مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت که امروز ۴ اردیبهشت ماه در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته سلامت اظهار کرد: موضوع سلامت خانواده در این دولت به صورت جدی مورد توجه بوده از این جهت که این احساس نیاز وجود داشت که برای شاخصهای بیماریهای غیر واگیر و کنترل بیماریهای واگیر از محور سلامت خانواده اقدام کنیم.
وی ادامه داد: خوشبختانه در دولت سیزدهم سلامت خانواده مورد توجه قرار گرفت و ثبت جهانی شد؛ سال گذشته مرحله اول این طرح در استان قم از پردیسان شروع شد و با هدفگذاریهای انجام شده امیدواریم تا اواسط تیرماه جمعیت بالای ۲۰۰ هزار نفر را پوشش دهیم.
مصری مردمیسازی سلامت و مشارکت مردم در ارتقای سلامت جامعه را از اهداف طرح سلامت خانواده عنوان کرد و گفت: مسئولیت پذیری اجتماعی و مردمی سازی گام مهمی در ارتقای سلامت با محور خانواده است.
قم پایلوت در یکپارچه سازی خدمات بیماری سرطان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم یکپارچه سازی خدمات را مورد توجه قرار داد و گفت: بستر هوشمندسازی و نسخه الکترونیک کمک میکند بتوانیم یکپارچه سازی خدمات را از سطح بهداشت، درمان و بیمارستانهای تخصصی اجرایی کنیم.
وی با بیان اینکه نقطه اشتراک دین، علم و سلامت مسئله امیدآفرینی است، اظهار کرد: در خصوص بیماری سرطان دانشگاه یکپارچه سازی خدمات را از سطح بهداشت و درمان اجرایی کرده و استان قم در کشور پایلوت میشود.
مصری عنوان کرد: در طرح سلامت خانواده با بهبود شاخصهای سلامت جسمی و روانی توجه ویژه ای به نشاط اجتماعی خواهیم داشت؛ اولین مرکز سراج سال گذشته در یکی از پایگاههای سلامت ایجاد شد و تا پایان سال حدود چهار مرکز سراج را با نگاه جامعه نگر و ارتقا سلامت روانی ایجاد کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با تاکید بر لزوم تعامل و سلامت اجتماعی، یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی باید با سایر دستگاههای اجرایی در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی تعامل کند.
وی تاکید کرد: ما باید با هدف گذاری در حوزه درمان، ارتقای کیفیت خدمات درمان و ایمنی بیماران را دنبال کنیم که منجر به رضایتمندی شهروندان خواهد شد.
پایدارسازی اعضای هیات علمی در دانشگاه علوم پزشکی قم
مصری با اشاره به کمبود پزشک متخصص در استان، اضافه کرد: مسئله ماندگاری پزشکان با ایجاد اقامت سرا برای آنها انجام شده است؛ به عنوان مثال در رابطه با رادیولوژیستها در استان قم با محدودیت مواجه بودیم که امروز خوشبختانه این شرایط تغییر کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم تصریح کرد: از مهرماه رشتههای جدید فوق تخصص گوارش و فوق تخصص غدد اطفال، و همچنین در حوزه دندانپزشکی، دستیاری دندانپزشکی کودکان اضافه خواهد شد.
وی با بیان اینکه گامهای موثری در توسعه علمی دانشگاه برداشته شده است، یادآور شد: ما باید بتوانیم پایدارسازی هیات علمی را در دانشگاه داشته باشیم؛ در همین راستا تعداد اعضای هیات علمی از ۲۴۱ نفر به ۳۰۰ نفر رسیده است، و هدف گذاری کردیم ظرف دو سال آینده به ۴۰ نفر هیات علمی برسیم.
مصری اظهار کرد: استان قم در سرانه تخت از استانهای با محدودیت است، تلاش داریم برای جایگزینی تختهای قدیمی و تختهای جدید این موضوع را از طریق خیرین، وزارت بهداشت و سازمان برنامه ریزی بودجه دنبال کنیم.
کمبود ۳۵ هزار متر مربع فضای آموزشی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: ناوگان آمبولانس با مشکل مواجه است، اما خوشبختانه ۱۲ دستگاه به این ناوگان اضافه خواهد شد.
وی یادآور شد: در حوزه فضای آموزشی ۳۵ هزار متر مربع کمبود داریم، در استان قم دانشکده توانبخشی و داروسازی نداریم که با استفاده از ظرفیت خیرین پیگیری خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات