قاسم مصفا امروز، ۱۰ اردیبهشتماه در اختتامیه جشنواره رسانهای «در مسیر انتخاب» و جشنواره «فصلی رسانههای گیلان» که در تالار مرکزی رشت برگزار شد، اظهار کرد: اسفندماه سال گذشته علی رغم همه هجمههای رسانههای معاند انتخابات بسیار خوب برگزار شد که یکی از تاثیر گذارترین ارکان در دعوت مردم پای صندوقهای رای، رسانهها بودند.
معاون امور فرهنگی و رسانهای ادارهکل ارشاد استان گیلان با بیان اینکه رسانههای استان برای برگزاری انتخابات پرشور همه در صحنه روشنگری و آگاهی رسانی فعالانه در میدان حضور داشتند که خروجی آن تولید و انتشار آثار رسانهای متعدد است، افزود: به نمایندگی از اهالی رسانه از مسئولین میخواهم که به رسانه اعتماد کنید. قانون اساسی به عنوان محور، تاکید کرده که رسانهها آزاد هستند هر چه که میخواهند بنویسند مگر اینکه خلاف شرع یا قانون باشد.
وی با تاکید بر اینکه بیان چالش و نقد اولین رسالت رسانه است، بیان کرد: ما متولی سانسور نیستیم چراکه قانون به عنوان فصل الخطاب در این حوزه تعیین تکلیف کرده، در مواردی ظرفیت نقد برخی از مسئولین کم است که باید نقد پذیری را تمرین کنیم، همانطور که شیوه نقد کردن را هم باید تمرین و اصلاح کنیم. به عنوان یک همکار رسانهای به تعدادی از رسانهها بخاطر ادبیات خبر نقد دارم چون همه ابعاد را در نظر نمیگیرند، در حالیکه باید انصاف و اخلاق رسانهای در همه موارد سرلوحه قرار گیرد.
مصفا در خصوص جشنواره رسانهای «در مسیر انتخاب» گفت: بهمنماه سال گذشته در ۴۴امین نشست شورای اطلاع رسانی استان که در استانداری برگزار شد، برگزاری جشنواره رسانهای «در مسیر انتخاب» با همکاری استانداری، اداره کل ارشاد و خانه مطبوعات تصویب گردید.
معاون امور فرهنگی و رسانهای ادارهکل ارشاد استان گیلان ادامه داد: جشنواره رسانهای «در مسیر انتخاب» با هدف معرفی نقش و کارکرد مهم رسانههای مکتوب و مجازی در انتخاب آگاهانه و ایجاد فضای پر شور و شعور انتخاباتی، افزایش سطح آگاهی عمومی و ترغیب به مشارکت حداکثری، روشنگری و حفظ انسجام و پشتوانه اجتماعی با رویکرد امید در بخشهای خبر و گزارش خبری، مصاحبه، عکس، تیتر، یادداشت، مقاله، موشن گرافی، اینفوگرافی و همچنین بخش ویژه خانواده و جمعیت، غزه و مقاومت برگزار شد و ۴۲۶ اثر به دبیرخانه جشنواره رسید که پس از داوری ۲۳ اثر برگزیده انتخاب شد.
وی با اشاره به تعدد رسانهها در استان افزود: استان گیلان در تعداد رسانه مکتوب رتبه ۷ کشور و در تعداد رسانه الکترونیک رتبه ۴ کشور را دارد که با توجه به جمعیت و وسعت استان این یک فرصت محسوب میشود؛ قانون هیچ محدودیتی برای دریافت مجوز اعلام نکرده و به نوعی تعدد رسانهها فرصتی برای استان است به این معنا که تعداد زیادی تریبون در استان برای انعکاس مطالبات، دستاوردها و عملکردها وجود دارد که بتوان به اطلاع مردم رساند.
مصفا با تأکید بر اینکه نشستهای خبری با رسانهها باید تداوم داشته باشد، تصریح کرد: در راستای بروزرسانی آموزشهای اصحاب رسانه دورههای آموزشی مختلف به صورت منطقهای در حال برگزاری است و سال گذشته دوره آموزشی فشرده دو روزه با حضور اساتید برجسته خبر از کشور در رشت برگزار شد که مورد استقبال هم قرار گرفت.
معاون امور فرهنگی و رسانهای ادارهکل ارشاد استان گیلان گفت: از تولیدات رسانهای با موضوع جوانی جمعیت، سبک زندگی اسلامی، پاسداشت زبان فارسی حمایتهای ویژه میشود.
محدثه مهدوی در جشنواره رسانهای «در مسیر انتخاب» با اثر «کدام طیفهای سیاسی بیشترین داوطلبین را در انتخابات دارند» در بخش خبر و گزارش خبری موفق به کسب مقام سوم شد.
انتهای پیام
نظرات