• سه‌شنبه / ۲۱ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۰:۰۹
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403012110908
  • خبرنگار : 50130

یاد و خاطره ماموستا شیخ الاسلام در سنندج گرامی داشته شد

یاد و خاطره ماموستا شیخ الاسلام در سنندج گرامی داشته شد

ایسنا/کردستان مراسم شب خاطره ماموستا سید محمد شیخ الاسلام از علمای برجسته اهل سنت و شهدای تقریب استان کردستان، دوشنبه شب در پردیس سینمایی بهمن سنندج با حضور جمعی از مردم و مسئولان استان برگزار شد.

دکتر رشیدی پور شامگاه گذشته ۲۰ فروردین در مراسم شب خاطره شهید حاج ماموستا محمد شیخ الاسلام با بیان اینکه تحکیم بخش بیش از پیش وحدت مسلمانان در ایران اسلامی شد، اظهار کرد: خون پاک شهیدان، نظام جمهوری اسلامی را در برابر توطئه های ننگین دشمنان بیمه کرده است.

یاد و خاطره ماموستا شیخ الاسلام در سنندج گرامی داشته شد

معاون توسعه مدیریت منابع انسانی استاندار کردستان، عنوان کرد: شهید شیخ الاسلام از شهدای رمضان کردستان در۲۶ شهریور سال ۸۸ پس از اقامه نماز مغرب در هنگام خروج از مسجد سید قطب سنندج هم‌زمان با ۲۷ رمضان توسط گروه های تکفیری به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

یاد و خاطره ماموستا شیخ الاسلام در سنندج گرامی داشته شد

ماموستا شیخ الاسلام افتخار علمی و دینی کردستان است

دکتر فکور، رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان در ادامه مراسم شب خاطره شهید حاج ماموستا محمد شیخ الاسلام، گفت: برگزاری این گونه مراسم سبب ایجاد و گسترش روحیه ایثار و شهادت و معرفی چهره های شاخص انقلاب خواهد بود.

وی اظهار کرد: ماموستا با تاسی از حضرت علی (ع) غله و دله سخن گفتن را سرلوحه قرار داده بودند و در مقام استادیار و هیئت علمی تمام وقت دانشگاه آزاد بودند و حتی یک جلسه غیبت در کلاس درس را در سابقه کاریشان به یاد ندارم.

رییس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان، ادامه داد: با شجاعت بیان کردن ابراز عقیده در حین فروتنی از ویژگی های شهید شیخ الاسلام می توان یاد کرد، همچنی ارادت به اهل بیت نه در کلام بلکه در عمل و باورشان وجود داشت و همین موضوع و ارادتی که به مقام معظم رهبری داشتند سبب دشمنی کینه توزان با این شهید والا مقام شد.

وی با اشاره به اینکه مانوس بودن با قرآن و توصیه به این موضوع از ویژگی های بارز این عالم ربانی بود، عنوان کرد: ماموستا شیخ الاسلام افتخار علمی و دینی دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه کردستان بود.

به گفته فکور، رعایت بیت المال و وام دار کسی نبودن از دیگر ویژگی های شهید شیخ الاسلام بود و بسیار بر این موضوع مواظبت می کرد.

رییس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان، خاطرنشان کرد: شهدا قبل از نائل شدن به مقام شهادت از زمین کنده می شوند و مژده شهادت را دریافت می کنند و شهید شیخ الاسلام یکی دو روز قبل از شهادت این مژدگانی را دریافت کرده بود.

یاد و خاطره ماموستا شیخ الاسلام در سنندج گرامی داشته شد

 شهید شیخ الاسلام همواره به دنبال تحکیم وحدت بود

دکتر اسماعیل احمدی فرماندار شهرستان مریوان و پژوهشگر دانشگاهی در ادامه این مراسم، اظهار کرد: زندگی شهید شیخ الاسلام نیازمند سال ها پژوهش و بررسی است.

وی افزود: مجموعه سخنرانی ها و فتاوای آن شهید والا مقام با حمایت حوزه هنری استان کردستان گردآوری شده است که در سالگرد شمسی شهادت این شهید والا مقام، این مجموعه منتشر می شود.

فرماندار مریوان با بیان اینکه شهید شیخ الاسلام به معنای واقعی مجتهد و صاحب نظر در فقه مقارنه بود، افزود: شهید شیخ الاسلام از علمای بزرگ اهل سنت در کنار برخورداری از این ویژگی فقهی همواره به دنبال تحکیم وحدت بودند.

 وی با بیان اینکه‌ شهید شیخ الاسلام، با توجه به اشعری مذهبی بودن احاطه کاملی به فقه و کلام اسلامی داشت، ادامه داد: مردمی بودن خصلت مهم دیگر شهید شیخ الاسلام است، همچنین او به معنای واقعی یک روحانی اهل سنت در تراز انقلاب اسلامی بود.

شهید حاج ماموستا محمد شیخ الاسلام استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی از علمای برجسته استان کردستان و نماینده چند دوره مردم استان کردستان در مجلس خبرگان رهبری در شب ۲۷ ماه رمضان سال ۱۳۸۸ (۲۶ شهریور) پس از اقامه نماز مغرب مقابل مسجد سید قطب سنندج به دست گروه های تکفیری به شهادت رسیدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha