• یکشنبه / ۱ آذر ۱۳۹۴ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 94090100265
  • منبع : نمایندگی قم

شکل‌گیری ‌رشد شخصیتی از سن 7 تا 12 سال ‌

شکل‌گیری ‌رشد شخصیتی از سن 7 تا 12 سال ‌

ایسنا/قم ‌یک روانشناس متخصص گفت: رشد شخصیتی از سن 7 تا 12 سال شکل می‌گیرد، از این رو این سن مقطعی حساس برای کودکان به شمار می‎رود.

‌یک روانشناس متخصص گفت: رشد شخصیتی از سن 7 تا 12 سال شکل می‌گیرد، از این رو این سن مقطعی حساس برای کودکان به شمار می‎رود.

دکتر جاوید ثمودی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه قم، در مورد دوران عبور از کودکی و آغاز نوجوانی به عنوان مقطعی حساس افزود: نگرانی‌های دوران کودکی که در گذشته متصور بود، گذرا یا بی خطر نیست.

این روانشناس اجتماعی تصریح کرد: کودکان مضطرب چون نمی‌توانند به خوبی سایر کودکان از عهده کارهایشان برآیند، نگران می‌شوند و این حالت بر اعتماد به نفس آنها در دراز‌مدت تاثیر منفی می‌گذارد.

وی افزود: در جامعه ما والدینی که کودک مبتلا به اضطراب دارند، به منابع اطلاعاتی اندکی دسترسی داشته، اغلب این والدین که می‌کوشند تا به کودکان خود کمک کنند گفته می‌شود که مسئله را زیادی بزرگ می کنند، حتی برخی از افراد متخصص هم ممکن است با انواع اضطراب‌های دوران کودکی آشنا نباشند و در نتیجه درمان موثری نکنند.

ثمودی یادآور شد: در دوران گذر از خردسالی به نوجوانی یک دوران خاص وجود دارد که نه می‌توان آن را خردسالی نامید و نه نوجوانی که کودکان 7 تا 12 ساله در این دوران قرار می‌گیرند و جالب اینجاست که این گروه سنی در مرحله‌ای از رشد شخصیتی قرار دارند که بسیار تغییر‌پذیر و متنوع است.

وی اظهارکرد: در واقع رشد شخصیتی از سن 7 تا 12 سال شکل می‌گیرد، چرا که در این گروه سنی بچه‌ها در حال شکل یافتن و مستقل شدن هستند، اما این امر بسیار به نرمی و در قالب‌های متنوع انجام می‌گیرد، به همین علت این طیف سنی بسیار حساس و آسیب‌پذیر هستند و اضطراب و فشار روحی و روانی به سرعت تاثیر خود را بر حالات این کودکان نشان می‌دهد.

این متخصص روانشناسی عنوان کرد: بخشی از اضطراب‌های این کودکان منشأ درونی و وراثتی دارد و بخشی دیگر مربوط به عوامل بیرونی و شیوه تعامل کودک با مشکلات دنیای واقعی است.

ثمودی افزود: این جمله اغلب پدر و مادرهاست که می‌پرسند‌ آیا منظورتان این است که اضطراب فرزندم تقصیر ما است؟ قطعا پاسخ نه منفی است و نه مثبت در این باره چندین عامل می‌تواند موجب ایجاد یا کاهش اضطراب یک کودک شوند و بسیاری از این عوامل ارتباطی به شیوه تربیت والدین ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha