• دوشنبه / ۷ خرداد ۱۴۰۳ / ۱۳:۵۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1403030704453
  • خبرنگار : 50663

مدیرعامل شرکت آبفای استان مطرح کرد

اجرای ۲۷۱ پروژه آب‌ رسانی در خراسان رضوی از ابتدای دولت سیزدهم

اجرای ۲۷۱ پروژه آب‌ رسانی در خراسان رضوی از ابتدای دولت سیزدهم

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل شرکت آب‌و فاضلاب خراسان‌رضوی گفت: ۲۷۱ پروژه آب‌ رسانی از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون در استان خراسان‌رضوی با اعتبار ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال از محل منابع محرومیت‌زدایی استانی و ملی اجرا شده است.

حسین امامی در گفت‌وگو با ایسنا ضمن عرض تسلیت شهادت رئیس‌جمهور، درباره کارنامه دولت سیزدهم در بخش آب و فاضلاب استان با اشاره به اجرای ۲۷۱ پروژه آب‌ رسانی از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون در استان خراسان‌رضوی اظهار کرد: این پروژه‌ها در ۲۰۳ روستا و تعدادی از شهرهای استان با ۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل منابع محرومیت‌زدایی، استانی و ملی اجرا شده است.

وی بیان کرد: این پروژه‌ها شامل ۴۲۵ کیلومتر لوله‌گذاری خط انتقال، ۲۰۶ کیلومتر اصلاح و توسعه شبکه، احداث ۶۵ باب مخزن ذخیره به ظرفیت ۳۳ هزار و ۵۰۰ مترمکعب، ۲۴ باب ایستگاه پمپاژ و حفر، و تجهیز ۲۳۹ حلقه چاه است.

مدیر عامل آبفا استان ادامه داد: در دور اول سفر هیأت دولت به خراسان رضوی، ۹ مصوبه در دو حوزه آب و فاضلاب اختصاص یافت که تمام آنها با موفقیت اجرایی شده است.

امامی گفت: تکمیل تأسیسات فاضلاب شهرهای سبزوار و قوچان، اجرای طرح فاضلاب بافت قدیم شهر ریوش (مرکز شهرستان کوهسرخ)، تکمیل طرح‌های آب‌ رسانی به شهر تربت حیدریه، عملیات اصلاح خط انتقال آب گناباد و بهسازی تأسیسات شهر گناباد، تکمیل طرح آب‌ رسانی به شهر فریمان، احداث مخزن ذخیره ۱۰ هزار مترمکعبی سبزوار، آب‌ رسانی به شهرهای طرقبه، شاندیز و بجستان از مصوبات سفر رئیس جمهور به این استان در فروردین ماه سال ۱۴۰۱ بوده است. 

وی تشریح کرد: مبلغ مصوب برای اجرای این تعداد پروژه، ۲۷ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال است، همچنین تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های سفر هیأت دولت به خراسان رضوی ۸ هزار و ۳۹۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

مدیر عامل آبفای استان در ادامه با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم گفت: در بخش فاضلاب، آبفا برای جذب سرمایه‌گذاران بخش غیردولتی با هدف اجرا، تکمیل طرح‌ها، پروژه‌های جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب در استان نیز تلاش کرده است.

امامی افزود: در مدت یاد شده قرارداد سرمایه‌گذاری اجرا، توسعه و تکمیل پروژه‌های فاضلاب شهرهای نیشابور، تایباد و خواف در قالب بیع متقابل با مجموع سرمایه‌گذاری ۱۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال ابلاغ و عملیاتی شده است که در قبال این سرمایه‌گذاری، پساب حاصل از تصفیه فاضلاب برای مدت تعیین شده در اختیار سرمایه‌گذار قرار می‌گیرد.

وی در همین رابطه گفت: با به‌کارگیری پیشرفته‌ترین فرآیند تصفیه فاضلاب، امکان تولید روزانه ۱۵ هزار مترمکعب پساب استاندارد در تصفیه‌خانه فاضلاب شهر تربت حیدریه فراهم شد که کاربرد صنعتی دارد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha