• چهارشنبه / ۱۸ بهمن ۱۳۹۱ / ۱۰:۰۰
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 91111811002
  • خبرنگار : 71404

پروین شمشکی خبر داد:

«السون و ولسون» در انتظار موافقت مدیران برای سینمایی شدن

«السون و ولسون» در انتظار موافقت مدیران برای سینمایی شدن

پروین شمشکی، یکی از برنامه‌سازان قدیمی حوزه‌ی کودک که پیشتر به ایسنا اعلام کرده بود، آرزو دارد «السون و ولسون» را به اثری سینمایی تبدیل کند، اعلام کرد: این برنامه‌ی خاطره‌انگیز اکنون در انتظار موافقت مدیران صداوسیماست تا ساخت سینمایی‌اش را آغاز کنیم.

پروین شمشکی، یکی از برنامه‌سازان قدیمی حوزه‌ی کودک که پیشتر به ایسنا اعلام کرده بود، آرزو دارد «السون و ولسون» را به اثری سینمایی تبدیل کند، اعلام کرد: این برنامه‌ی خاطره‌انگیز اکنون در انتظار موافقت مدیران صداوسیماست تا ساخت سینمایی‌اش را آغاز کنیم.

این تهیه‌کننده در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس تلویزیون خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با ابراز خوشحالی نسبت به تحقق این خبر، خاطرنشان کرد: به دنبال سینمایی کردن «السون‌ و ولسون» هستم و اکنون کارهای مربوط به نامه‌نگاری این اثر را انجام داده‌ام اما فعلا منتظریم تا ببینیم مدیران با ساخت سینمایی «السون و ولسون» موافقت می‌کنند یا خیر.

السون و ولسون

وی که در گفت‌وگوهای پیشین خود مشتاقانه آرزو داشت «السون و ولسون» سینمایی شود و معتقد است که این اثر چیزی از «کلاه قرمزی» ایرج طهماسب کم ندارد، گفت: مشخص نیست چه زمانی جواب موافقت ساخت سینمایی «السون و ولسون» از سوی مدیران به ما برسد و اجازه ساخت آن را بدهند؛ بنابراین فعلا در انتظار به سر می‌بریم.

شمشکی که در حال حاضر پروژه‌ی ساخت مجموعه «تا هشت بشمار» برای سیما فیلم و برای گروه سنی کودک عهده‌دار است، اعلام کرد: فعلا تولید این مجموعه را آغاز نکردیم و فکر می‌کنم اسفند امسال و یا فروردین 92 بتوانیم این مجموعه را کلید بزنیم.

به گزارش ایسنا‌، پروین شمشکی با 38 سال سابقه ی کار کودک، تاکنون ساخت برنامه‌هایی چون «کلاه قرمزی‌»، «السون و ولسون‌»، «مسابقه هوشیار و بیدار» و ... را در کارنامه کاری‌اش ثبت کرده است.

او در گفت‌وگوی قبلی خود با ایسنا درباره‌ی ساخت سینمایی «السون و ولسون» خاطرنشان کرد: این اثر می‌تواند به یک کار سینمایی فاخر تبدیل شود و با ورود شخصیت‌های جدید می‌تواند برای بچه‌ها جذاب باشد.

«السون و ولسون» از جمله برنامه‌های کودک دهه هفتاد تلویزیون بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha