• دوشنبه / ۷ خرداد ۱۴۰۳ / ۰۸:۰۷
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403030704053
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

نگاه ملی دولت سیزدهم به بخش آبرسانی سیستان و بلوچستان

نگاه ملی دولت سیزدهم به بخش آبرسانی سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: دولت سیزدهم در همه بخش‌های زیرساختی همچون راهسازی و ساخت بزرگراه، آبرسانی، مسکن و اشتغال تلاش‌های جدی داشته و اقدامات بسیار خوبی انجام شد و با نگاه ویژه دولت به استان نیز پیشرفت‌های خوبی در بخش‌های زیرساختی انجام شد.

محمد کرمی در گفت وگو با ایسنا، افزود: باید با جدیت تمام کارها و برنامه‌ریزی‌هایی که دولت برای سیستان و بلوچستان داشته را با سرعت بیشتری به پیش ببریم و این یعنی اینکه راه شهدای دولت را ادامه داده‌ایم.

کرمی افزود: مقام ریاست جمهوری برای همه حوزه‌های اقتصادی در حوزه اقتصاد معادن، اقتصاد دریا، شیلات، اقتصاد گردشگری، اقتصاد تجارت و اقتصاد شهری و روستایی تاکید همه جانبه و همیشگی داشتند.

 وی بیان کرد: ایشان دانشگاه و آموزش و پرورش را محور پیشرفت هر کشور می‌دانستند و به آموزش و پرورش به عنوان یکی از اولویت‌ها توجه خاصی داشتند.

استاندار گفت: یکی از مهمترین خصوصیات ایشان این بود که درد مردم و مشکلات محرومین را احساس می‌کردند و با همه وجود تلاش می‌کرد که مشکلی از مشکلات محرومین را حل کند و در یکی از جلسات که خدمت ایشان بودم گفتند که من با تمام وجودم فقر را چشیده‌ام، پس تا توان دارید تلاش کنید که با ایجاد اشتغال مشکل فقر در بین مردم از بین برود.

وی گفت: با همت و جدیت دولت سیزدهم پروژه‌های حوزه راهسازی در استان پیشرفت چشمگیری داشته و با کشورهای همسایه نیز مذاکراتی شده تا با ایجاد کریدور شمال به جنوب زمینه بیشتری را برای تجارت فراهم کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان اضافه کرد: در بحث تامین اعتبار طرح ها تقریبا تمامی طرح ها در حال اجرای استان؛ اعتبار مصوب دارند و به جرات می‌توان گفت با نگاه ویژه دولت سیزدهم به سیستان و بلوچستان با همه مشکلات اقتصادی کشور هیچ گاه در تامین اعتبار هیچ یک از طرح ها مشکل تامین اعتبار نداشته ایم.

استاندار اظهار کرد: با روی کار آمدن دولت سیزدهم، دسترسی پایدار به آب آشامیدنی، توسعه زیرساخت‌های آبرسانی و رفع محرومیت از مناطق کم‌برخوردار به طور ویژه در اولویت کاری وزارت نیرو قرار گرفت به‌گونه‌ای که با حمایت‌های دولت طرح‌های کلانی برای رفع کاستی‌های آبی این خطه کهن از جمله ابرپروژه انتقال آب از دریای عمان به اجرا درآمد.

محمد کرمی، با اشاره به دیگر مزایای اجرای این طرح ملی در سیستان و بلوچستان بیان کرد: این اقدام منجر به حفظ و صیانت از آب‌های زیرزمینی، کمک به توسعه و عمران سواحل مَکُران به‌عنوان گنج پنهان (به تعبیر مقام معظم رهبری) و ارتقای پیشرفت اقتصادی این منطقه راهبُردی خواهد شد.

وی با بیان اینکه عملیات اجرایی این طرح ملی از سال ۱۴۰۰ آغاز شد، افزود: ساخت سامانه آبگیر، تأسیسات شیرین‌سازی و نمک‌زدایی و سامانه انتقال آب شامل اجرای خطوط انتقال آب و ایستگاه‌های پمپاژ از جمله اجزای این طرح است که با اعتباری بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان با پیشرفت خوبی در حال اجرا است.

استاندار سیستان و بلوچستان در تشریح آخرین وضعیت اجرایی طرح، ادامه داد: در فاز اجرای سامانه انتقال آب، عملیات نقشه‌برداری و تملک اراضی به اتمام رسیده و عملیات لوله‌گذاری بیش از ۴۸۰ کیلومتر از خط انتقال به پیمانکاران واگذار شده و برای اجرای ۲۲۶ کیلومتر از مسیر باقیمانده، پیمانکار انتخاب شده است.

به گفته وی، هدف‌گذاری برای پیشبرد عملیات اجرایی این طرح در ۲ جبهه کاری انجام شد و با توجه‌ به گستردگی این پروژه ملی، مشاوران و پیمانکاران متعددی عهده‌دار عملیات اجرای این طرح هستند که این امر سبب ایجاد اشتغال برای یک‌هزار و ۷۳۰ نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha