• دوشنبه / ۱۴ تیر ۱۳۹۵ / ۱۱:۱۹
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 95040107892
  • منبع : نمایندگی سمنان

ضرورت ورود فرآورده‌هاي نوين گچی به پایتخت گچ جهان

ضرورت ورود فرآورده‌هاي نوين گچی به پایتخت گچ جهان

ایسنا/سمنان رئیس اتحادیه تولید‌کنندگان محصولات معدنی و رئیس اتاق سمنان از لزوم تشکیل کنسرسیوم صنعت گچ در این استان خبر داد و گفت: صنعت گچ با این وضعیت برای فعالان این بخش مقرون‌به‌صرفه نیست و لذا حرکت به سمت تولید فرآورده‌هاي نوين گچی در استان سمنان یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.

به گزارش ایسنا، علی‌اصغر جمعه‌ای در نشست اتحادیه تولید کنندگان و توزیع‌کنندگان محصولات معدنی استان در محل سالن جلسات اتاق بازرگانی سمنان، اظهار کرد: در شرایط پیش رو، تولید گچ به روش جاری و صادرات این کالا مقرون به‌صرفه نیست، لذا سرمایه‌گذاران این صنعت باید به‌سرعت تغییراتی اساسی بر روی محصولات خود اعمال کنند.

وی، توانمندی تولید گچ در استان را مطلوب خواند و اضافه کرد: با توجه به اینکه استان سمنان رتبه اول تولید گچ در کشور را دارا است، تاسیس کنسرسیوم گچ در این استان یک ضرورت است.

این فعال اقتصادی تصریح کرد: اگر خواهان ارتقاء جايگاه صنعت گچ و افزایش درآمدزايي این صنعت در استان سمنان هستیم، لزومأ بايد به سوي فرآورده‌هاي نوين حركت كنيم.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و محصولات معدنی استان سمنان با بیان اینکه  اگر از شرایط رکود هم خارج شویم بازهم باید برنامه‌های مدونی برای تولید داشته باشیم،اظهار کرد: بازارهای جهانی محل رقابت رقبایی از دیگر کشورها است و تا زمانی که ما نتوانیم محصولات گچی خود را به‌روز عرضه کنیم، این وضعیت پایدار خواهد ماند .

وی یادآوری کرد: استان سمنان که ظرفیت بسیار ویژه‌ای در حوزه معادن گچ دارد، به تنهايي شش درصد گچ دنيا و 80 درصد گچ كشور را تأمين مي‌كند.

 جمعه‌ای افزود: رکود اقتصادی در سطوح مختلف گریبان‌گیر صاحبان کسب کار شده است لذا برای برون‌رفت از این شرایط باید چاره‌جویی شود.

وی با اشاره به اهمیت واحدهای مرتبط با صنعت ساختمان‌سازی تصریح کرد: هر چه صنایع مرتبط با ساختمان رکود بیشتری لمس کنند به همان نسبت شرایط برای تولیدکنندگان محصولات ساختمانی سخت‌تر خواهد شد .

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان پایین آمدن قدرت خرید مردم را محسوس ارزیابی و تصریح کرد: اگر شرایط حاضر را با دقت بررسی و یک جامعه شناسی اقتصادی پیرامون محیط اطراف خود داشته باشیم، متوجه خواهیم شد که قدرت خرید مردم به‌شدت پائین آمده است.


انتهاي پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha