• شنبه / ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ / ۱۳:۳۶
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 93112513559
  • خبرنگار : 71021

درآمد میلیاردی ایران از گردشگری سلامت

درآمد میلیاردی ایران از گردشگری سلامت

دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت اعلام کرد: درآمد گردشگری سلامت ایران در سال گذشته یک میلیارد و دویست میلیون دلار بوده است.

دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت اعلام کرد: درآمد گردشگری سلامت ایران در سال گذشته یک میلیارد و دویست میلیون دلار بوده است.

به گزارش خبرنگار گردشگری ایسنا، «محمد پناهی» با اعتقاد بر این که گردشگری سلامت یک سر و گردن از سایر بخش‌های گردشگری بالاتر است، اظهار کرد: هر گردشگری اروپایی که به ایران وارد می‌شود، با این تفکر که ارز وارد ایران کرده و سبب متحول شدن چرخه اقتصادی آن شده است، نگاه بالادستی دارد؛ اما در گردشگری سلامت به دلیل ارائه خدمات رفاهی و درمانی به گردشگران، شرایط متفاوت‌تر است.

او گردشگرانی را که برای درمان به ایران سفر می‌کنند سفیران جمهوری اسلامی خواند و بیان کرد: این گردشگران به دلیل ارائه خدمات شایسته از ایران، خود را مدیون کشور ما می‌دانند.

پناهی در ادامه میراث پزشکی ایران را در کنار فرهنگ غنی و میراث فرهنگی ایران قابل افتخار دانست و افزود: اگر درباره توانمندی‌های بخش گردشگری سلامت به باور برسیم، به طور قاطع می‌توانیم آن را به دیگران هم منتقل کنیم.

وی همچنین به تشکیل کنسرسیوم گردشگری سلامت ایران با حضور 40 کشور و احداث پروژه‌ای در فضایی به وسعت 100 هکتار در چابهار خبر داد و در ادامه گفت: با توجه به دانش و امکاناتی که در بخش گردشگری سلامت وجود دارد، می‌توانیم سه سال آینده 7 میلیارد دلار از این بخش برای کشور ارزآوری داشته باشیم.

در ادامه این همایش تخصصی با موضوع گردشگری سلامت که در حاشیه هشتمین نمایشگاه گردشگری تهران برگزار شد، خدادوست - معاون وزیر بهداشت در حوزه طب سنتی - با اشاره به ظرفیت موجود کشور در حوزه گردشگری سلامت از جمله آب‌های معدنی و طب سنتی، از راه‌اندازی دهکده‌های سلامت با رویکرد طب سنتی و با هدف توسعه گردشگری خبر داد و افزود: این آمادگی وجود دارد که آیین‌نامه و نحوه واگذاری مجوز راه‌اندازی این دهکده‌ها براساس فاکتورهای اصولی وزارت بهداشت به متقاضیان ارائه شود.

او یادآور شد: گردشگری سلامت در حال حاضر مورد توجه بسیاری از کشورهای جهان قرار گرفته و با توجه به ظرفیت‌های بسیاری که ایران در این حوزه دارد، شرایط لازم برای توسعه این بخش در کشور ما نیز فراهم است.

به گزارش ایسنا، همایش تخصصی گردشگری سلامت در سومین روز از برگزاری هشتمین همایش بین‌المللی گردشگری تهران درحالی برگزار شده که بخش وسیعی از این نمایشگاه نیز به فعالان حوزه گردشگری سلامت از جمله دهکده‌های سلامت، آژانس‌های فعال در این حوزه و مجتمع‌های آب درمانی اختصاص داده شده است؛ اما با این حال این بخش یکی از خلوت ترین قسمت های نمایشگاه گردشگری به شمار می آید و استقبال اندکی از آن شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۱۱-۲۵ ۱۴:۱۹

ما با داشتن پزشکان متخصص و همچنين جوانان علاقه مند به رشته پزشکي مي توانيم از اين فرصت استفاده نموده با تربيت پزشکان زبده از تمام دنيا توريست براي درمان به کشور جذب نماييم.