• دوشنبه / ۸ دی ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۳
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1404100804958
  • خبرنگار : 71282

اصرار نماینده کارفرمایان بر منطقه‌ای کردن مزد کارگران

اصرار نماینده کارفرمایان بر منطقه‌ای کردن مزد کارگران

یک عضو اتاق بازرگانی با بیان اینکه هرچه میزان کار یدی در کارگاه بالاتر باشد، تاثیر مزد بالاتر است،گفت: در اتاق بازرگانی اصرار داریم که طرح مزد منطقه‌ای به صورت آزمایشی در برخی استان‌ها اجرا و نتیجه آن بررسی شود. 

به گزارش ایسنا، محمود تولایی در همایش علمی تخصصی روابط کار با محور تعیین دستمزد کارگران که در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران برگزار شد، درباره حداقل مزد اظهار کرد: کف دستمزد یک حداقل است و به هیچ وجه کافی نیست. ما به همکاران کارفرما همیشه می‌گوییم که حداقل مزد کافی نیست و برای بهره وری بهتر باید بیشتر حقوق بدهند.

وی افزود: مهاجرت نیروی کار، آوار سقف بر سر کارفرماست و باید آن را جدی گرفت. متاسفانه هر سال وضع کارگران بدتر می‌شود و واحدهای تولیدی هم به واسطه مشکلات ارزی و مواد اولیه ضعیف می‌شوند.

تولایی تصریح کرد: سرمایه واحدها به دلیل تورم و مالیات هر روز آب می‌رود و کارفرمایان یک سوم سال قبل می‌توانند مواد اولیه بخرند. 

عضو اتاق بازرگانی پیشنهاد مزد منطقه‌ای را مطرح کرد و افزود: ما با همراهی خانم عزیز خانی در مرکز پژوهش‌های مجلس بحث مزد منطقه‌ای را مطرح کردیم که مورد مخالفت قرار گرفت ولی ما در اتاق بازرگانی اصرار داریم که به صورت آزمایشی در برخی استان‌ها اجرا و نتیجه آن بررسی شود. 

وی مدعی شد اقتصاد ایران در دنیا منزوی است و مولفه‌های مزدی مطالعه شده در جهان که حاکی از تاثیر اندک افزایش مزد بر اقتصاد شرکت‌هاست، به هیچ وجه صادق نیست و کارفرمایان با وجود قطعی برق و گاز و افزایش مزد، کارگران را تعدیل نکردند.

اولیایی با بیان اینکه با ساخت مسکن کارگری مشکلی نداریم، افزود: مشکل این است که دولت به جای کمک برای ساخت مسکن مدام از طریق دفاتر مختلف خود از سازنده پول می‌گیرد و این یک مانع است.

به گفته این عضو اتاق بازرگانی ایران هرچه میزان کار یدی در کارگاه بالاتر باشد، تاثیر مزد بالاتر است و نباید روابط مزدی به عاملی برای ورشکستگی و به زندان رفتن کارفرما تبدیل شود. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha