده است.

طالبی گفت: نگاه ما نگاه فرهنگی به مشهد است و تلاش می‌کنیم چهره این شهر را به چهره‌ای قدسی تبدیل کنیم و زائر با ورود به مشهد حال و هوای حرم مطهر رضوی را احساس کند. همچنین توسعه فعالیت‌های اجتماعی در راستای فعالیت‌های علمی و فرهنگی دنبال می‌شود.

رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی گفت: در سال گذشته تصویب‌نامه خادمیاران علمی را داشتیم، ضمن اینکه با توجه به ظرفیت بالای علمی آستان قدس رضوی ایجاد یک شبکه نخبگانی را نیز در دستور کار داریم.

وی گفت: بنیاد پژوهش‌های آستان قدس دارای سابقه ۴۰ ساله است که کتاب‌های ارزشمندی در حوزه شیعه در این بنیاد رونمایی شده است.

طالبی با اشاره به برگزاری دوره‌های زیست عفیفانه با همکاری وزارت آموزش و پرورش و امور بانوان در استان و کل کشور اظهار کرد: این دوره به منظور ایمن‌سازی مردم جامعه در مقابل آسیب‌های اجتماعی برگزار می‌شود و در این خصوص نیز ۱۰۴ اثر پژوهشی به چاپ رسیده است.

وی عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲ نیز دوره دارالعلم با حضور ۳۰۰ طلبه برگزیده از سراسر کشور طی ۲ هفته برگزار شد که اساتیدی از قم به همین مناسبت دعوت شدند و به ارائه پرداختند.

رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی بیان کرد: توسعه جذب نیروی بین‌المللی در دانشگاه‌های امام رضا(ع) و دانشگاه رضوی نیز در دست اقدام است. همچنین راه‌اندازی رشته حکمت هنر اسلامی در مقطع دکتری در دانشگاه امام رضا(ع) با ماموریت‌محوری برای آستان قدس رضوی در دستور کار است.

وی از برگزاری جشنواره فرهنگی صنایع خلاق در حوزه فرهنگ و معارف رضوی خبر داد و گفت: اختتامیه این جشنواره با حضور دبیر شورای عالی فرهنگی با هدف رصد شرکت‌های دانش‌بنیان و رویکرد فرهنگ رضوی و با ۵ پیش‌ نشست در قم، مشهد، تبریز و اصفهان برگزار شد. همچنین دومین کنگره فرهنگ و تمدن با محوریت مکتب هنر رضوی توسط موسسه آفرینش‌های هنری برگزار خواهد شد .

طالبی با اشاره به اهمیت سوغات زائر گفت: با توجه به اهمیت این حوزه از «نشان مهر» که جزء محصولات هنر رضوی بوده رونمایی شده است. پرونده ویژه با عنوان «آستان قرآن» و طرح تربیت مکتب رضوی در دستور کار است. علاوه بر این موارد نیز بخش مطالعه تخصصی در سازمان کتابخانه‌ها راه‌اندازی خواهد شد و آثار موزه قرآن پس از ۵۰ سال در دسترس محققان قرار می‌گیرد.

رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی گفت: برگزاری پنجمین کنگره جهانی امام رضا(ع) با عنوان «عدالت برای همه»  از دیگر اقدامات است که تاکنون ۲۷  پیش‌ نشست در داخل و خارج از کشور برگزار شده و جلسه اصلی کنگره در ۲۳ اردیبهشت در حرم مطهر رضوی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۲-۲۷ ۰۰:۱۱

سلام وقتتون بخیر ،خیلی خوب هست که به فکر مشهد هستید،ولی به نظر خیلی‌ها یک شهر قدسی اول از همه باید بوی خوش از آن استشمام شود،بعد تمیزی،ولی دو ورودی شهر مشهد یکی از طرف میدان حافظ و دیگری از طرف میدان فجر بطرف طبرسی جنوبی وقتی بطرف حرم می روی یک بوی نامناسبی به مشام می رسد،ممنون می‌شوم رسیدگی کنید