• جمعه / ۴ مهر ۱۳۹۳ / ۰۸:۵۰
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 93070402011
  • خبرنگار : 71186

شماره‌گذاری برخی خودروهای سواری متوقف شد

شماره‌گذاری برخی خودروهای سواری متوقف شد

مشاور انجمن خودروسازان ایران از توقف شماره‌گذاری برخی خودروهای سواری داخلی به دلیل نداشتن کپسول آتش‌نشانی خبر داد.

مشاور انجمن خودروسازان ایران از توقف شماره‌گذاری برخی خودروهای سواری داخلی به دلیل نداشتن کپسول آتش‌نشانی خبر داد.

داوود میرخانی رشتی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد:‌ از ابتدای مهر شماره‌گذاری برخی خودروهای سواری داخلی به دلیل اجرایی شدن استاندارد اجباری نصب کپسول آتش‌نشانی، متوقف شده است.

وی با بیان این‌که سایپا از جمله شرکت‌هایی است که شماره‌گذاری محصولات آن متوقف شده است، خاطرنشان کرد: ایران خودرو اما با ارائه جدول زمان‌بندی برای نصب کپسول مهلت جدیدی گرفته و محصولات آن همچنان شماره‌گذاری می‌شود.

مشاور انجمن خودروسازان ایران ادامه داد: تصویب و اجرای استاندارد اجباری نصب کپسول آتش‌نشانی درخودروهای سواری در حالی است که در هیچ کجای دنیا این کار اجباری نیست و اصلا مشخص نیست به چه دلیل چنین استانداردی تصویب شده است.

وی افزود: ما به این استاندارد معترض هستیم و اعتراض خود را در شورای سیاست‌گذاری خودرو نیز مطرح کرده‌ایم و قرار شده این موضوع در شورای عالی استاندارد پیگیری شود.

میرخانی رشتی با بیان این‌که با توجه به اجباری نبودن نصب کپسول آتش‌نشانی در جهان، خودروهای وارداتی نیز دارای این کپسول نیستند، تصریح کرد: با این حال خبری در رابطه با توقف شماره‌گذاری خودروهای وارداتی منتشر نشده و خودروسازان داخلی با این مشکل مواجه هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۷-۱۹ ۰۹:۳۰

ماچه گناهي کرده ايم که پول خودرو را تمام کمال تقديم خودروسازي کرده ايم و مدت دو هفته اي است که خودروي بدون همه چيز تحويل گرفته ايم(نه پلاکي،نه سندي،نه بيمه نامه اي ،نه کارت سوختي)ماشين صفر همچنان کنار خيابان افتاده و دارد خط و خاک مي خورد شما را به خدا اينچنين ملت را اذيت نکنيد. من آمدم يک خودروي ايراني خريدم(خودروي رانا)که هيچ گونه مشکلي نداشته باشد ولي مي بينم رو دست خوردم.من نمي دانم حالا به کجا مراجعه کنيم و پيش کي شکايت کنيم

avatar
۱۳۹۳-۰۷-۲۳ ۱۴:۰۹

من الان سه هفته است ماشين خريدم از ايران خودرو ولي شماره نميشه!! اخه اين تصميمات خلق الساعه و بدون بررسي کامل چرا اتخاذ ميشه! اينجوري فقط دودش تو چشم مردم ميره!! من اصلا" کپسول نميخوام! اخه چرا ناجا حرف زور ميزنه!!اگه خيلي نگرانن يا کپسول اتش نشاني اينقدر اهميت داره لطف کنن جلوي فروشش را بگيرن!! واقعا" اينجور تصميم گيري فاجعه است!!