• سه‌شنبه / ۲۱ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403012110947
  • خبرنگار : 30147

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی:

ساخت پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای هلال‌احمر نیازمند تخصیص اعتبار است

ساخت پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای هلال‌احمر نیازمند تخصیص اعتبار است

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی گفت: ساخت پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای هلال‌احمر در نقاط مورد نیاز استان نیازمند تخصیص اعتبار است.

محسن ذاکریان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: علیرغم اینکه جمعیت هلال‌احمر زیرساخت‌هایی برای امدادرسانی و خدمت‌رسانی در سطح استان نیاز دارد اما در حدود ۱۱ شهرستان فقدان سازمانی هلال‌احمر را شاهد هستیم.

وی همچنین افزود: در ۲۸ نقطه مبتنی بر آمایش سرزمینی که یکی محور کاشمر به نیشابور می‌باشد و کوهسرخ را هم شامل می‌شود فقدان پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای را داریم.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی اظهار کرد: در حادثه اخیر محور کوهسرخ که منجر به فوت یکی از هم‌وطنان و مجروح شدن ۵ نفر دیگر شد، به دلیل نبود پایگاه امداد و نجات جاده‌ای و نبود جمعیت هلال‌احمر خدمت‌رسانی یا نخواهد بود و یا دیرهنگام و نوش دارویی بعد از مرگ سهراب خواهد بود.

وی تصریح کرد: هرچند به طور مداوم پیگیر توسعه زیرساخت‌ها بوده‌ و هستیم، اما متأسفانه هم‌زمان و متناسب با رشد شهرها و جاده‌سازی‌ها توجهی به اینکه در کنار جاده پایگاه امداد و نجات هلال‌احمر باید دیده شود نشده است.

ذاکریان با بیان اینکه ایجاد پایگاه امداد و نجات در محور کاشمر به شادمهر در اولویت قرار دارد، گفت: پایگاه ساختار خاصی ندارد، اغلب زمین توسط خیرین اهدا می‌شود و نیاز به ۲۵۰ متر زیربنا دارد، فقط می‌طلبد اعتبارات مورد نیاز تخصیص یابد.

وی اذعان کرد: پس از احداث پایگاه جمعیت هلال‌احمر وظیفه تجهیز و تأمین نیروی انسانی و خدمت‌رسانی را دارد که انجام می‌شود، اما فراهم کردن زیرساخت باید در حوزه استان و به همت همه مسئولان انجام شود.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی گفت: ساخت پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای هلال‌احمر در نقاط مورد نیاز استان نیازمند تخصیص اعتبار است.

وی خاطرنشان کرد: استاندارد فاصله بین پایگاه‌های امداد جاده‌ای بین ۳۰ تا ۴۰ کیلومتر است، بر اساس آمایش سرزمینی استان که نقاط حادثه‌خیز در آن مطرح شده، با استاندارد فاصله ۳۰ کیلومتری برای پایگاه‌ها، باید ۵۰ پایگاه در استان داشته باشیم که در حال حاضر بسیار کمتر موجود داریم.

ذاکریان توسعه پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای و لجستیکی را یکی از برنامه‌های اولویت دار جمعیت هلال احمر استان اعلام کرد و گفت: تلاش می شود امسال حداقل ۳ تا ۵ پایگاه جدید را در سطح استان ایجاد و با تزریق اعتبارات کشوری بتوانیم در بخش لجستیکی نیز اقدامات خوبی را در سطح استان انجام دهیم.

علیرغم اینکه بیش از سه سال از ارتقاء کوهسرخ به شهرستان می‌گذرد و این منطقه به دلیل کوهستانی بودن و محورهای غیراستاندارد در هر هفته چندین مورد حوادث ناگوار منجر به فوت اتفاق می‌افتد اما همچنان محروم از داشتن هلال‌احمر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha