• دوشنبه / ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۶:۳۱
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 93121106671
  • خبرنگار : 71157

مجموعه شعر «پذیرفتن» رونمایی می‌شود

مجموعه شعر «پذیرفتن» رونمایی می‌شود

مراسم رونمایی از مجموعه شعر «پذیرفتن» سروده گروس عبدالملکیان برگزار می‌شود.

مراسم رونمایی از مجموعه شعر «پذیرفتن» سروده گروس عبدالملکیان برگزار می‌شود.

به گزارش بخش ادبیات و نشر ایسنا، مراسم رونمایی این کتاب در روز یکشنبه 17 اسفندماه در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان بهشتی، خیابان احمد قصیر، نبش کوچه‌ سوم از ساعت 16:30 برگزار می‌شود.

سخنرانان این نشست دکتر فرزان سجودی، احمد پوری و دکتر امیرعلی نجومیان هستند. همچنین گروس عبدالملکیان در بخشی دیگر از این برنامه شعرهایی از کتاب تازه‌اش را برای حاضران خواهد خواند.

«پذیرفتن» که شامل 38 قطعه شعر از تازه‌ترین سروده‌های این شاعر است در 96 صفحه و با قیمت 6500 تومان در نشر چشمه به چاپ رسیده است.

بر پیشانی صفحه‌ نخست این کتاب نوشته شده است: «انسان دو بار به نادانی می‌رسد، یک بار پیش از دانایی و یک بار پس از آن؛ و تنها تفاوتِ این دو در پذیرفتن است.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha