• سه‌شنبه / ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۱:۱۷
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403020402785
  • خبرنگار : 50181

هنوز خبری از «داروخانه هلال احمر» کرمانشاه نیست

هنوز خبری از «داروخانه هلال احمر» کرمانشاه نیست

ایسنا/کرمانشاه راه‌اندازی داروخانه هلال احمر کرمانشاه به گره کوری تبدیل شده و چنان موانع قوی پیش روی آن وجود دارد که پیگیری‌های چندین ساله هلال احمر، در سطوح مختلف به نتیجه نرسیده و کرمانشاه همچنان تنها مرکز استانی است که داروخانه هلال احمر ندارد.

به گزارش ایسنا، در بین تمام استان‌های کشور، کرمانشاه تنها مرکز استانی است که داروخانه هلال احمر ندارد و این امر مشکلاتی را برای بیماران خاص و صعب‌العلاج ایجاد کرده است. در حال حاضر در این استان تنها یک مرکز فوریت‌های دارویی، آن هم با داروهایی محدود فعالیت می‌کند.

در تمام این سال‌ها، پیگیرهایی برای اخذ مجوز تاسیس داروخانه هلال احمر کرمانشاه توسط استانداران و مدیران عامل هلال احمر وقت استان و حتی نمایندگان مجلس انجام شده، اما به نتیجه نرسیده و مشخص نیست به طور دقیق چه مانعی پیش روی این کار وجود دارد که تاکنون پیگیری‌ها به نتیجه نرسیده است.

آنچه واضح است مانع اصلی در این مسیر به حوزه وزارت بهداشت بر می‌گردد، و آنطور که اعلام شده ابتدا باید دانشگاه علوم پزشکی استان موافقت اولیه خود را درباره راه‌اندازی این داروخانه اعلام و مجوز ماده ۲۰ را صادر کند و سپس از طریق سازمان غذا و دارو کشور صدور مجوز این داروخانه انجام شود.

تاکنون دانشگاه علوم پزشکی چندین بار موافقت اولیه خود را با راه‌اندازی این داروخانه اعلام کرده و حتی در دوره مدیرعامل پیشین هلال احمر کرمانشاه عنوان شد که مجوز این داروخانه اخذ شده، اما در نهایت کاری از پیش نرفت.

محمدباقر محمدی مدیرعامل هلال احمر کرمانشاه، در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه پیگیری برای اخذ مجوز داروخانه هلال احمر کرمانشاه با قدرت و از طریق استانداری در حال انجام است، گفت: از طریق شورای تامین استان مصوب شد که مجوز ماده ۲۰ از سوی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برای راه‌اندازی این داروخانه صادر شود، اما در گام بعدی باید مجوز سازمان غذا و دارو کشور نیز اخذ شود و تا زمانی که چنین مجوزی را نداشته باشیم، هیچ شرکتی نمی‌تواند به داروخانه هلال احمر دارو بدهد.

وی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی نیز باید پیگیری‌هایی برای اخذ مجوز سازمان غذا و دارو کشور انجام دهد، اما متاسفانه گویا تمایلی به پیگیری برای اخذ مجوز داروخانه هلال احمر ندارد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه یادآور شد: اگر دانشگاه علوم پزشکی بخواهد و با جدیت پیگیری کند، این مجوز از سوی سازمان غذا و دارو اخذ می‌شود.

محمدی با بیان اینکه کرمانشاه همچنان تنها مرکز استانی در کشور است که داروخانه هلال احمر ندارد، افزود: در حال حاضر ۳۸ داروخانه هلال احمر در کشور فعالیت دارند و برخی استان‌ها حتی چند داروخانه دارند.

وی احداث داروخانه هلال احمر را حق مردم کرمانشاه دانست و این امر را برای تامین داروهای تک نسخه‌ای و کمیاب خصوصا برای بیماران خاص و صعب‌العلاج از جمله بیماران سرطانی بسیار مهم دانست و اظهار کرد: همین حالا نیز هلال احمر برای دارو بیماران نیازمند کمک‌هایی ارائه می‌دهد و چه بهتر است که این کمک‌ها از طریق داروخانه هلال احمر ساماندهی شود تا بتوان برخی داروهای بیماران نیازمند را رایگان در اختیار آنها قرار داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۲-۰۴ ۱۱:۴۷

به چه دلیلی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بعنوان آخرین استان کشور پیگیر اخذ مجوز ایجاد داروخانه هلال احمر بعنوان مرجعی جهت سهولت دریافت داروهای کمیاب و خاص برای بیماران نیازمند بطور متمرکز در کرمانشاه نیست ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!