• چهارشنبه / ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۱۳:۳۴
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1403020503871
  • خبرنگار : 50022

لزوم ایجاد ارتباط میان دانشجویان و صاحبان صنایع

لزوم ایجاد ارتباط میان دانشجویان و صاحبان صنایع

ایسنا/البرز عضو هیئت علمی علوم و مهندسی صنایع غذایی و مهندسی فرآیندهای غذایی دانشگاه تهران گفت: مدیران و صاحبان صنایع غذایی که به دنبال ارتقای کار و کیفیت محصولات خود هستند به دنبال دانشجویانی می‌گردند که علاوه بر تخصص اصلی خود در حوزه‌های مدیریت مسائل مالی، نیروی انسانی و نوآوری نیز دارای زمینه‌های اولیه باشند.

دکتر محسن لبافی در گفت و گو با ایسنا، گفت: گروه صنایع غذایی از سال ۱۳۹۷ با هدف آشنایی دانشجویان و انتقال دانش عملی و تجربیات مهندسین  کارخانه‌های صنایع غذایی اقدام به دعوت و حضور آنان در برخی کلاس‌های تئوری و عملی دروس تخصصی مقاطع مختلف کرده است.

وی در ادامه گفت: این نشست‌های تخصصی امکان ارتباط مستقیم و شناخت بیشتر و ملموس تر از وضعیت صنایع غذایی و نیازهای حال و آینده و آگاهی از جایگاه دانشجویان در آینده تحصیلی آنان را به بهترین وجه فراهم آورده است.

دکتر لبافی افزود:  با فراهم شدن بهتر فضای آموزش و ارتباطات مجازی دانشگاه در دوران کرونا در حالی که از برگزاری نشست‌های حضوری محروم شدیم اما به راحتی توانستیم از مدیران بخش‌های تولید و تحقیق و توسعه  (R&D)صنایع  و مراکز پژوهشی تخصصی  مرتبط با دروس دانشجویان دعوت کنیم.

وی همچنین بیان کرد: با عادی شدن شرایط بعد از کرونا، برگزاری نشست‌های مربوط به دروس فرمولاسیون مواد غذایی، فناوری آبمیوه،  صنایع قند(چغندری و نیشکری)، صنایع شیر، صنعتی سازی صنایع سنتی تداوم و توسعه یافته است.

وی گفت: مهمترین دستاورد این کلاس‌های تخصصی این است که از تک بعدی بودن و تک رشته‌ای بودن خارج می‌شود  دانشجویان متوجه می‌شوند که علاوه بر  فراگیری و آموزش دروس علمی تخصصی،  برای تکمیل دانسته‌های خود نیاز به اطلاعات دیگر و برقراری ارتباط با فعالین و مدیران صنایع نیز ضروری است.

دکتر محسن لبافی اظهار کرد: در بعضی تخصص‌ها دانشجویان فکر می‌کنند همین دروس نظری کافیست اما وقتی در اجرا قرار می‌گیرند به محض ورود به صنعت و امور اجرایی متوجه نیاز به اطلاعات  و مهارت‌های دیگر هم می‌شوند و به اهمیت ارتباط دروس بین رشته‌ای،  مثل مسائل مالی، مدیریتی، فرهنگی، روانشناسی، ارتباطات و تجربه مدیران واقف می‌شوند.

دکتر لبافی افزود:  مدیران و صاحبان صنایع غذایی که به دنبال ارتقای کار و کیفیت محصولات خود هستند به دنبال دانشجویانی می‌گردند که علاوه بر تخصص اصلی خود در حوزه‌های مدیریت مسائل مالی، نیروی انسانی و نوآوری نیز دارای زمینه‌های اولیه باشند.

وی بیان کرد: در پروژه کلاسی درس فرمولاسیون مواد غذایی دانشجویان دکتری برای داوری پروژه‌های آنان از مدیران صنایع مرتبط دعوت به عمل آورده‌ایم. این شیوه عمل برای ایجاد تفکر و شیوه اجرای پروژه‌های علمی تخصص و کاربردی هم برای دانشجویان و هم مدیران صنایع بسیار مفید بوده است که در بازخورد های اعلام شده از سوی دانشجویان و مدیران به وضوح این مطلب بیان شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha