• چهارشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۱۱:۵۲
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 95020100219
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

مدیرکل بندر گوادر تاکید کرد:

بنادر گوادر پاکستان و چابهار مکمل یکدیگر در توسعه منطقه

بنادر گوادر پاکستان و چابهار مکمل یکدیگر در توسعه منطقه

ایسنا/سیستان و بلوچستان در راستای سومین کمیته مشترک همکاری‌های بندری و دریایی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان که از 29 فروردین لغایت 2 اردیبهشت در تهران برگزار می‌شود، هیاتی متشکل از مدیر عامل شرکت ملی کشتیرانی پاکستان‌، معاون ترافیک بندر کراچی‌، مدیرکل بندر گوادر و معاون برنامه‌ریزی و توسعه بندر گوادر از طرح توسعه‌ای و زیرساخت‌های بندری چابهار بازدید کردند.

در راستای سومین کمیته مشترک همکاری‌های بندری و دریایی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان که از 29 فروردین لغایت 2 اردیبهشت در تهران برگزار می‌شود، هیاتی متشکل از مدیر عامل شرکت ملی کشتیرانی پاکستان‌، معاون ترافیک بندر کراچی‌، مدیرکل بندر گوادر و معاون برنامه‌ریزی و توسعه بندر گوادر از طرح توسعه‌ای و زیرساخت‌های بندری چابهار بازدید کردند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه سیستان و بلوچستان، «دوستین خان جمالدینی» مدیرکل بندر گوادر پس پس از بازدید از طرح توسعه بنادر چابهار در نشستی با مدیران اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان و منطقه آزاد این شهرستان اظهار کرد: چابهار و گوادر موقعیت راهبردی در دنیا دارند و می‌توانند مکمل همدیگر باشند.

دوستین خان تصریح کرد: بنادر گوادر و پاکستان احیاگر راه ابریشم است‌ و ما در توسعه بندر گوادر موضوع بندر به بندر و کشور به کشور که باعث انسجام و ارتباط کشورها می‌شود را دنبال می‌کنیم‌.

مدیربندر گوادر تاکید کرد: برای انسجام روابط دو کشور باید رویکرد مسولین و متخصصین بنادر و مناطق آزاد بیش از بیش تقویت پیدا کند و از حالا به همدیگر نگاه جدید داشته باشیم و امیدواریم این نقطه آغاز انسجام روابط دو کشور باشد.

وی گفت: کشور ایران و پاکستان دوست و همسایه و دارای اشتراکات فراوانی هستند و باید از ظرفیت‌های یکدیگر نهایت استفاده را ببرند.

وی ادامه داد: بندر گوادر برای توسعه زیرساخت‌ها هشت سال منتظر سرمایه گذاری سنگاپور بود که محقق نشد و هم اینک از سایر بنادر همجوار عقب افتاده است.

مدیرکل بندر گوادر کراچی پاکستان افزود: بندر چابهار نیز برای توسعه عقب است و نباید بیشتر از این فرصت سوزی شود.

در ادامه عارف الهی مدیر عامل شرکت ملی کشتیرانی پاکستان گفت: امروز به همراه هیات بلند پایه کشور پاکستان از زیرساختهای بنادر شهید بهشتی و شهید کلانتری دیدن کردیم و ‌خوشحال هستیم که دولت ایران توجه ویژه‌ای برای توسعه چابهار دارد.

عارف الهی اظهار کرد: تمایل زیادی برای سرمایه‌گذاری در زمینه بانکرینگ(سوخت‌رسانی به کشتی‌ها)، خطوط کشتیرانی(ترانزیت کالا و جابجایی مسافر) داریم و پس از توافق و امضای تفاهم نامه اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: سفر استاندار سیستان و بلوچستان و مقامات بلندپایه ایران اسفند سال گذشته به بندر گوادر پاکستان سبب توسعه روابط شده است و امیدواریم سفرها ادامه داشته باشد.

وی بیان کرد: آماده سازی زیرساخت‌های بندر گوادر به سرعت در حال آماده شدن است و در آینده‌ای نزدیک نقش مهمی در توسعه و آبادانی کشور پاکستان خواهد داشت.

این مسئول تأکید کرد: امیدواریم همانطور که بندر جبل‌العلی امارات به عنوان بندر مادر نقش ایفا می‌کند، روزی بنادر چابهار و گوادر نیز نقش بندر مادر را در دنیا ایفا کنند.

معاون دریایی و بندری اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان نیز با تشریح ظرفیت‌ها و پتانسیل های بندر چابهار گفت: این شهرستان موقعیت مناسبی برای ترانزیت و انجام فعالیت‌های تجاری و اقتصادی در جهان دارد.

سیدحسن ابراهیمی اظهار کرد: طرح توسعه بندر در فاز نخست در حال تکمیل است و برای فازهای بعدی نیاز به حضور سرمایه گذاران است.

وی بیان کرد: موقعیت استراتژیک چابهار آماده هر گونه سرمایه گذاری است و در صورت اعلام آمادگی سرمایه‌گذاران تمامی اقدامات در اسرع وقت انجام می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha