• یکشنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۰۹:۴۴
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1403020200970
  • خبرنگار : 50022

مدیرکل اقتصاد البرز خبر داد

الکترونیکی شدن حدود ۱۳ هزار مجوز صنفی کاغذی در البرز

الکترونیکی شدن حدود ۱۳ هزار مجوز صنفی کاغذی در البرز

ایسنا/البرز مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان البرز ضمن معرفی درگاه ملی صدور مجوزهای کسب و کار گفت: ۱۲ هزار و ۹۰۰ مجوز الکترونیکی یا شناسه یکتا  از طریق درگاه ملی صدور مجوزهای کسب و کار در استان البرز صادر شده است.

فرزین بهنامی فر روز یکشنبه دوم اردیبهشت گفت: تا ۲۵ فروردین ۱۴۰۳، از حدود ۸۸  هزار و ۷۴ مجوز صنفی کاغذی در استان البرز، ۱۲ هزار و ۹۰۰ مجوز کاغذی به مجوز الکترونیکی یا شناسه یکتا تبدیل شده است.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و نامگذاری امسال با عنوان سال«جهش تولید با مشارکت مردم»، به وجود همبستگی و ارتباط مستقیم درگاه ملی صدور مجوزهای کسب و کار با شعار سال اشاره کرد و خاطرنشان کرد: یکی از الزامات تحقق شعار سال، بهبود فضای کسب و کار است. اگر فضای محیط کسب و کار مساعد شود این پیام به بنگاه اقتصادی داده می‌شود که می‌توانند در شرایط بهتری فعالیت خود را آغاز کرده و یا ادامه دهند.

وی افزود: با بهبود محیط کسب و کار، هزینه‌های سرمایه گذاری کاهش یافته و میزان سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی افزایش می یابد و افزایش سرمایه گذاری منجر به رونق تولید و افزایش اشتغال می‌شود. بهبود محیط کسب و کار باعث بالارفتن سطح انگیزه فعالان اقتصادی و افزایش مشارکت مردمی شده و در نهایت جهش تولید را به همراه دارد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان البرز، از کسب رتبه هشتم توسط استان البرز در کشور در حوزه صدور مجوزهای الکترونیکی از طریق درگاه ملی صدور مجوزهای کسب و کار خبر داد و افزود: رفع انحصار، شفاف سازی، تسهیل گری و تسریع بخشی در صدور مجوزهای کسب و کار از جمله مزایای استفاده از درگاه مذکور است که مرجع اصلی صادرکننده مجوز را معرفی کرده و پیگیری دریافت مجوز به سادگی انجام می شود و امکان بهره‌مندی صاحبان کسب و کار از منافع این درگاه از جمله برندسازی، اخذ تسهیلات بانکی، امکان فروش به دولت و شرکتهای دولتی، حضور در نمایشگاه ها و .... را فراهم می سازد.

بهنامی فر با اشاره به اینکه کسب و کارهایی که پس از اتمام فرصت قانونی، دارای شناسه یکتا نباشند، فاقد مجوز قانونی هستند، از صاحبان کسب و کارهای خرد و کلان خواست تا از طریق تلفن همراه و با ورود به درگاه مذکور، کد ملی، شناسه کد صنفی و کدپستی را وارد کرده و به صورت غیرحضوری مجوز کاغذی را به شناسه یکتا تبدیل و سوالات خود را از طریق ارتباط با اتحادیه‌های صنفی استان مطرح نمایند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha