• سه‌شنبه / ۱۹ آبان ۱۳۹۴ / ۱۱:۲۳
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 94081911336
  • منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران

نوبل‌خوانی با گراتزیا دلددا

نوبل‌خوانی با گراتزیا دلددا

نشست نوبل‌خوانی با گراتزیا دلددا برگزار می‌شود.

نشست نوبل‌خوانی با گراتزیا دلددا برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، نوزدهمین نشست نوبل‌خوانی شهر کتاب در روز یکشنبه 24 آبان ساعت 16:30 به «نوبل‌خوانی با گراتزیا دلددا» اختصاص دارد که با حضور کلارا کرونا و آنتونیا شرکاء در مرکز فرهنگی شهر کتاب، خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه سوم برگزار و ضمن تحلیل زندگی و آثار دلددا، دو رمان «وسوسه‌» و «راه خطا» نقد و بررسی می‌شود. در این نشست ورود برای علاقه‌مندان آزاد است.

گراتزیا دلددا یکی از نویسندگان معاصر ایتالیایی است که در سال 1871 در جزیره‌ ساردنی متولد شد و زندگی دشواری را گذراند و آثار بسیاری خلق کرد. او نویسنده‌ای پرکار بود. نخستین اثرش را در نوزده‌سالگی منتشر کرد و از آن پس با انتشار آثار درخشانی به شهرتی کم‌نظیر رسید. شخصیت‌پردازی موشکافانه و ستایش انسان و زندگی در بستر داستانی جذاب، بارزترین ویژگی آثار اوست. دلددا در سال 1926 برنده جایز‌ه‌ نوبل ادبیات شد و تاکنون هیچ زن ایتالیایی دیگری نتوانسته است این جایزه را کسب کند. بیشتر آثار دلددا به قلم بهمن فرزانه به فارسی ترجمه و منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha