یک تولیدکننده مرغ بدون آنتی بیوتیک گیاه دارویی گل پر کوهی را جایگزین آنتی بیوتیک در پرورش مرغ کرده است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه گیلان، امروزه دنیا به دنبال تولید محصولات ارگانیک است تا جامعه سالمتری داشته باشند و این هدف در استان گیلان نیز دنبال میشود.
یکی از مهمترین موفقیتی که گیلان در مسیر رسیدن به این هدف به دست آمده تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک است که از استانهای پیشرو و بدون وقفه در تولید این محصول است و امروزه با عنوان مرغ سبز روانه بازار میشود.
نادر لطفی محقق و تولیدکننده مرغ بدون آنتیبیوتیک در گفتوگو با خبرنگار ایسنا گفت: در برخی موارد برای پرورش مرغ از 50 نوع دارو استفاده میشود که 25 نوع آن از نوع آنتیبیوتیک است.
وی اضافه کرد: در تحقیقاتی که انجام دادم 300 قطعه جوجه یک روزه را در محوطهای پرورش دادم و از گیاه دارویی گل پر کوهی که از گیاهان بومی کوههای گیلان است، استفاده کردم.
وی تصریح کرد: مرغهای بدون آنتیبیوتیک 22 روزه بزرگ و آماده مصرف شدند.
به گزارش ایسنا، سهراب عاقبتی سرپرست ادارهکل دامپزشکی استان گیلان نیز در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه گیلان یکی از تولیدکنندههای اصلی مرغ بدون آنتیبیوتیک در کشور است، خاطرنشان کرد: تولید این محصول بطور مستمر در بازارهای گیلان و استانهای مجاور مانند تهران و قزوین موجود است.
وی با اشاره به اینکه این تولیدات تحت نظارت ادارهکل دامپزشکی بوده و آزمایشات لازم و دورهای از ابتدا تا پایان دوره پرورش توسط کارشناسان ادارهکل و شبکههای دامپزشکی انجام میگیرد، افزود: در حال حاضر 20 واحد مرغداری در گیلان در حال پرورش مرغ بدون آنتیبیوتیک هستند و محصولات آنها در بازارهای استان و خارج استان توزیع میشود.
انتهای پیام
نظرات