• چهارشنبه / ۲ تیر ۱۳۹۵ / ۱۵:۵۶
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 95040101480
  • خبرنگار : 71021

روند صدور مجوز فعالیت گردشگری در فضای مجازی اعلام شد

روند صدور مجوز فعالیت گردشگری در فضای مجازی اعلام شد

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، از اجرای «طرح ساماندهی فعالان گردشگری در فضای مجازی» و در پی آن کسب گواهینامه لازم به عنوان روند صدور مجوز فعالیت گردشگری در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش ایسنا، مرتضی رحمانی‌موحد گفت: نظر به توسعه روزافزون فن‌آوری اطلاعات و توانمندی‌های فضای مجازی در راستای تامین نیازهای بازاریابی، تبلیغات و خدمات صنعت گردشگری و هم راستا با آن ارائه برخی فعالیت‌های غیرمجاز و فاقد استانداردهای لازم، دستورالعمل «ارائه خدمات مسافرتی و گردشگری در فضای مجازی» و الحاقیه‌ی آن با عنوان «شیوه‌نامه ایجاد سامانه بازاریابی و فروش خدمات سیاحتی و گردشگری در فضای مجازی» به کلیه ادارات کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان‌های کشور ابلاغ شد.

وی افزود: در پی این اقدام هم‌اکنون سامانه «طرح ساماندهی فعالان گردشگری در فضای مجازی» به آدرس tnamad.ichto.ir در اختیار سه گروه از فعالان گردشگری در فضای مجازی قرار گرفته است. نخست افرادی که پیش از این در قالب دفاتر خدمات مسافرتی، مراکز اقامتی و سایر تاسیسات گردشگری از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مجوز فعالیت  فیزیکی دریافت کرده‌اند و حال مشغول ارائه خدمات در فضای مجازی هستند. گروه دوم افرادی که به صورت آزاد در این حوزه مشغول به ارائه خدمات مجازی هستند و گروه سوم افرادی که قصد آغاز کسب و کار در بخش گردشگری مجازی را دارند.

رحمانی‌موحد با بیان این‌که گروه نخست، یعنی تاسیسات گردشگری که صاحب مجوز فعالیت از سوی سازمان هستند، باید برای تطبیق مدارک خود به منظور فعالیت در فضای مجازی به سامانه معرفی شده، مراجعه نمایند، افزود: به طور کل چنانچه فعالان گردشگری مجازی از هر گروه به پیام‌های ارسالی هشدار دهنده از سوی پلیس فتا بی‌توجهی و به منظور گذراندن روند کسب مجوز به سامانه tnamad.ichto.ir مراجعه نکنند. سایت یا درگاه اینترنتی و به طور کل خدمات اینترنتی و مجازی مرکز مربوطه به صورت خودکار فیلتر خواهد شد.  

وی همچنین گفت: علاوه‌بر این مراجعه‌کنندگان، سامانه «طرح ساماندهی فعالان گردشگری در فضای مجازی» همواره در طول سال در اختیار افرادی نیز قرار دارد که به آغاز کسب و کار در حوزه گردشگری مجازی تمایل دارند.  

رحمانی‌موحد با بیان این‌که ثبت درخواست متقاضیان فعالیت در فضای مجازی صرفا از طریق سامانه مذکور صورت می‌گیرد، افزود: طبق فرآیند تعریف شده در سامانه tnamad.ichto.ir پس از تایید اولیه مدارک، صلاحیت تخصصی متقاضی در اداره کل استان مربوطه بررسی و با تشکیل کمیته و اظهار نظر تیم کارشناسی تعیین شده برای تایید نهایی به اداره کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری ارسال می‌شود تا در صورت تایید نهایی گواهینامه «ارائه خدمات گردشگری در فضای مجازی» صادر و در پی آن «نماد اعتماد الکترونیک» توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیک صادر شود.

معاونت گردشگری همچنین اعلام کرد؛ تمام سایت‌ها و خدمات مجازی فعلی فعال گردشگری و بدون مجوز تنها سه ماه مهلت دارند تا با ثبت نام در سامانه tnamad.ichto.ir نسبت به اخذ مجوز و گواهینامه فعالیت اقدام کنند. اقدامات صورت گرفته به منظور ساماندهی فعالیت گردشگری مجازی با همکاری فرابخشی نهادهایی شامل سازمان هواپیمایی، پلیس فتا و مرکز توسعه تجارت الکترونیک تحقق یافته است.       

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha