• چهارشنبه / ۲۷ آبان ۱۳۹۴ / ۱۲:۲۸
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 94082716653
  • منبع : نمایندگی مرکزی

تبدیل 10 درصد انار تولیدی ساوه به رب انار

مراحل پخت انار در ساوه

معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی ساوه گفت: در سال جاری 10 درصد از مجموع کل انارهای تولید شده شهرستان تبدیل به رب می‌شود.

"محمودرضا خلیلی" در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی- افزود: پس از برداشت انار از باغات، انارهایی که پوست آنها ترکیده و دانه‌های آن پیدا شده را برای آب‌گیری و تبدیل به رب جدا می‌کنند.

وی با بیان اینکه رب انار ساوه به لحاظ مرغوبیت متقاضیان بسیاری دارد، اظهار کرد: هیچ تفاوتی بین خواص رب انار با میوه انار وجود ندارد و هر دو در خواصی که برای انار تعریف شده مشترک هستند.

به گفته وی، رب انار علاوه بر استفاده در غذا و نیز چاشنی سر سفره می‌تواند به عنوان یک محصول دارای خواص انار در فصولی از سال که انار وجود ندارد، استفاده شده و از این طریق از خواص این میوه در دیگر فصول نیز بهره برده شود.

خلیلی با بیان اینکه دو نوع رب سنتی و صنعتی در این شهرستان تولید می‌شود، اظهار کرد: نوع مصرف هر دو نوع رب یکسان بوده و فقط مراحل فرآوری آنها متفاوت است.

وی اضافه کرد: بیشترین باغات انار کشور در ساوه قرار دارد و مردم این شهرستان علاوه بر برداشت انار در تهیه رب انار و دیگر محصولات آن اشتغال دارند، این شهرستان از نظر سطح زیر کشت و میزان تولید انار مقام اول کشور را دارد و طعم و رنگ و میزان آبدهی انار ساوه در جهان کم‌نظیر است.

وی با بیان اینکه معمولا از هر هشت کیلو انار آبدار یک کیلو رب تهیه می‌شود، افزود: هر چه رب غلیظ‌تر شود، دیرتر فاسد یا خراب می‌شود و برای افزایش کیفیت رب باید از انار آبدار استفاده شود.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.