آیت الله سید محمد سعیدی در مراسم نماز جمعه قم که امروز ۲۴ فروردین ماه در مصلی قدس برگزار شد، با بیان اینکه ۲۹ فروردین ماه یادآور دو مناسبت مهم است عنوان کرد: سالروز تخریب قبور ائمه بقیع و روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در این روز قرار دارد، ارتش پس از انقلاب اسلامی و با تدبیر حکیمانه امام خمینی(ره) به یکی از ارکان تامین امنیت برای ایران اسلامی تبدیل شد در طول این سالها شهدای بسیاری را نیز تقدیم انقلاب کردند.
خطیب جمعه قم با اشاره به سالروز تخریب قبور ائمه بقیع گفت: در کمتر کشوری به اندازه سرزمین حجاز آثار مربوط به دوران نخستین اسلام وجود دارد این سرزمین زادگاه اصلی اسلام است، متاسفانه متعصبان وهابی بیشتر این آثار پر ارزش را به بهانههای واهی از بین بردهاند از جمله این آثار جنةالبقیع است که این محل بخش مهمی از تاریخ اسلام را در خودش جای داده است.
وی با اشاره به موضوع حجاب در جامعه تاکید کرد: هرسال مسئولان با رهبر انقلاب اسلامی دیدار دارند، امسال در این دیدار رهبر معظم انقلاب به چند موضوع مهم پرداختند که یکی ازآنها موضوع حجاب بود.
آیت الله سعیدی بیان کرد: با توجه به مطالبات رهبر معظم انقلاب در رابطه با حجاب برخی از اقدامات سطحی و کم اثر است در حالی که در این جنگ همه جانبهای که در مورد حجاب و عفاف وجود دارد، از دستگاههای مختلف کشور انتظار میرود با ورود عالمانه و مدبرانه برخورد کنند.
تولیت آستانه مقدسه حضرت معصومه(س) تصریح کرد: از ائمه جمعه، سخنرانان، امامان جماعت مساجد، خانوادهها، آموزش پرورش و مانند اینها انتظار می رود تلاش همه جانبه و هماهنگی داشته باشند ما چه بخواهیم و چه نخواهیم دشمن در حال بمباران بخشی از هویت فرهنگی جمهوری اسلامی ایران است، این مردم عزیز همانطور که بمباران و تجاوز دشمن به خاک جمهوری اسلامی ایران را تحمل نکردند همانطور هم بمباران فرهنگی دشمن علیه ارزشهای اسلامی و فرهنگی خود را نیز تحمل نخواهند کرد.
آیت الله سعیدی گفت: امروز بحث حجاب خط مقدم جبهه فرهنگی محسوب میشود یعنی دشمن با مزدوران خود به دنبال براندازی فرهنگ انقلاب اسلامی است که از حجاب شروع کردند، اگر همه ما متحد و منسجم و یک رویه هماهنگ داشته باشیم، دشمنان آرزوی بی بند و باری جمهوری اسلامی را به گور خواهند برد.
وی تاکید کرد: در اجرای طرح حجاب و عفاف همه دستگاهها پای کار بیایند و نیروی انتظامی را تنها نگذارند، اولین نهاد خانوادهها هستند، اصناف، بازاریان و همچنین خود نهادها از خودشان باید شروع کنند.
وی در رابطه با تلفات انسانی که در حوادث جادهای رخ میدهد، گفت: هر سال در مناسبتها و تعطیلات این اتفاقها رخ میدهد، باید هوشیار و آگاه بود که این امر آثار اقتصادی، روحی و روانی زیادی را به جامعه تحمیل میکند، این امر اصلا شبهه شرعی دارد که انسان جانش را در خدمت رانندهای قرار دهد که بیقانونی میکند، ما از کمبود جمعیت سخن میگوییم از آن طرف عدهای به ویژه جوانان که سرمایه کشور هستند را در این حوادث از دست میدهیم، علاوه بر رعایت قانون توسط رانندگان، خودروسازان نیز باید فکری کنند و در این راه تلاش کنند، نباید از این مسئله به سادگی عبور کرد.
انتهای پیام
نظرات