• جمعه / ۷ تیر ۱۳۹۲ / ۰۹:۰۲
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 92040703515
  • خبرنگار : 71368

دولت یازدهم و مطالبه‌ای به نام «گشت‌ارشاد»

دولت یازدهم و مطالبه‌ای به نام «گشت‌ارشاد»

حدود یک دهه پیش بود که مردم شاهد تردد بنزهای جدیدالورود نیروی انتظامی در شهر تهران بودند که ماموران، به افراد بدحجاب یا بدپوشش تذکرمی‌دادند. اما اجرای این طرح و واکنش انتقادی برخی مسئولان از جمله رییس‌جمهور و اساتید جامعه‌شناسی به آن و شیوه‌های اجرایی‌اش، در شرایطی که دستگاه‌های متولی و مسئول ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در میدان نبودند، شرایط را به گونه‌ای رقم زد که که این موضوع اجتماعی، سیاسی شد و «گشت‌ارشاد» به موضوعی برای جلب نظر مردم در تمامی انتخابات و نظرسنجی‌های سال‌های اخیر بدل شد.

حدود یک دهه پیش بود که مردم شاهد تردد بنزهای جدیدالورود نیروی انتظامی در شهر تهران بودند که ماموران، به افراد بدحجاب یا بدپوشش تذکرمی‌دادند. اما اجرای این طرح و واکنش انتقادی برخی مسئولان از جمله رییس‌جمهور و اساتید جامعه‌شناسی به آن و شیوه‌های اجرایی‌اش، در شرایطی که دستگاه‌های متولی و مسئول ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در میدان نبودند، شرایط را به گونه‌ای رقم زد که که این موضوع اجتماعی، سیاسی شد و «گشت‌ارشاد» به موضوعی برای جلب نظر مردم در تمامی انتخابات و نظرسنجی‌های سال‌های اخیر بدل شد.

در دوران انتخابات امسال هم بحث برخورد با بدحجابی و گشت‌ارشاد، مورد توجه برخی کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری قرار گرفت، موضوعی که بر اساس نظرسنجی نیروی انتظامی در نوروز 92 به عنوان دومین مطالبه هموطنان از پلیس عنوان شده بود.

صرف نظر از انتقاداتی که در نحوه اجرای این طرح از سوی کارشناسان و مسئولان مطرح می‌شود همچون کلی بودن مصادیق، برخوردهای نامناسب برخی از ماموران و غیره، اما باید در نظر داشت که پلیس نیز می‌تواند به جای برخورد سلبی، اقدامات تشویقی و ایجابی خود را گسترش دهد و در کنار گل‌دادن به زنان با حجاب، با همفکری دستگاه‌های مسئول در امر فرهنگسازی شیوه‌ نوین برگزیند و حتی بلکه به این بهانه، غفلت دستگاه‌های دخیل به این مهم پایان یافته و اقدامات خود را از سطح تصویب آیین‌نامه و ... فراتر کنند و شرایط به گونه‌ای رقم بخورد که دیگر نقش ناجا به عنوان آخرین حلقه برخورد، پررنگ‌تر نشود.

طرح تشدید برخورد با بدحجابی

هرچند سردار اسماعیل احمدی‌مقدم به عنوان فرمانده نیروی انتظامی بارها عنوان کرده که اجرای این طرح (گشت‌ارشاد) مطلوب ما نیست اما باید پذیرفت که مساله گشت ارشاد و برخورد با بدحجابی در جامعه کنونی ما مساله‌ای دو طرفه است، به گونه‌ای که در میان این دو طرف، ناجا در حال کشش است چرا که بخشی از جامعه به طور مطلق یا نسبی با این طرح مخالفند اما بخش دیگری مخالف بی‌تحرکی ناجا در این حوزه هستند.

حسن روحانی رییس‌جمهور منتخب هر چند در جلسات و سخنرانی‌های انتخاباتی خود کمتر اشاره مستقیمی به مقوله گشت‌ ارشاد یا همان طرح امنیت اخلاقی داشت، اما این به معنای کم‌توجهی وی به این مهم نبود و گواه آن نیز اظهاراتش در مناظره دوم تلویزیونی بود، آنجه که به برخوردهای پلیسی اشاره داشت و گفت: «مسائل فرهنگی باید از طریق فرهنگ حل و فصل شود و پلیس آخرین مرحله‌ایست که در مسائل فرهنگی باید وارد عمل شود.» «من کاری خواهم کرد که با کمک پلیس زحمتکش کشور در سراسر خیابان‌ها امنیت واقعی مستقر شود و دختران ما در خیابان احساس امنیت کنند. من نخواهم گذاشت ماموری بی‌نام و نشان از کسی سوال کند. دختران جامعه ما خود حافظ حجاب و عفاف هستند.»

مرحله جدید طرح امنیت‌اخلاقی درپایتخت

مسئله بدین جا ختم نشد و روحانی در مناظره دوم خود، با طرح مسئله حقوق شهروندی عنوان داشت که «.. مساله حقوق شهروندی در فصل سوم قانون‌اساسی با عنوان حقوق ملت مورد تصریح قرار گرفته است. این حقوق شهروندی باید تدوین شود. اساس حقوق شهروندی این است که همه ایرانیان و اتباع ایرانی از حقوق شهروندی مساوی برخوردار شوند و استفاده کنند. مساله مذهب،‌ قومیت و نژاد هیچ کدام نمی‌تواند در حقوق شهروندی تاثیرگذار باشد. مساله مهمتر حریم خصوصی است که بسیار مهم است. من تعجب می‌کنم مدتی پیش در یکی از رسانه‌ها شنیدم که نیروی انتظامی اعلام کرده می‌توانیم با «راپل» روی پشت‌بام خانه‌ها برویم زیرا یک مکان خصوصی نیست و مال یک فرد نیست. از این مساله دچار حیرت شدم. اگر پشت‌بام فضای مشاع است، برای صاحبان آن آپارتمان مشاع است نه بین مالکان و نیروی انتظامی و سربازی که می‌خواهد وارد پشت‌بام شود. افرادی که در این زمینه تحقیق کرده‌اند گفته‌اند جمع‌کردن دیش‌ها هیچ‌گونه نتیجه و اثری نداشته است و آمار و ارقام نشان می‌دهد تعداد زیادی از مردم (در برخی آمار حدود 50 درصد) به رسانه‌های بیگانه نگاه می‌کنند. بنابراین ورود به حریم خصوصی در اینجا کاری ممنوع است، در رسانه‌ها و مطبوعات و صدا و سیما هم همین طور است، وقتی فردی نسبت به آبرو و شخصیت فردی توهین و اهانتی می‌کند باید به او حق دفاع بدهیم و گرنه هم حقوق شهروندی این شخص نقض شده و هم حیثیت و حریم شخصی.. »

با این حال احمدی‌مقدم بارها عنوان کرد که اجرای این طرح مطلوب پلیس نیز نیست و حتی او در یک برنامه تلویزیونی عنوان کرد که دست کسانی که مدعی کار فرهنگی هستند را می‌بوسم و البته مفهوم کار فرهنگی این نیست که با انجام آن دیگر اقدامات تعطیل شود. زیرا گاهی مجبور می‌شویم در برابر فردی که مورد تذکر قرار می‌گیرد و نسبت به این تذکر بی‌توجهی و بعضا با مامور ما نیز درگیر می‌شود واحدی را قرار دهیم که با وی برخورد کند، حالا با هر اسمی مانند گشت انتظامی یا گشت ارشاد.

فرمانده ناجا در مورد انتقادهایی که پیرامون این طرح مطرح می‌شود،‌ مسئله حجاب را مسئله‌ای دو طرفه برشمرد و گفت:‌ در میان این دو طرف نیروی انتظامی در حال کشش است و بخشی از جامعه که سر و صدای زیادی هم دارد و در بیان انتقادات خود از رسانه‌هایشان استفاده می‌کنند به طور مطلق یا نسبی با این طرح مخالفند اما بخش بزرگتری مخالف بی‌تحرکی ناجا در این حوزه هستند.

به گفته احمدی‌مقدم، ناجا باید بین این دو گروه مدیریت داشته باشد و در این میان قانون را نیز رعایت کند.

به گفته فرمانده نیروی انتظامی به طور کلی این کار مطلوب ما نیست و پلیس از روی اکراه در این حوزه مشغول است و ما علاقمند نیستم با فردی برخورد یا او را تحقیر کنیم اما در جاهایی باید ورود پیدا کنیم

فرمانده ناجا با اشاره به تصویب قانون عفاف و حجاب در گذشته گفت: خوشبختانه در حال حاضر سازوکار اجرای این قانون تشکیل شده و با حضور نهادهای متولی که ناجا نیز جزو آنهاست، جلساتی در این زمینه برگزار شد و در این جلسات افراد مشغول بررسی و ارزیابی و نوسازی تاکتیک‌ها هستند چرا که این قانون در حدود هشت سال پیش نوشته شده و نیاز به نوسازی در آن دیده می‌شود که ان‌ شاء الله در دو سه ماه آینده شاهد یک نوسازی در روش‌ها خواهیم بود.

شیوع نشاط و شادابی با ناجا در حوزه عفاف و حجاب

او حتی درجدیدترین اظهارنظر در مورد اجرای طرح عفاف و حجاب توسط نیروی انتظامی، گفت که درحال حاضر در حوزه عفاف و حجاب تلاش بر این است که دستگاه‌های فرهنگی تلاش ویژه‌ای در این زمینه داشته و ناجا در بخش‌هایی که این امر به ناهنجاری اجتماعی تبدیل شده باشد، با تذکر و اصلاح رفتار وارد شود.

فرمانده ناجا شیوع نشاط و شادابی در جامعه را اولویت نیروی انتظامی در حوزه حجاب و عفاف دانست و ابراز کرد: در حال حاضر تفرجگاه‌ها و نقاط گردشگری، در اولویت این موضوع قرار دارند.

به گزارش ایسنا، از سخنان احمدی‌مقدم وقتی عنوان می‌کند " پلیس از روی اکراه در این حوزه مشغول است"، شاید بتوان گفت وقت آن رسیده باشد آن حدود 30 دستگاه دخیل در امر فرهنگ‌سازی با مدیریت و حمایت دولت یازدهم پا به عرصه عمل بگذارند تا علاوه بر کم‌شدن فعالیت پلیس، اقدامات فرهنگی نیز در این حیطه انجام گیرد در این باره سردار منتظرالمهدی، معاون اجتماعی ناجا نیز در گفت‌وگو با ایسنا ابراز امیدواری کرده است که در دولت یازدهم دستگاه و سازمان‌های مسئول در امر عفاف و حجاب به تعهدات خود در بحث فرهنگ‌سازی عمل کنند تا پلیس مجبور نباشد تا با برخوردهای سلبی پا به میدان بگذارد.

گزارش از مژگان انصاری

اجرای مرحله جدید طرح امنیت اخلاقی در پایتخت

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۱۰:۳۵

پديده ناميمون کشف حجاب هم‌اکنون يک بار ديگر اتفاق افتاده به اين معني که ديگر چيزي به عنوان حجاب وجود ندارد. بسياري از زنان و دختران عملا بي‌حجاب در انظار عمومي ظاهر ميشوند و از حجاب ديگر چيزي باقي نمانده است.

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۱۰:۵۴

اگر 100 سال ديگر هم بگذرد اين مسئله در ايران حل شدني نيست. نه ميشود به زور حجاب از سر مردم برداشت و نه مي شود به زور حجاب را اجباري کرد. اين تجربه 80 ساله در ايران شاهد اين موضوع است که بايد حجاب اختياري شود. اتفاقا اگر چنين شود و همه شبيه هم نشوند آدمها راحت‌تر مي توانند ارتباطات خود را تنظيم کنند. سليقه هر شخص در نوع پوشش نشان دهنده شخصيت واقعي و تفکرات دروني اوست. پس بخاطر خودمان و آيندگان بايد بگذاريم تا انسانها خود واقعيشان باشند. در آن صورت انتخاب نيز راحت‌تر است.

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۱۰:۴۶

متأسفانه در هر دو سمت افراط و تفريط صورت ميگيرد. هم بعضي مردم از حد ميگذرند و هم بعضي مأموران رعايت اصول انساني و رفتاري را نمي کنند. در هر حال بنظرم در کل منطقه اگر نگاه کنيم متوجه ميشويم که هر کسي با هر نوع سليقه اي در جامعه حاضر مي شود ولي چون حساسيتي روي اين مسئله در کشورشان نيست مشکلي هم پيش نمي آيد. آمار جرم و جنايتشان هم به مراتب کمتر از کشور ماست. به نظر من حساسيت بوجود آمده روي مسئله حجاب فقط اتلاف وقت و هزينه است. پليس اگر اين ظرفيت خود را صرف امنيت و مبارزه با مواد مخدر بکند به مراتب مفيدتر و کاربردي‌تر است. اينکه با جلو عقب کردن روسري فکر کنيم مشکل امنيت شهروندي درست ميشود اين خيالي باطل است

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۱۷:۱۶

نيما جان شما كه سنگ اختياري شدن حجابو به سينه ميزني ميدوني كه چقدر قتل و فقر و فحشا از همين بي‌حجابيه؟؟؟ اگه مسئولين بتونن جلوي اين فسادو بگيرن خيلي از مشكلات قتل و مواد مخدر و خيلي چيزاي ديگه حل ميشه.

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۲۱:۲۶

وحيد عزيز. اگر يه نگاه به آمار جرم و جنايت بكني متوجه خواهي شد که در کشورهاي منطقه که حجاب اختياريه خيلي کمتر از ما بزهکاري و جرم و جنايت وجود داره. احساسات را کنار بگذار. واقع‌بين باش. پليس وظايف مهمتري داره. به خدا قسم بدن يک زن خيلي محترمه و نگاه جنسي به زن يک توهين به او بيش نيست. البته اين نظر منه. نظر شما و بقيه دوستان هم محترمه. فقط اينو بگم که تجربه ثابت ميکنه زور در اين مسئله شکست خوردست. نه حجاب اجباري نه بي‌حجابي اجباري.

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۱۱:۰۸

من با نظر نيما کاملا موافق هستم. امنيت و جلوگيري از قتلهاي عمد و مواد مخدر را پيگيري کنيد. چيکار به روسري و موهاي زنان داريد؟

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۱۱:۵۹

متاسفانه من هيچ موردي را تاحال برخورد نکردم که گشت ارشاد با شهروندان درست برخورد کند و بنظرم کادر نامناسب بانوان در گشت ارشاد موجب بروز اين مشکل شده. بنظرم حداقل اگر از بانوان جامعه‌شناس يا روانشناس در ضمينه تذکر دادن استفاده شود خيلي مناسب‌تر است چرا که گشت ارشاد با مجرمين سر و کار ندارد بلکه با مردمي که پوشششان مورد پسند قسمتي از جامعه نيست برخورد دارد

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۱۲:۲۹

برخورد ناجا با بي حجابي بسيار شل است بايد نيروهاي سپاه پاسداران و بسيج هم به کمک ناجا بيايند قوه قضاييه نيز بايد حد اسلامي، سنگسار و حتي اعدام را در مورد بي حجابي اجرا کند رفتار مامورين امنيت اخلاقي بسيار خوب و عالي است يا علي مدد

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۱۳:۲۰

حسين جان نمي دانم شما دقيقا از چه قشر جامعه هستي يا اينکه دقيقا چند سال داري ولي به شما مي گويم که اين گونه نگاه شما به مسائل خيلي تندروانه است. نمي‌دانم ازدواج کرده‌اي يا نه ولي اگر نکرده‌اي روزي ازدواج مي‌کني و خدا به تو دختر مي‌دهد. اون روز هم دوست دارم بدانم باز هم اينگونه سخن خواهي گفت يا خير. قربان اسم قشنگت که دنيا دنيا برام صاحب اصلي اين اسم که امام بزرگوارم است ارزشمند است. کمي عاقلانه فکر کن و آزاده‌ باش مرد. اينگونه سخن راندن بدور از تفکر و آزادگي است.

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۱۵:۰۷

حسين جان وجود افرادي مثل شما در جامعه ضرر داره. شماها امنيت و آسايش مردم را سلب کردين

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۱۶:۴۰

داش حسين نگرانتم ...

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۱۷:۳۵

تا امثال تو در اين جامعه زندگي ميکنند روي آرامش را هيچ کس نخواهد ديد. برو افکارت را اصلاح کن.

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۱۸:۳۴

لازم به ذکره کسايي که پليسو مجبور به چنين کاراهايي ميکنن از درون خانواده مشکل دارن و تقصير از خودشون نيس. اگر پدر و شوهر يک جو غيرت داشته باشن نميذارن دختر يا همسرشون بدون حجاب خانه رو ترک کنن. از باب آزادسازي حجاب و دلبخواهي کردن حجاب اگر ما يه کشور اسلامي نبوديم مشکلي نبود ولي حالا که ادعا ميکنيم يک کشور اسلامي هستيم بايد تمام قانون‌هاي شرعي اسلام رو انجام بديم. در ضمن با سن 20 سال همسر و يک فرزند هم دارم و از قشر مذهبي و پولدار جامعه هستيم. بي‌حجابي ريشه در فرهنگ و غيرت داره که بعضيا ندارن و براشون اهميت نداره چون خودشون هم دنبال زن و دختر مردم هستن

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۱۲:۳۲

تاريخ اسلام روايت دارد که پيامبر در رابطه با حجاب آزادانديش بوده است و اگر به آيات حجاب با دقت نگاه کنيم نه به ترجمه‌هاي آن در مي‌‌يابيم كه در قرآن نيامده است كه زنان بايد موي سر خود را بپوشانند بلکه گفته است روسري خود را بر گردن خود بياويزند. ضمنا برخي رفتارها نه اسلامي است و نه براي ابد ادامه‌دادني

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۱۹:۱۵

آقاي محترم پرويز زندي‌نيا به شما توصيه مي کنم به تفاسير قرآن مانند (الميزان و نمونه و ...) مراجعه کنيد، نه اينکه به راي خود معنا کنيد. خداوند در سوره نور مي‌فرمايد: به زنها بگو زينتهاي خود را آشکار نکنند و روسريهاي خود را بر گردن و سينه‌هاي خود بيفکنند تا نمايان نباشد. (روسري يعني همان چيزي که موهاي سر رامي پوشاند، نه طوق گردن)

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۱۲:۳۲

لطفا به جاي مزاحمت براي نواميس مردم، دزدان و متجاوزين را اگر مي‌توانيد دستگير کند. متاسفانه توان پليس ما تنها در برخورد با زنان بالاست

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۱۲:۴۴

واقعا اون نوع رفتار با اونهايي رو که پوشش مناسب ندارن از نظر خودشون با گل دادن به افرادي که خودشون تشخيص ميدن فقط اتلاف وقت و هزينه‌اس .... واقعا اينکه فکر ميکنن با اين موضوع ميشه قضيه رو حل کرد فکر اشتباهي است و واقعا نميدونم تا کي ميخوان ادامه بدن. البته در هر موضوعي افراط و تفريط زيادي هست. مثل اون نوع کماندويي جمع‌آوري ماهواره...!!!

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۱۳:۳۱

اگر حجاب اختياري شود با توجه به ريشه هاي مذهبي در خانواده هاي ايران - حتي آنهايي که بي حجابند- بعد از يک دوره افراطي بسياري از خانمها مجددا به حجاب روي مي آورند، تجربه اي که در کشور ترکيه و اردن رخ داده است. اختياري کردن حجاب بخصوص براي غير مسلمانان باعث مي شود در کشور ما به روي توريستهاي خارجي باز شود. اين منبع عظيم درآمدي کمک مي‌کند که سطح اقتصادي مردم افزايش يابد و در نتيجه بسياري از جوانان بتوانند از مزاياي آن استفاده کرده و راحت‌تر ازدواج کنند و ما را هم از نظر اقتصادي از کشورهاي متخاصم بي‌نياز مي‌کند. باز هم مثال بارز آن سه کشور ترکيه، لبنان و اردن است که توانسته‌اند بدون آنکه نفت داشته باشند اقتصاد خود را بگردانند و اتفاقا ميزان اعتقاد و رفتار مسلمانان در اين کشورها بسيار بالاست.

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۱۳:۳۷

اگر دستگاههاي مسئول در حوزه عفاف و حجاب و فرهنگ به وظايف خود دقيق عمل مي کردند اين همه کاسه کوزه سر نيروي انتظامي خدوم شکسته نمي شد که اينهمه انتقاد از همه طرف ببينيم. من ديده ام مسئولين مربوطه وقتي به وظايف خود عمل نمي کنند مردم توجهشان جلب نيروي انتظامي مي شود و مي خواهند که نيروي محترم انتظامي مشکل را رفع و وضعيت را سر و سامان دهد. تذکري هم به آقايان و نظريه‌دهندگان مقداري هم چشم و گوش خود را باز کنند و ببيند خدمات نيروي انتظامي در کشور چقدر زياد است فقط يک بعدي نگاه نکنيد همين که شما شب را با آرامش صبح مي‌کنيد اين بخاطر امنيتي است که پليس براي من و شما ايجاد کرده. يك ريال از روي انصاف نظر دهيد، نه از روي بغض و کينه.

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۱۵:۳۰

محمدرضا عزيز همه ملت ايران متشکر پليس هستيم و اتفاقاً چون جايگاه ويژه و بالايي براي آن عزيزان قائل هستيم ميگوييم تحويل اينگونه وظايف و مسئله گشت ارشاد به عزيزان در پليس يک توهين است. پليس وظايف به مراتب خطيرتر و مهم تري دارد ولي توجه داشته باش که باحجابي و بدحجابي باعث نمي شود که من و شما شبها با آرامش يا بدون آرامش بخوابيم. اتفاقا برخورد شديد پليس با بدحجابي در جامعه ممکن است باعث کينه و سلب اعتماد از پليس شود و ديد مردم ما بر خدمات ايشان بسته شود. سليقه اي برخورد کردن نتيجه‌اي جز ايجاد فتنه و لجبازي ندارد

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۱۴:۱۶

بنده حضور پليس در جايگاه فرهنگ و گشت ارشاد و امثال آن را توهين به شخصيت و شعور مردم ميدونم. از کساني که اجبار و تندروي رو چاره کار ميدونن ميخوام يه سري به سايتهاي ارتباط جمعي نظير فيس‌بوک بزنند تا ببينن نتيجه حجاب اجباري و استفاده از پليس در اين زمينه چه نتايجي به همراه داشته. خواهش ميکنم کمي فرهنگي و علمي به موضوع نگاه کنيد.

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۱۴:۵۰

سلام. ان‌شاالله حرفايي که آقاي روحاني زدند اجرا شود

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۱۵:۳۷

لا اکراه في الدين

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۱۸:۰۳

واقا نميدونم چي بگم. مطمئنا اسم اين طرز پوشش در جامعه بزرگ ما به هيچ‌وجه حجاب نيست. چرا درک خارجي‌ها نسبت به حجاب خيلي خيلي در مقايسه با شهروندان ايراني بهتره؟ در کشور هاي خارجي يه فرد باحجاب رو با يه فرد بي‌حجاب کاملا ميشه از هم ديگه تشخيص داد در صورتي که در جامعه ما چون حجاب اجباريه اصلا اين طوري نيست

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۱۸:۳۱

به زور نميشه ملتو برد بهشت

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۲۰:۱۰

به نظرم يکي از بي اساس ترين کارهاي پليس اين ميتونه باشه. بعد از مرگ هر کسي رو تو گور خودش ميخوابونن. خيلي نادرسته که به زور بخواي کسي رو تابع افکاره خودت کني. فکر کنم اينو همه بدونن که اگه باحجاب‌ترين دختر هم که باشي دليل بر پاکي و سلامتش نميشه و هم اگر بي‌حجاب‌ترين دخترم که باشي دليل بر نا پاکي نيست ...

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۲۰:۲۶

من شاهد سوء استفاده پليس خدوم از مسئوليت گشت ارشاد به عناوين مختلف در سطح تهران بوده‌ام. اين مسئوليت خطير بايد از پليس ايران سلب شود تا مانع ساير تخلفات شود

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۲۱:۲۵

هر کي حجابش به خودش ربط داره و کسي نميتونه اون رو مجبور کنه به زور بايد چادر بپوشه شايد يکي چادر بپوشه و زن خوبي نباشه ولي يکي نپوشه و نجيب تر از همه باشه.

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۲۳:۳۱

با کمال پررويي عده‌اي مي‌نويسند لاکراه في الدين! مثل اينکه کسي بگويد رانندگي اجباري نيست پس از اطاعت رانندگان از قوانين راهنمايي و رانندگي هم اجباري نيست! خير. شما در کشوري زندگي مي‌کنيد که ما براي اسلامي کردنش خون صدها هزار نفر از بهترين فرزندانمان را فدا کرده‌ايم و بهايي بالاتر از خون وجود ندارد. اگر خوشتان نمي‌آيد اين کشور را ترک کنيد. زندگي در جمهوري اسلامي اجباري نيست اما براي کسي که مي‌خواهد در اين کشور ادامه حيات دهد اطاعت از دستورات اسلام اجباري است. نمي‌خواهيد کشور را ترک کنيد. ما آماده‌ايم که باز هم خون بدهيم.

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۷ ۲۳:۵۲

ما همچين مطالبه اي نداريم. به جاي گير دادن به خانوم ها به قاچاقچيان مواد مخدر برسين.

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۸ ۰۰:۲۰

بايد عرض کنم متاسفنه خيلي از اين ماموراي گشت ارشاد برخورد بسيار بي‌ادبانه و نامربوطي دارن و مردم رو نسبت به پليس بدبين و منزجر کردن. بهتره آقايون به جاي گير دادنهاي بي جهت به خانم‌ها پسران بزهکار و مزاحمين نواميسو جمع کنن

avatar
۱۳۹۲-۰۴-۰۸ ۰۰:۵۳

اگه زور باشه بدتر ميشه! آزاد بذارن نهايتا يه سال مشکلات داريم که اونم رو حساب بي جنبه بودن بعضي هاست! بعد يه سال مطمئنا خودشون ميفهمن حجاب لازمه چون مشکلات بي‌حجابي رو ديدن! الان فقط رو حساب لجبازي بي‌حجابي مي کنن!