منوچهر یارمحمدی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، درباره آغاز مبارزه با آفت ملخ مراکشی در شهرستان طارم، اظهار کرد: مرحله پایش مقابله و جلوگیری از پیشروی آفت ملخ مراکشی از ۲۵ اسفند ماه در طارم آغاز شده و کانونیابی نیز انجام شده است و از ۱۵ فروردین ماه مبارزه با این آفت را شروع کردهایم.
وی با بیان اینکه مقدار اعتبار مورد نیاز برای مبارزه با آفت ملخ مراکشی بستگی به حجم آفت در شهرستان دارد، افزود: با توجه به مشاهده کانونهای آلوده آفت ملخ مراکشی در برخی نقاط شهرستان مبارزه با این آفت انجام شده است.
او بیان کرد: مدت زمان مبارزه با ملخ مراکشی در شهرستان طارم بستگی به حجم آفت دارد، ولی معمولاً مبارزه با آفت ملخ مراکشی برای جلوگیری از رسیدن به مرحله تخمریزی تا پایان خردادماه انجام میشود و اگر به مرحله پروازی برسند تیر ماه نیز طعمهپاشی انجام میشود.
یارمحمدی با اشاره به فعالیت چهار مرکز خدمات کشاورزی در گیلوان، دستجرده، چورزق و آببر شهرستان طارم، گفت: از کشاورزان و دامداران تقاضا داریم در صورت دیدن آفت ملخ مراکشی، محل وجود آفت را به نزدیکترین مرکز جهاد کشاورزی خود اطلاع دهند.
مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان طارم افزود: از زنبورداران تقاضا داریم زنبورهای خود را از مکانهای سمپاشیشده جابهجا و دامداران نیز از چرای دام در مناطقی که پرچم قرمز نصب شده است، جلوگیری کنند تا خسارت نشوند.
انتهای پیام
نظرات