جمشید عین بیگی در نشست خبری هیأت رئیسه، رؤسای کمیسیونهای تخصصی و اعضای شورای اسلامی شهر بجنورد با اصحاب رسانه که ۱۰ اردیبهشت ماه برگزار شد، اظهار کرد: تکلیف بیمارستان مادر و کودک که میخواستند آن را در شهربازی بسازند و شورای اسلامی شهر با آن موافقت نکرد، روشن شد تا شاهد تهدید فضاهای سبز شهری نباشیم.
وی ادامه داد: مسئولان تصمیم گرفتند آن را در جاده ارکان بسازند. برای بهبود دسترسی به مراکز بیمارستانی، دانشگاهی و... که در این مسیر است، همه دستگاه های اجرایی مربوطه باید پای کار باشند و نمی شود شهرداری را در این خصوص تنها گذاشت.
وی با اشاره به بعضی اقدامات شاخص شورای شهر مرکز استان، بیان کرد: بیش از ۱۴ سال است که دچار فرسودگی ناوگان بودیم و هیچ خودرویی خریداری نشد اما در این دوره شورای شهر تمهیدات لازم برای خرید ۲۶ اتوبوس شهری فراهم شد.
عین بیگی ادامه داد: تاکنون تلاش کردهایم که از خام فروشی در شهر جلوگیری و ارزش افزوده برای داراییهای شهر ایجاد کنیم.
رئیس کمیسیون عمران معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر بجنورد نیز در این جلسه گفت: یکی از اقدامات شاخص شورای اسلامی شهر حمایت از شهرداری و توسعه آسفالتها بوده که افزایش چشمگیری پیدا کرده است.
علی اربابی افزود: در ابتدای فعالیت این دوره از شورای شهر ۷۰ هزار متر مربع آسفالت ریزی انجام شده بود که در سال گذشته به ۲۳۱ هزار متر مربع رسید.
به گفته وی قرار است میزان آسفالتها در سال جاری نیز ۳۵۰ هزار تا ۴۰۰ هزار متر مربع باشد.
وی با اشاره به معضل ترافیک در مرکز استان نیز گفت: در این راستا قصد داریم با ایجاد تقاطع غیر همسطح در میدان خرمشهر بخشی از معضل ترافیک در این محور را برطرف کنیم. همچنین ۵ بازگشایی محوری نیز در برنامه شهرداری گنجانده شده است.
به گفته وی، راه اندازی مرکز کنترل ترافیک نیز که ۲۰ سال است محقق نشده امسال تحقق مییابد.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر بجنورد نیز در این جلسه گفت: بودجه امسال شهرداری بجنورد ۱.۶ همت پیش بینی شده است که تلاش میکنیم آن را محقق کنیم.
یوسف مغروری افزود: یکی از اقداماتی که برای تحقق بودجه در دست اقدام است مطالبات شهرداری از دستگاههای مختلف بوده که حدود ۳۵۰ میلیارد تومان را شامل میشود.
وی تصریح کرد: برای دریافت این مطالبات باید استانداری و سازمان برنامه و بودجه نیز پایه کار باشند اما متاسفانه همچنان پرداخت این بدهیها در اعتباراتی که به دستگاهها اختصاص مییابد دیده نمیشود.
رئیس کمیسیون اقتصادی و سرمایهگذاری شورای اسلامی شهر بجنورد نیز در این نشست بیان کرد: چهار پروژه شاخص سرمایهگذاری را دنبال میکنیم تا به سرانجام برسد.
سید محسن موسوی اظهار کرد: پارکینگ طبقاتی در هسته مرکزی شهر، ایجاد تقاطع غیر همسطح و زیرگذر در میدان خرمشهر، ایجاد مرکز کنترل ترافیک و شهربازی بجنورد از جمله این پروژهها محسوب میشود.
این عضو شورای اسلامی شهر بجنورد ادامه داد: معضل غیر فعال بودن فرودگاه بجنورد نیز یکی از موضوعاتی محسوب میشود که در بخش سرمایهگذاری نمود منفی دارد و باید تلاش کنیم تا با دیپلماسی شهری این مشکل برطرف شود.
وی همچنین افزود: در این دوره از شورای اسلامی شهر سرانه فضای سبز که به ازای هر فر چهار متر مربع بود با تلاشهای بسیار به ۱۳ متر مربع افزایش یافت.
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر بجنورد نیز گفت: شورای اسلامی شهر خود را موظف میداند که از دارایی شهرداری که متعلق به مردم است حراست کند و در این مسیر تخلفاتی که رخ میدهد را پیگیری کند.
مهدی معلم گفت: پرسنل شهرداری افرادی زحمتکش و پرتلاش هستند اما به صورت محدود شاهد بعضی تخلفات بودیم که تاکنون ۲۱ نفر از آنها به تخلفات اداری کمیته انضباطی و یا سیستم قضایی معرفی شدهاند که در این مسیر سه نفر نیز اخراج شدهاند.
وی به ضرورت انضباط شهری و رعایت مقررات سد معبر اشاره کرد و افزود: برای نخستین بار شاهد برخوردهای قاطع با مصادیق سد معبر بودیم که حمایتهای سایر اعضای شورا و همچنین دادستانی، رسیدگی به این معضل در شهر ادامه دارد.
دیگر عضو شورای اسلامی شهر بجنورد نیز به کمبودهای استان اشاره کرد و گفت: توسعه نیافتگی استان خراسان شمالی به دلیل نبود تخصص نیست بلکه باید نگاههای مدیریتی تغییر یابد.
یزدانی افزود: افزایش تراکم در شهر بجنورد از یک سال و نیم است که پیگیری میشود اما مسئولان گفتهاند چون این موضوع رسانهای شده باید مسکوت بماند.
به تصریح کرد: این یک مصداق از نگاههای نادرست مدیریتی است و تا زمانی که تغییر نکند این استان توسعه نمییابد.
وی اظهار کرد: نباید دیدگاههای جناحی حزبی و گروهی را در تصمیماتی که برای استان اتخاذ میشود دخالت دهیم نقدهایی که مطرح میشود نیز باید منصفانه باشد.
به گفته وی، توسعه مرکز استان نیازمند همراهی و همدلی است و باید دست یکدیگر را برای توسعه بگیریم تا توسعه اتفاق بیفتد.
یزدانی بیان کرد: یکی از مشکلات شهرداری بجنورد، فرسودگی کارخانه آسفالت و عمر حدود ۴۰ ساله آن است که سبب فعالیت محدود آن شده و علی رغم اینکه مشکل قیر نداریم باید فکری به حال تهیه آسفالت کنیم.
وی تصریح کرد: آسفالت محلات حاشیه بجنورد در اولویت قرار دارد و به صورت جدی ین موضوع را رصد میکنیم تا خدمات به صورت متوازن ارائه شود.
انتهای پیام
نظرات